SWGoH: Bästa Mods för Mob Enforcer

Mob Enforcer - SWGoH

Välkommen till en annan artikel i en serie om Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för varje SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning.

Mob Enforcer - SWGoHMob Enforcer beskrivs av SWGoH som en "Scoundrel tank med fiendens debuff förmåga och en termisk detonator." En enkel gård, Mob Enforcer är ofta en mycket låg prioritet karaktär och ses allmänt som en av Bottom 5-tecknen i SWGoH. Som en del av EA / CGs SWGoH GameChangers-program har jag testat Mob Enforcer på 7-stjärnor, Gear 11 (5-stycken) i den här artikeln. Medan hennes kit inte är störst, används det med ett team av Scoundrels som använder termiska detonatorer (som Zam Wesell & Greedo), med hjälp av Mob Enforcer är det verkligen ett roligt spel. Med det i åtanke, låt oss ta en titt på de bästa mods för Mob Enforcer.

Huvudfokus:Fart. Mob Enforcer börjar med 132 Speed ​​fullt utrustad, och även om detta inte är super snabbt är det en solid hastighet att bygga på. Hastighets sekundärer är nyckeln till att uppnå hastigheten på alla tecken, men du måste prioritera baserat på hur Mob Enforcer passar in i din uppställning. Eftersom dessa modguider är skrivna från en "perfekt värld" -vy, får Mob Enforcer över 200 Speed ​​är viktigt att vara så genomförbart som möjligt för dem som använder henne regelbundet.

Ytterligare områden att fokusera på:Hälsa och motstånd. Medan ytterligare överlevnadsförmåga verkligen inte är en dålig sak, är Mob Enforcer bättre med massor av hälsa, så när hälsan och skyddet väljs ska hälsan alltid vara den du går med. Hennes unika, Underworld Moxie, gör hög hälsa ännu mer värdefull, eftersom hon får 15% Max Health för varje levande Scoundrel. Hennes grundläggande, Dirty Fighting, har en 80% chans att påföra Defence Down för 2 varv och hennes speciella, Termisk detonator, kan båda bli mer effektiva med tilläggspotential. Angrepp är inte en dålig rutt också. Givet Enforcer har en 70% chans att vinna uppsåt när någon allierad faller under 30% Health.Ideal Mod Setup för SWGoH Mob Enforcer:

Mob Enforcer satser kommer att bli mest förbättrade om vi fokuserar moden på Speed, Potency and Health, och med tanke på att hälso mods är det enklaste att odla i SWGoH är två eller tre uppsättningar av hälsomodeller det bästa valet för ett tecken i lägre -tier av spelet. Här är min rekommenderade mod-inställning för Mob Enforcer:

  • Sändare (Square) - Hälso mod med ett primärt fokus på brott och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och styrka
  • Mottagare (pil) - Motståndskraft med ett primärt fokus på hastighet (detta är ett bra ställe för en 2-punkt eller 3-punkthastighet primär)
  • Processor (Diamond) - Hälso mod med ett primärt fokus på försvar och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och styrka
  • Holo-Array (Triangle) - Hälso mod med primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, förolämpning och styrka
  • Data-Bus (Circle) - Kraftmod med ett primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, förolämpning och styrka
  • Multiplexer (Plus) - Hälso mod med ett primärt fokus på potens (detta är ett bra ställe för en 2-punkt eller 3-punktpotential primär)

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

1 Kommentar på "SWGoH: Bästa Mods för Mob Enforcer"

  1. You are brave to do this. I am impressed.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.