SWGoH: Bästa Mods för Rose Tico

Motstånd - SWGoG

Välkommen till en annan artikel i vår serie om Star Wars Galaxy of Heroes där vi tar en titt på de bästa modsför enskilda tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och jag har använt alla toner jag skriver i stor utsträckning.

SWGoH - Rose TicoDagens karaktärsgranskning är Den sista Jedi stjärna och fan favorit Rose Tico. Tack vare EA & CG: s SWGoH GameChangers program Jag har kunnat testa Rose Tico i stor utsträckning på Gear 11 och 12. Beskriven i spelet som en "modig motståndsattacker som kan stjäla och bevilja allierade buffs", Rose, som Vice admiral Holdo, har en intressant kit som kompletterar hennes motstånd allierade ganska bra. Låt oss ta en titt på våra rekommendationer för de bästa mods för Rose Tico.

Huvudfokus: Hastighet, som med alla tecken i SWGoH, är ett måste med Rose Tico för att låta hennes tur komma snabbare så att du kan utnyttja attackerna. Hastighet är din 1A med kritisk chans under en nära sekund, och om den används korrekt kan kombinationen av de två få sin tur att komma ganska ofta i strider.

Ytterligare områden att fokusera på: Kritisk chans och överlevnad. Kritisk chans bör vara en 1B till hastighet som givits Rose-vinster 10% Vrid mätaren varje gång en motståndsförening visar en kritisk träff. Under en Rey (Jedi Training) ledning Detta kan vara mycket effektfullt med tanke på 20% CC boost och 70% chans att Expose och fiende för varje Crit, som sedan beviljar 10% TM till alla Resistance Allies. Således är användningen av en CC-primär triangel nyckel för maximal effektivitet under RJT. Överlevnadsförmåga - Hälsa, skydd och försvar - är också viktigt att hålla Rose levande, men om du måste välja ett försvar är det viktigaste sedan hon Dauntless Bravery specialbidrag Försvar för alla motståndsförbund som kommer att förbättra defensiv statistik.Ideal Mod Setup för SWGoH Rose Tico:

Eftersom Rose Ticos statistik har startat ganska snabbt vid 141-bashastigheten, anser jag att det är viktigt att förbättra detta med en uppsättning 4 Speed ​​mods. Låt oss ta en titt på mitt föredragna tillvägagångssätt för Rose Tico mods:

  • Sändare (Square): Speed ​​mod med ett primärt fokus på brott och sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans, skydd och försvar
  • Mottagare (pil): Hastighetsmod med + 30-hastighet - all annan statistik som erhållits är en bonus, men CC är att föredra
  • Processor (Diamond): Kritisk Chance mod med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans, hälsa och försvar
  • Holo-Array (Triangle) - Kritisk Chance mod med ett primärt fokus på kritisk chans och sekundärt fokus på hastighet, skydd, kritisk chans och försvar
  • Data-Bus (Circle): Hastighetsmod med ett primärt fokus på hälsa eller skydd och sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans, skydd och försvar
  • Multiplexer (Plus): Speed ​​mod med ett primärt fokus på hälsa eller försvar och sekundärt fokus på hastighet, kritisk chans, skydd och försvar

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mods för Rose Tico"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.