SWGoH: Bästa Mods för Sith Trooper

Sith Trooper - SWGoH

Välkommen till den senaste artikeln i serien om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar påbästa mods SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning.

Sith Trooper - SWGoH

Sith Trooper släpptes i februari 2017 som en del avLord of Hunger eventsi Star Wars Galaxy of Heroes. Fortfarande en svår gård ett år senare med endast en 16 energi kantinnod, han är en throwback till Star Wars riddare i Old Rebublic spel och KOTOR Lego uppsättningar. För SWGoHs skull är Sith Trooper en förbättrad kunglig vakt och bör vara modded likhet.

Huvudfokus:Överlevnad i form av hälsa, skydd och försvar. Sith Trooper är en karaktär som skapades för ett ändamål och ett enda syfte - att absorbera attacker och hålla dem av sina Sith-allierade. Hans unika förmåga, Vaiken's Legacy, ger honom + 100% försvar. Då, när en Sith-allierad använder en speciell attack, får han försvar för 2-varv. Om han redan har försvar, blir han snäll mot 2-varv. Om han redan har taunt får han ersättning för 2-varv. I grund och botten, om du gör honom oerhört svårt att döda blir han mer irriterande mot din motståndare.

Ytterligare områden att fokusera på:Kraft, tålighet, snabbhet och mer överlevnad. Motstånd kommer att hjälpa sin grundläggande attack, Disruptor Blast, som har en 70% chans att påföra försvaret ner för 3-vändningar. Medan det inte är en stor-hitter, om fienden redan är debuffed kommer den att ignorera skydd. Den speciellaCrimson Barrage attack är en AOE med en 70% chans att påföra fientlighet på fienderna för 2-vändningar. Nyckeln här är om fienderna debuffer, så får Sith Trooper 5% Protection Up för varje debuffed fiende och slaget ignorerar fiendens skydd. Så tillsats Potency gör båda attackerna mer effektiva, och högre skyddstal gör att skyddsnivån är högre. Fasthet är verkligen inte en stark tonvikt, men om du kan hålla honom från att få Förmåga block eller buff immunitet debuffs som låter dig använda denna tonen mycket mer effektivt. Hastighet är en konstant i SWGoH och det går inte att komma runt det. Medan hans 95-bashastighet ligger nära botten av förpackningen i det här spelet, blir en viss hastighet från sekundär mod statistik ett plus, och en snabbare Sith Trooper är en mer irriterande Sith Trooper. Slutligen kan jag inte stressa behovet av överlevnad nog, så bara fokusera verkligen dina ansträngningar där.Ideal Mod Setup för SWGoH Sith Trooper:

Sith Trooper har en uppriktig mod-inställning för det mesta, med ett starkt fokus på överlevnadsförmåga. Beroende på hur du prioriterar honom på din roster, kommer alla kombinationer av hälso-, försvar- och motståndsmodeller troligen att vara tillräckliga. Jag föreslår en tyngre betoning på hälsa och försvar mods, så här är mitt ideal mod setup för Sith Trooper:

 • Sändare (Square) - Defence mod med ett primärt fokus på brott och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och försvar
 • Mottagare (pil) - Motståndskraft med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, skydd och hållfasthet
 • Processor (Diamond) - Potency mod med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hälsa, skydd, styrka och försvar
 • Holo-Array (Triangle) - Hälso mod med ett primärt fokus på hälsa eller försvar och ett sekundärt fokus på hälsa, skydd, styrka och försvar
 • Data-Bus (Circle) - Hälso mod med ett primärt fokus på skydd och ett sekundärt fokus på försvar, skydd, styrka och hastighet
 • Multiplexer (Plus) - Försvarsmod med ett primärt fokus på hälsa och ett sekundärt fokus på hastighet, hållfasthet, skydd och styrka (detta kan också vara en + 24% -styrka med starkt försvars-, hälso- och skyddsbidrag)

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

1 Kommentar på "SWGoH: Bästa Mods för Sith Trooper"

 1. Hej!
  Är det för Sith Trooper eller Shoretrooper cuz du säger; "Således är här mitt ideal mod setup för Shoretrooper." Det måste bara vara ett fel men jag vill fortfarande se till.
  Tack på förhand.
  Naranek Kosh

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.