SWGoH: Bästa Mods för Vice Admiral Amilyn Holdo

Vice Admiral Holdo - SWGoH

Välkommen till en annan artikel i vår serie om Star Wars Galaxy of Heroes där vi tar en titt på de bästa modsför enskilda tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, har jag gjort min forskning och jag har använt alla toner jag skriver i stor utsträckning.

SWGoH HoldoDagens karaktärsrecension är vice admiral Amilyn Holdo. Tack vare EA & CG: s SWGoH GameChangers program Jag har kunnat testa Holdo i stor utsträckning på Gear 11 och 12. Beskrivs i spelet som en "kryddat motståndstank med kraftfullt allierat stöd och fiende debuffer", har Holdo ett intressant kit som kompletterar hennes Resistance allies ganska bra. Låt oss ta en titt på våra rekommendationer för de bästa mods för Amilyn Holdo.

Huvudfokus: Hastighet, som med alla tecken i SWGoH, är ett måste med Holdo för att låta henne komma snabbare så att du kan utnyttja attackerna. När Holdo inte har Taunt har hon en + 50 Speed ​​(när maxed), men det är ingen anledning att inte göra henne så snabbt som möjligt, förutsatt att du inte drastiskt ignorerar de sekundära fokuserna nedan.

Ytterligare områden att fokusera på:Kärlek kommer att hjälpa hennes speciella attack, AOE heter Bunker Buster, som kan påverka Daze debuff på alla fiender, liksom evasion och försvar ner på det primära målet. Överlevnad i form av Heath, Protection and Defense, är nyckeln till att maximera vice admiral Amilyn Holdo s kit. Hon är en tank, som per definition är utformad för att ta många träffar. Eftersom hon kan taunt behöver detta ännu mer, och hon Tyst förtroende unik förmåga ser henne återhämta 10% Hälsa när hon får Taunt.Ideal Mod Setup för SWGoH Vice Admiral Amilyn Holdo:

Eftersom Holdos statistik har hennes höga hälsa och väldigt långsam, anser jag att det är viktigt att stärka en svaghet och öka styrkan. Låt oss ta en titt på mitt föredragna tillvägagångssätt för Amilyn Holdos mods:

  • Sändare (Square): Motståndskraft mot primärt fokus på brott och sekundärt fokus på hastighet, skydd, styrka och försvar
  • Mottagare (pil): Hälsomod med + 30-hastighet - all annan statistik som erhållits är en bonus, men försvar och styrka är att föredra
  • Processor (Diamond): Hälso mod med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, skydd, styrka och hälsa
  • Holo-Array (Triangle) - Potency mod med ett primärt fokus på hälsa eller försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, skydd, hållfasthet och styrka
  • Data-Bus (Circle): Hälso mod med ett primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, skydd, styrka och försvar
  • Multiplexer (Plus): Hälso mod med ett primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, skydd, styrka och försvar

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.