SWGoH GameChangers: Sith-månaden? Ny Sith tecken som ska läggas till

Sith Marauder - SWGoH

I 2017 var februari månaden för Sith i Star Wars Galaxy of Heroes att se tillägget av Darth Nihilus, Sith Assassin och Sith Trooper till speletoch mer. Tidigare denna vecka släppte EA / CG SWGoH GameChangers detaljer på reworks av två Sith favoriter - kejsaren Palpatine och Darth Vader. Nu fortsätter Sithans månad som en ny karaktär är inställd att gå med i SWGoH-universum - Sith Marauder. En "Destructive Sith Attacker som utnyttjar alla buffs och debuffs i strid,"Sith Marauder fortsätter temat för månaden och har ett spännande kit. Låt oss ta en titt på det nya Sith Marauder-paketet och se till att du tittar på det verkliga speluppspelningen i videon från vår SWGoH GameChangers vänner.

SithMarauder detaljer - GameChanger-videor

Sith Marauder

Hans grundläggande, Styrka genom Passion, läser "Deal Fysisk skada på målfientern och påföra Offense Down för 2-vändningar", passar de debuffer som tillämpas av Sith-teckentema. Sith Marauder ensamma speciella attack, Victory Through Powerser så här ut:

Deal Fysisk skada på målfientern och bevilja alla allierade Potency Up för 2 svänger.

  • Tecken: Om den här attacken visar en kritisk träff, minska målet Max Health med 15% till slutet av mötet.

  • Raid Bosses: Denna attack ignorerar Armor.

Sith Marauder - SWGoH

Slutligen har Sith Marauder en unik kallad Kraften ska frigöra mig som lyder "Sith Marauder har + 5% Defense, + 5% Health Steal och + 5% Tenacity för varje buff på alla tecken. Sith Marauder har + 2% Critical Chance, + 2% Offense och + 2% Potency för varje debuff på alla tecken. När en fiende använder en förmåga utanför sin tur, får Sith Marauder 20% Turn Meter. "

Titta på kiten över, som Vader, Boba Fett, Geonosian Spy och mer, när de rätta bitarna hamnar på plats kan denna karaktär vara dödlig. För slagsmål med fler buffs och / eller debuffs involverade, verkar Sith Marauder vara perfekt för antingen en Vader eller Nihilus bly, vilket möjliggör ökad skada från attacker och ökad hälsa Steal vid varje attack. För dem som är klara nog att odla Wampa hårt, parar honom med a Zeta Darth Vader bly och Sith Marauder kan vara en "spelväxlare" för din grupp.

SWGoH GameChanger Videos för Sith Marauder

3 Kommentarer på "SWGoH GameChangers: The Month of the Sith? Ny Sith tecken som ska läggas till"

  1. Grymt bra! Uppskatta recensionen!

  2. Quand aura t på le marauder sith?

    tack

    • Le personnage a été libéré cette nuit av qu'ils ont 'jugé' utile de le rajouter dans Hoth Impériale. "Allt för en buck"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.