SWGoH GameChangers: Två Sith Favoriter För Enhanced

SWGoH

Med rykten som virvlar, är några fasta för några skrattretiga, Star Wars Galaxy of Heroes fans över hela världen hoppas kunna förutse nästa uppdatering för spelet. Med devs lägger bränsle till elden i forumet och tips släpps, har vi äntligen en viss glimt av vad som mycket väl kan vara Sith månad. Medan det inte är mer än spekulationer vid denna tid fortsätter rykten att virvla runt.

Så vem är de två Sith som kommer att få omarbeta de närmaste dagarna? Tack vare EA / CGs SWGoH GameChangers-program, är Gaming-fans.com nöjd med att kunna rapportera att kejsaren Palpatine och Darth Vader är de valda två. Låt oss ta en titt på de förändringar som är kommande, och se till att kolla in faktiska speluppspelning i videon från vår SWGoH GameChangers vänner.

Kejsar Palpatine detaljerDarth Vader detaljerGameChanger-videor

Kejsare palpatine kommer att börja med förtydligande av vad hans Shock debuff gör med texten "Shock: Kan inte få hälsa, buffs eller bonus Turn Meter" läggas till. Hans Låt hatflödet speciell kommer nu att läsa "Alla andra enheter förlorar 5% Hälsa och Palptine återhämtar hälsa lika med 150% det totala antalet förlorade. Kejsaren Palpatine - SWGoHPalpatine får 50% Turn Meter för varje chockad fiende. Alla allierade får hälsa att städa upp för 1-tur. "Tillägget är den nya buffén - Health Steal Up.

Palpatines nya Zeta på Crackling Doom kommer att läsa "Medan Palpatine är aktiv, börjar de i början av varje fiendens sväng skada som motsvarar 20% av deras Max Health för var och en av följande: de är chockade; de är en Jedi; De är en Rebel. Denna skada kan inte besegra fiender. Palpatine har + 50% Max Protection, och när han stöter på Shock, får han 5% Max Protection till slutet av mötet. "Det är naturligtvis den överlevnad som kommer att vara nyckeln här.

Slutligen kommer kejsar Palpatines nya Zeta ledarskap nu att läsa "Empire och Sith allierade har + 35% Potency och 35% Max Health. Jedi och Rebel fiender har -35% Potency och -35% Evasion. När en Empire-allieringen medför en debuff under sin tur, får de 20% Turn Meter. När en Sith-allierad medför en debuff under sin tur, återställer de 20% Health. När en debut på en fiende löper ut, får Empire och Sith allierade 5% Turn Meter. "De nya förändringarna med Zeta är ökade Potency och Max Health for Empire och Sith allierade, plus 5% TM vinsten när en debuff på en fiende löper ut .
Medan Darth Vader har omarbetats en gång tidigare när hans Zeta ledarskapsförmåga var tillagd, kommer det här nya arbetet att ta sina anti-Jedi förmågor och tillämpa dem på rebeller också på Skrämmande swing. Med tanke på överflöd av rebeller i SWGoH kommer det här att bli stora nyheter för många. Ett mycket fint tillägg till Force Crush kommer att vara att denna attack inte längre kommer att kunna motverkas.

Darth Vader - SWGoH

Tillägget av en ny unik förmåga, Ingen Escape, är den stora förändringen med texten som läser, med en Zeta: "I början av varje möte får Darth Vader 8 Speed ​​till slutet av det mötet för varje av följande: Empire allierat, Sith allierat, Jedi fiende, Rebel fiende. Darth Vader är immun mot Turn Meter Reduction och återhämtar 5% Health när en skada över tidseffekt på en fiende löper ut. "Således är laget som du placerar runt Darth Vader lika viktigt som någonsin, och de fiender du möter kan göra honom snabbare som väl.

Snabba tankar: Detta kommer säkerligen att förbättra båda tecknen, men tills vi använder dem med deras nyfunna förmågor är det svårt att säga hur mycket det hjälper. Under en Palpatine-ledning kommer Sith och Empire toons att få större synergi och 5% TM vinsten när en debuff på fienden löper ut blir mer värdefull än vad den ser ut när den används med lagkamrater som lägger mycket debuffs på fienderna. Fienternas oförmåga att motverka Vaderens Force Crush är ett mycket trevligt tillskott - det här kommer att visa sig värdefullt mot CLS-lag och i territoriella strider. Medan jag är osäker på huruvida Palpatine och Vader kommer att bli en del av den senaste SWGoH META i Squad Arena eller inte, är det verkligen en bra förbättring på båda tecknen.

SWGoH GameChanger Videos för kejsaren Palpatine & Darth Vader

1 Kommentar på "SWGoH GameChangers: Två Sith Favoriter som ska förbättras"

  1. Något omnämnande av Vader eller Palpatine? Vilken Jedi?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.