TFEW: Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron

TFEW - Power Cores

Välkommen till den första i en serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

TFEW - Power CoresDagens bots att granska Power Cores för är Optimus Prime & Megatron. Optimus Prime och Megatron är några av de mest eftersökta, höga nivåerna i spelet. Även om varje spelare får sina 2-stjärnversioner gratis via startkampanjen, så kommer Inspirerande laddning förmågan är fortfarande ett kraftfullt tillägg till många lag på alla varianter av karaktärerna. Det används i allmänhet för att styra dina styrkor till fiendens huvudkontor eller uteslutet! Även 2-stjärnvarianterna kan vara användbara för dem som inte har tillgång till högre nivåer. Optimus och Megatron kännetecknas av att ha nära den högsta HP (varje rankad 4th för deras respektive sidor i 3-stjärna / 4-stjärnnivåer, den nuvarande bästa 5-stjärnan i termer av HP). Kort sagt, de är byggda för att ta ett slag.

Använda Inspring Charge lämpligt (potentiellt flera gånger) kan ge dig möjlighet att kringgå försvar i "Time Trap" stilbaser eller dåligt konstruerade baser. Honeycomb-basarkitekturen sänker väsentligen bots och kan orsaka att du slösar bort betydande mängder tid (en dyrbar resurs!) I försök att besegra en bas, eftersom många av dina icke-rangerade bots måste tugga genom väggar för att komma igenom byggnaderna inom .

Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron:

G1 Optimus Prime / G1 Megatron - Ökande HP möjliggör laddningar djupare in i fiendens bas efter att ha blivit bedövad och slagen. Ofta kommer en bas att ha försvar som kommer att stunta Prime / Megatron som de laddar till målet. Eftersom ibland måste du ladda en andra gång till basen, måste de överleva för att få en andra laddning och locka försvar bort från dina andra styrkor, vilket oskuldligheten som denna kärna gör. Vid utformningen av en bas placerar spelarna ofta också en "stun-min" på punkter där Prime och Megatron skulle ladda upp eller av, så denna kärna kan vara extremt användbar. Den enda anledningen till att denna kärna övervägs över taktikerns kärna är att nuvarande basmodeller ofta förhindrar en bra initial laddning, även med Tactician-kärnan. Om du är oense eller om "basmeta" ändras, är den här G1-kärnan ditt bästa alternativ!

Andra kärnalternativ: Taktiker Core

G1 Power Core - G1 Power Core för Optimus Prime (Silver) läser "När din hälsa sjunker under 30% blir du oskadlig för skador och stun effekter för 5.1 sekunder" innan du planeras upp. Utjämning av Silver Core-upp ökar tiden med nivå 6 tar den från 5.1 sekunder till 6.6 sekunder.

Av LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.