TFEW: Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron

TFEW - Power Cores

Välkommen till den första i en serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

TFEW - Power CoresDagens bots att granska Power Cores för är Optimus Prime & Megatron.Optimus Prime och Megatron är några av de mest eftersökta, höga nivåerna i spelet. Även om varje spelare får sina 2-stjärnversioner gratis via startkampanjen, så kommer Inspirerande laddning förmågan är fortfarande ett kraftfullt tillägg till många lag på alla varianter av karaktärerna. Det används i allmänhet för att styra dina styrkor till fiendens huvudkontor eller uteslutet! Även 2-stjärnvarianterna kan vara användbara för dem som inte har tillgång till högre nivåer. Optimus och Megatron kännetecknas av att ha nära den högsta HP (varje rankad 4th för deras respektive sidor i 3-stjärna / 4-stjärnnivåer, den nuvarande bästa 5-stjärnan i termer av HP). Kort sagt, de är byggda för att ta ett slag.

Använda Inspring Charge lämpligt (potentiellt flera gånger) kan ge dig möjlighet att kringgå försvar i "Time Trap" stilbaser eller dåligt konstruerade baser. Honeycomb-basarkitekturen sänker väsentligen bots och kan orsaka att du slösar bort betydande mängder tid (en dyrbar resurs!) I försök att besegra en bas, eftersom många av dina icke-rangerade bots måste tugga genom väggar för att komma igenom byggnaderna inom .
Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron:

Taktiker Core -Tactician Core är extremt användbar för att styra Optimus Prime (eller Megatron) till basen. Optimus Prime kan "distraheras" genom att bygga bots eller icke-defensiva byggnader avsedda att dra bots i "crossfire" av försvar eller bort från svaga punkter. Tactician Core möjliggör för Optimus Prime att kringgå dessa och målsättningarna. Som sådan möjliggör det en del av den bästa användningen av Inspirerande Charge för att styra bots förbi distraktionen som orsakar byggrobotar och byggnader. Eftersom kärnan styrar mot försvar ändras endast tiden för klockan och kärnan. Eftersom det här är en förmåga som mest används i de inledande kampfaserna, kommer nästan all sällsynthet / rang av kärna att vara användbar!

Ett försök med denna kärna är att Optimus förmåga till och med har "bugged" på grund av ett problem med Inspirerande laddning. Ibland kommer inte robotar att följa Inspirerande laddning med Tactician Core; Emellertid noterades denna fråga för att vara fixad i en nyligen uppdaterad uppdatering av spelinnehåll. Det har noterats om att ibland bots och healers kommer att gå av väg ens fortfarande med möjligheten aktiverad.

Andra Power Cores att överväga -Optimus Prime Matrix / Battle-Hardened Megatron / Vitality Core eller Rejuvenation Core

G1 Power Core - G1 Power Core för Optimus Prime (Silver) läser "När din hälsa sjunker under 30% blir du oskadlig för skador och stun effekter för 5.1 sekunder" innan du planeras upp. Utjämning av Silver Core-upp ökar tiden med nivå 6 tar den från 5.1 sekunder till 6.6 sekunder.

Av LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.