TFEW: Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron

TFEW - Power Cores

Välkommen till den första i en serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

TFEW - Power CoresDagens bots att granska Power Cores för är Optimus Prime & Megatron. Optimus Prime och Megatron är några av de mest eftersökta, höga nivåerna i spelet. Även om varje spelare får sina 2-stjärnversioner gratis via startkampanjen, så kommer Inspirerande laddning förmågan förblir ett kraftfullt tillägg till många lag på alla varianter av karaktärerna. Det används vanligtvis för att leda dina styrkor till fiendens huvudkontor som byggs eller ur skadas sätt! Till och med 2-stjärnig variant kan vara användbar för dem utan tillgång till högre nivåer. Optimus Prime och Megatron kännetecknas av att ha nära till den högsta HP (var och en rankade 4: e för sina respektive sidor i 3-stjärniga / 4-stjärniga nivåer, den nuvarande bästa 5-stjärniga i termer av HP). Kort sagt, de är byggda för att slå ett slag.

Använda Inspring Charge Lämpligt (potentiellt flera gånger) kan du låta dig kringgå försvar i stilbaserna "Time Trap" eller dåligt konstruerade baser. Honungskaka-basarkitekturen bromsar bots betydligt och kan leda till att du slöser med betydande mängder tid (en värdefull resurs!) När du försöker besegra en bas eftersom många av dina icke-varierande bots behöver tugga igenom väggarna för att komma igenom byggnaderna inom "OP Rush" -strategin fortsätter dock att tillämpas på nästan alla nivåer i TFEW idag.

Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron:

G1 Optimus Prime / G1 Megatron - Genom att öka HP tillåts laddningar djupare in i fiendebasen efter att ha blivit bedövade och slagit. Ofta har en bas försvar som kommer att bedöva Prime / Megatron när de laddar mot målet. Eftersom du ibland kommer att behöva ladda en andra gång in i basen, måste de överleva för att komma i en andra laddning och locka försvar bort från dina andra krafter, vilket okränkbarhet som denna kärna gör. Vid utformning av en bas kommer spelare ofta att placera en "stun gruva" på punkter där Prime och Megatron skulle ladda igenom eller genom, så denna kärna kan vara extremt användbar. En anledning till detta för att ta hänsyn till denna kärna framför taktikerkärnan är att nuvarande baskonstruktioner ofta förhindrar en bra initialladdning, även med Tactician-kärnan. Om du inte håller med eller om "basmeta" ändras är denna G1-kärna ditt bästa alternativ!

Andra kärnalternativ: Taktiker Core, Vector Prime, Liege Maximo

G1 Power Core - G1 Power Core för Optimus Prime (Silver) läser "När din hälsa sjunker under 30% blir du oskadlig för skador och stun effekter för 5.1 sekunder" innan du planeras upp. Utjämning av Silver Core-upp ökar tiden med nivå 6 tar den från 5.1 sekunder till 6.6 sekunder.

Originalartikel av LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer
Reviderad mars 2020 av LJ, innehållsdirektör

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Power Core för Optimus Prime & Megatron"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.