TFEW: Bästa Power Cores för Strafe & Scourge

TFEW: Strafe

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

TFEW: StrafeDagens bots att granska Power Cores för är Strafe & Scourge. Strafe och Scourge tar till himlen som några av de mest populära och starkaste av luften i spelet! De har den högsta DPS i spelet med låg HP. De är ganska glaskanoner och är sårbara på grund av Branduppdrags långa lufttid, men kommer att orsaka kaos på baser som är uppbyggda i bikakestil eller med glesa försvar. Deras höga hängtid och behovet av att återanvända sina förmågor innebär ofta att de ofta saknar tillgång till healare, vilket gör att de enkelt skjuts ut ur himlen genom välorganiserad försvar. Om byggnader är i kluster kommer deras förmågor inte att kunna rensa de väsentliga defensiva strukturerna du behöver. Men Power Cores är här för att hjälpa till och förbättra dessa brister och förbättra sina förmågor!
Bästa Power Core för Strafe & Scourge:

Reflekterande beläggning - Reflekterande beläggning tar upp en av de största problemen med Strafes låga HP och sårbarhet i luften på grund av den kraftfulla användningen av Anti-Air Laser Core. Reflekterande beläggning ger skydd mot lasertorn och strålkastare, vars tidigare är en högre prioritet för Strafe att försvara sig mot. Eftersom Strafe kommer att spendera mycket tid på att knyta markmålen med Fire Mission (ungefär X sekunder per användning) är detta den bästa rankade kärnan för att se till att de står för basförsvaret.

Andra Power Cores att överväga - Taktiker Core & Rejuvination Core

Av LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.