SWGoH: Bästa Mod för Visum Marr

Välkommen till den senaste artikeln i serien om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning.

SWGoH - Visas MarrVisas Marr, presenteras till Gaming-fans.com Director of Content LJ och andra SWGoH GameChangers under vår resa till EA Capital Games-studion i februari 2018, var den tidigare lärlingen att Darth Nihilus. Marrs kit visar att hon är anti-Sith och tack vare LJs spel på evenemanget, kan vi ge några tidiga tankar om hennes värde i SWGoH. Dessutom, när Visas Marr är upplåst och spelat upp på LJs personliga och QA / dev-konton, anser vi att vi har de uppgifter som behövs för den här guiden, men din feedback är välkommen i kommentarerna nedan.

Låt oss ta en titt på våra rekommendationer om de bästa fokusområdena för Visas Marr mods.

Huvudfokus: Hastigheten är alltid av högt värde, och medan det är viktigt för Visas Marrs kit är Health det viktigaste fokusområdet. Hon kan återställa 25% av hennes Max Health när hon använder sin grundläggande, Telekinetisk Blast, mot Sith fiender och hon ger 35% av hennes Max Health till alla allierade vid användning Mörkläkning, så höja den Health stat för att maximera denna speciella.

Ytterligare områden att fokusera på: Hastighet, Offensiv, Fasthet och Försvar. Hastighet är väldigt viktigt för att visa Visas Marr effektivare, särskilt med tanke på hennes bas Hastigheten är bara 126, men hennes motattacker utgör en del av denna brist på hastighet. Brott är ett fokusområde för att få Visas Marr hit hårdare, och med tanke på att hon räknas med Sith ofta vill vi göra dessa träffar skadade mer. Hennes unika, Återvände till ljuset, är ganska lik Rey (Scavenger)unika givna debuffer försvagar i grunden sina förmågor, precis som de minskar Reys brott. Således är Tenacity rekommenderat att hålla sin motspelskans och hjälpa chanser högt. Slutligen rekommenderas försvar att hålla henne levande längre för att lägga till hennes överlevnad.Ideal Mod Setup för SWGoH Visas Marr:

Visas Marr har ett kit som är perfekt utformat för det nya Sith Triumvirate Raid om det förbättras ordentligt. För den mest effektiva användningen av Visas Marr i SWGoH rekommenderar jag två uppsättningar hälso mods (4 totalt) och en uppsättning (2) Tenacity mods baserat på din tillgängliga mod inventering.

  • Sändare (kvadrat) - Hälso-mod med förseelse primärt; hastighet och hälsa sekundär, samt fasthet och försvar om möjligt
  • Mottagare (pil) - Hälsomod med + 30-hastighet primär; Alla brott eller hälsa som uppnåtts i sekundärstatistik är en bonus
  • Processor (Diamond) - Hälsa mod med försvarsmakt hastighet och offensiv sekundärer, samt hälsa och försvar om möjligt
  • Holo-Array (Triangle) - Tålmodighet mod med primär hälsa hastighet och offensiv sekundärer, samt hälsa och försvar om möjligt
  • Data-Bus (Circle) - Hälsa mod med primär hälsa hastighet och tålighet sekundärer, samt försvar och brott om möjligt
  • Multiplexer (Plus) - Tålmodighet mod med en hälsoprioritet hastighet och offensiv sekundär, samt försvar och hälsa om möjligt (a + 24% tålmodighet mod med en bra hastighet sekundär kan också vara ett alternativ här)

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bild med tillstånd av SWGOH.gg

Var den första att kommentera på "SWGoH: Best Mods for Visas Marr"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.