TFEW: Bästa Power Cores för Autobot Jazz & Mixmaster

TFEW - Transformers Earth Wars

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Dagens bots att granska Power Cores för är Autobot Jazz & Mixmaster. Jazz och Mixmaster är några av de mest förödande områdeskadorna i spelet. När du har klusterförsvar att ta ut, kan Jazz och Mixmaster's orbitalstreckningsförmåga, i kombination med andra robotar, torka ut en dåligt konstruerad bas snabbt och effektivt. Detta balanseras av det faktum att även om Jazz & Mixmaster har relativt hög DPS, ligger deras DPS under genomsnittet för gunners. Som gunners har de också mycket låg HP, men deras överlevnad är avgörande eftersom gunnare är ryggraden till de flesta arméer på grund av deras DPS och förmåga att skada. Ska du försöka se till att dina bots överlever eller borde du maximera skadorna?
Bästa Power Core för Autobot Jazz & Mixmaster:

G1 Jazz & G1 Mixmaster - Även med en lågbrons flyktig blandning eller G1 Jazz / Mixmaster kärna, kommer dessa bots att lysa. Skillnaden i en flyktig mixbrons kärna vs en G1 Jazz / Mixmaster-kärna (för någon jämförbar nivå) är bara 0.5% till förmån för G1-kärnan. Strängt taget, medan G1-kärnan är bättre, gör det en liten ökning av skador, det gör nästan ingen skillnad vilken kärna du använder. På en särskild förmåga Nivå 9 och en 5-stjärnig Jazz på nivå 53 ser vi bara en skillnad på 17 (!) Skada poäng (tack vare Josh Walkover på Facebook för jämförelsen!). Många spelare har inte tillgång till Spark för att ta dessa bots till mycket höga förmåga nivåer, så dessa kärnor hjälper Jazz / Mixmaster ta ut dessa försvar med en lägre investering i Spark. Också den effektiva skadan (AOE) som presenteras av dessa bots innebär att en ökning av denna skada i kombination med defensiv reduktion med en Glass Gas attack eller Fusion Bomb kommer att ta ut en stor del av försvaret.

Andra Power Cores att överväga - Flyktig blandning

Av LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Power Cores för Autobot Jazz & Mixmaster"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.