SWGoH: En närmare titt på Chex Mix-laget för Phase 3 av Sith Triumvirate Raid

SWGoH - Chex Mix - Sith Raid

Chex Mix-laget fortsätter att växa i popularitet i Star Wars Galaxy of Heroes som ett go-to-team för de flesta guilder som redan kämpar mot den heroiska STR. Faktum är, i vår Sith Triumvirate Raid guide här på Gaming-fans.com listar vi det som ett av de bästa lagen i hela raid baserat på samhällets svar och vår egen erfarenhet. Här är detaljerna i detta lag samt en länk till SWGoH GameChanger Nukins video på laget och referensstrategin.

Chex Mix Översikt:

Detta är ett mycket enkelt lag att springa när du har lagt allt arbete i installationen. Han behöver en Zeta för att detta ska vara idealiskt. Denna kamp kommer att pågå bara några minuter, och får dig över 5% skada som motsvarar 1.5mil skada eller så. Tanken är att när sabbarna slår Han, får han straff på Traya på grund av CLS-ledningen och dödsmärket på Traya. Det kommer att ligga i ungefär en minut. När han är ensam är han klar för att döda sabren och alla kan få några träffar på Traya. När Traya återupplivar, gå INTE för 2nd topple. Få bara några fler träffar på Traya innan ditt lag fizzles ut
Mod Management:

För Chex mix att fungera kommer detta att vara nyckeln. Du måste använda swgoh.gg för detta. Har alla dina mods tilldelas toons så att du kan se dem på webbplatsen. När du filtrerar på swgoh.gg, använd de sekundära filtrena och hastigheten. Du vill ha mods med High Offense statistik - + 100 sekundära brott etc. Alla toons kommer att behöva kriminalitet kors och bör vara 2.5-3k brott eller högre. Hastigheten måste vara i den exakta beställningen från snabbast till långsammaste - CLS, Chirrut, Pao (eller High Offense Attacker), Death Trooper och sedan Han. *** Han måste i alla fall vara långsammare än Traya (180-hastighet) så hon kommer att isolera någon innan du använder fristående (helst du vill ha DT och Han både långsammare än traya och under 180-hastighet.) Annars kommer hon att isolera Han när han använder Stå ensam, och det fungerar inte.

mods:

Alla - höga brott mot sekundära

Han - CD och CC set. CD-triangel, Offensiv kors, Offensivpil. ** försök att få sin CC också med sekundärer. Han vill inte ha någon hastighet alls.

CLS, Chirrut, Pao och DT - De kan alla ha förseelser. De alla behöver Offenses Cross och Offense Triangle.

DT - Offense arrow.

*** Om du kan lägga offensivpil på CLS, Chirrut och Pao samtidigt som du klarar av rätt hastighet, bra.

Nuking Heroic STR Chex Mixdebuffs:

Detta är den andra huvudfaktorn i denna strategi. När du går in i strid, se till att minst en lampa har ingen räknare. Om alla 3-saber har räknare, backa ut och starta igen. Rikta sabern utan räknare först. Han kan INTE ha några debuffer på honom, och detta inkluderar "isolera". Om han gör det, gå tillbaka och börja om igen. Om Pao eller Chirrut får förmåga block debuff på dem, backa ut och starta igen. ** Om Chirrut går före Pao efter dina hastigheter spelar det ingen roll om Pao får förmåga att blockera eftersom Chirrut kommer att rensa honom. Om Han någonsin blir dazed under kamp, ​​backa ut och börja igen. Som du kan se är detta mycket RNG-beroende. Det tog mig 100 försök, och 60 minuter för att få det bara rätt första gången.

Fart:

CLS är 1st toon att gå enligt hastighet (Han går alltid först på grund av zeta.) Han kommer också att rikta sig mot samma saber som Han riktade. CLS måste ta ut denna sabel om den inte redan är död.

Chirrut går 2nd. Hans jobb är att få uthållighet på laget. Om Han har några debuffer, kommer han inte att få uthållighet, men får istället läka över tiden. Om detta händer, sätt tillbaka och starta igen.

Pao går 3rd. Hans jobb är förolämpat.

Nu går Traya för att hon är i 180-hastighet.

Döden går 4th på vårt lag och infekterar dödsmärke på Traya.

Nu Han. Det här är där magi händer. Använd "fristående" omedelbart. Använd sedan hans speciella "Tala aldrig till oddsen." Ta bara galen på Traya. Använd bara grundläggande eftersom du får mer skada från dubbelkran.

Du skjuter för 3-5% som, när du gör matte, kan betyda att din Guild kan besegra Phase 3 i omkring 20-attacker. Lycka till!

Av Diego G, Officer, Empire of the Empire

Video av SWGoH GameChanger Nukin

10 Kommentarer på "SWGoH: En närmare titt på Chex Mix-laget för Phase 3 av Sith Triumvirate Raid"

 1. Tack för förklaringen och analysen. Jag uppskattar det arbete du lägger i att tänka igenom var misstag eller missförstånd kan hända.

 2. Ingen kärlek till McMole2s video? För skam!

  • Han nämns i Nukins video.

   • Varför inte kasta honom lite kredit i texten? Eftersom du stavade allt, så tittade jag inte på videon, men jag vet var konceptet kom ifrån ... Ganska svagt skrivande om du saknar krediterar de människor som kommer upp med konceptet.

 3. Du ska använda en annan video. Ingen respektlöshet mot Nukin, men han kör inte ett riktigt Chex Mix-lag, och definitivt inte den du skrev om. Det finns ingen Pao? Du kan inte köra Chex effektivt utan Pao.

  • Du kan köra Chex Mix effektivt utan Pao - jag brukade köra den med Poggle och gjorde mer än respektabelt. Att ha sagt Pao är det bästa alternativet enligt min åsikt.

   När det gäller de videoklipp vi använder ser vi ut att ge bra innehåll och vi ser att ge spelare mer än ett enda alternativ. Således, med möjligheten att Rex, Sabine, Poggle eller Pao kan vara skillnaden i en spelare som scorer bra och hjälper deras guild ut över tiden och inte bara sitter p3 ut. Jag använde Poggle the Lesser som 5th toon för vår guilds första 9 HSTRs scoring 1.2m till 1.9 million varje gång utan Zeta på Han Solo. Således "Du kan inte köra Chex effektivt utan Pao" är inte ett korrekt uttalande, men jag uppskattar din feedback.

 4. NotreallyaJedi | Juni 13, 2018 vid 7: 48 pm | Svara

  Länkar inte till den faktiska videon av Nukin, men dessutom visar Nukins video inte ens Pao när som helst i videon. Om du ska göra en djupgående titt på laget så här använder du åtminstone en video som faktiskt använder rätt lag.

  • Som sagt i en annan kommentar vill vi erbjuda mer än bara "gör det här sättet eller annat" för p3. Inte alla har Pao inriktad, så det gör det möjligt för spelare att se att det finns lite flexibilitet i laget, om än laget är mindre effektivt. Således är "korrekt" baserat på perspektiv, men jag håller med om du säger att det här laget med Pao är det mest effektiva alternativet.

 5. OberonCaladDV | Juli 9, 2018 vid 12: 42 pm | Svara

  finns det några alternativ för DT?

  • Death Trooper är nästan en nödvändig toon för att få den typ av tal som kan uppnås (1.5-2.5m skada). Dödmärket tvingar Han Solos motattacker att slå Traya i motsats till Lightsabers, och varje träff ska vara 90-140k så att du inte har råd att förlora några av dem.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.