TFEW: Bästa Power Cores för Air Raid & Slipstream

TFEW - Transformers Earth Wars

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje TFEW bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Air Raid och Slipstream är några av de ultimata hjälprobotarna. Deras Fusion Bomb-förmåga hjälper till att sätta upp robotar som kan ta ut försvar snabbt för en verkligt spektakulär basförstöring. Som flygare har de naturligtvis hög DPS och ligger precis bakom den extrema DPS av Strafe och Scourge, vilket gör dem mycket unika stödjande robotar som kan hjälpa till att ta ut klusterförsvar för en minimal extra investering.
Bästa Power Core för Air Raid & Slipstream:

Bästa kärnan: Attack Core - Den bästa kärnan på dessa robotar är Attack Core. Dessa robotar är ganska snabba i luften och kommer bara att användas mest 3x per utplacering. Kombinerat med sin hastighet betyder det att en kärna som reflekterande beläggning inte kommer att vara lika effektiv. Dessutom, eftersom dessa robotar har mycket hög DPS, är det bäst att spela till sin styrka genom att använda Attack Core.

Av LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Power Cores for Air Raid & Slipstream"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.