TFEW: Bästa Power Cores för Stormclash

TFEW - Transformers Earth Wars

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje TFEW bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Tro det eller inte, Stormclash är utan lika mellan Decepticons! Hon är unik för Autobots trots att hon delar sin speciella förmåga med ett antal andra Decepticons och Autobots. Hon har dock mycket högre HP än hennes kamrater men saknar en slag med Air Strike på grund av sin lägre DPS. Så vilken kärna ska du välja för henne?
Bästa Power Core för Stormclash:

Bästa kärnan: Attack Core - Medan hon gör vissa skador med Air Strike-förmågan, rekommenderar vi Attack Core om du inte använder henne som din primära skadahandlare. Utan att trycka på sin nivå och förmåga till extremer som inte kan uppnås av de flesta spelare, kan hon bli kort i den avdelningen. Som ett resultat drabbar Attack Core av hennes höga DPS. Men om du använder henne på lägre nivåer, skulle reflekterande beläggningen vara bättre.

Andra kärnalternativ: Reflekterande beläggning

Av LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Power Cores for Stormclash"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.