SWGoH: Bästa Mods för Tusken Raider

SWGoH - Tusken Raider

Välkommen till den senaste artikeln i serien om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning.

SWGoH - Tusken RaiderDagens karaktär för att granska mods är Tusken Raider. En av tre Tuskens i SWGoH är Tusken Raider en original karaktär i spelet tillsammans med URoRRuR'R'R. Tyvärr har spelet passerat Tusken-fraktionen och de tre befintliga Tuskens är inte fruktansvärda värdefulla. Att ha sagt, låt oss ta en titt på de bästa mods för Tusken Raider.

Huvudfokus: Fart. Det är absolut nödvändigt för SWGoH, och om du vill att din Tusken Raider inte ska vara hemsk på din roster kommer du behöva snabba på honom en bra bit. Hans bashastighet är bara 133 - 121 om du tar bort Nya Gear 12-bitar - så han kommer behöva mycket hjälp i hastighetskategorin för att göra honom relevant.

Ytterligare områden att fokusera på: Känsla, Anfall och överlevnad. Man kan göra ett ärende för ytterligare kritisk chans och då kritisk skada för Tusken Raider, men hans bas CC är inte bra och hans unika bidrar till ytterligare brott mot Tusken allierade, så jag rekommenderar att du följer rutt för brott mot CC / CD, bara som i Mods behövs för URoRRuR'R'R. Motståndskraften kommer att bidra till att hans grundlag effektivare med tanke på 55% chansen att ta bort 50% svängmätare. Slutligen måste du hålla dina karaktärer levande för att vinna, så tilläggsöverlevnad är bra att ha i form av hälsa, skydd och försvar. Under en ledande ledning kommer han att få betydande försvar, så du kanske vill förbättra denna stat med din Tusken Raider.Ideal Mod Setup för SWGoH Tusken Raider:

"Ideal mod setup" kan tolkas på några olika sätt. Om du riktar dig mot Speed, Offense, Potency och survivability genom mods kan detta fungera bra på ett antal olika sätt. Här är min föredragna mod setup för Tusken Raider:

  • Sändare (Square) - Modstånd mot brott mot primär och hastighet, hälsa, styrka eller försvar sekundär
  • Mottagare (pil) - Offensiv mod med + 30-hastighet primär och fokus på styrka, brott, hälsa eller skydd sekundär
  • Processor (Diamond) - Motståndskraft mot försvarsministeriet och fokus på styrka, hastighet, förolämpning och försvar sekundära
  • Holo-Array (Triangle) - Offensiv mod med offensiv primär och fokus och styrka, hastighet, hälsa eller försvar sekundär
  • Data-Bus (Circle) - Offensiv mod med primärt skydd och fokus på styrka, hastighet, förolämpning eller försvar sekundär
  • Multiplexer (Plus) - Offensiv mod med ett primärt fokus på styrka eller brott och sekundärt fokus på styrka, hastighet, hälsa och brott

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mods för Tusken Raider"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.