SWGoH GameChangers: Sith Fighter Kit avslöjar

SWGoH - Sith Fighter

Det nyaste tillägget till skeppssektionen i Star Wars Galaxy of Heroes är Sith Fighter. Tillgänglig genom en Marquee Event från och med torsdag, juli 26th, beskrivs Sith Fighter som en "Agile Sith Attacker som kringgår fiendens försvar. "Låt oss ta en titt på Sith Fighter satsen nedan.

UNIT NAME: Sith Fighter

INRIKTNING: mörkt
KATEGORIER: Dark Side, Sith, Attacker
Agile Sith Attacker som kringgår fiendens försvar

FÖRMÅGOR:
Grundläggande: KVÄVA
Slutlig text: Deal Fysisk skada på målfiender och åstadkomma Healing Immunity for 2-svängningar.

Särskild 1: FIRST STRIKE (Cooldown 3)
Slutlig text: Deal Fysisk skada på målfiender och åstadkomma Health Down för 2-vändningar. Denna attack behandlar 50% mer skada om målet är under 50% Health.

Unik 1: SWARM TACTICS
SLUTTEXT: Sith-fighterens attacker ignorerar skydd mot debuffed fiender. När en Sith-allierad handlar om skador på en fiende som inte är 100% Health, får de framsynthet och försvarspenetration för 2-vändningar. När en fiende faller under 100% Health, får alla Sith-allierade 25% Turn Meter. Sith Fighter kan inte göra kritiska träffar.

förstärkning: EXTREME MANEUVERARABILITY
Slutlig text: Ange slag: Sith-fightervinster Framsyn för 2 blir när förstärkt och när en Sith-allierad gör en kritisk träff. Medan Sith fighter har framsynthet har den + 25% Offense och förlorar 10% Max Health (stapling) i början av var och en av dess varv.

Var den första att kommentera på "SWGoH GameChangers: Sith Fighter Kit Reveal"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.