SWGoH: StarWars.com bekräftar New Sith Fighter Ship från KOTOR Kommer till Galaxy of Heroes

SWGoH - Bastila på StarWars.com

Medan Star Wars Galaxy of Heroes-spelare vet att mer innehåll från 2003-hitspelet Riddare i den gamla republiken (KOTOR) Kommer till SWGoH, samhället fick bekräftelse på ännu en godbit på fredagen. I en artikel om StarWars.com om KOTOR-favoriter läggs till i spelet lärde vi oss att ett nytt Sith Fighter-skepp snart kommer att gå med i SWGoH.

För att fira Kotors 15th årsjubileum, Capital Games tar med sig mer älskade karaktärer från Gamla republiken till den väldigt populära mobila RPG Stjärnornas krig: Heroes Galaxy. I juli 12, Galaxy började lansera "tävlingshändelser" i spelet för fan-favoritfigurer som Bastila Shan, Jolee Bindo, T3-M4, Mission Vao och Wookiee Zaalbar samt Sith-fighteren som används av Darth Malaks styrkor i slaget vid Rakata Prime . Spelare som dyker in i de nya uppdragen kommer också att få återkomma till välbekanta miljöer, inklusive delar av Taris Undercity och en Sith-bas inspirerad av dem på Taris och Manaan.

Observera det står "Sith-kämpen som används av Darth Malaks styrkor vid slaget vid Rakata Prime" och används inte av Darth Malak själv. SWGoH - Bastila ShanDen linjen orsakade flera på SWGoH Reddit att tänka att Darth Malak gick med i spelet också, men hade de läst texten de skulle veta som inte är fallet. Capital Game Lead Producer EA Carrie har bekräftat i den här Reddit-posten att Sith Assassin verkligen kommer att vara fartygets pilot och också sagt "Ingen med piloter".

Naturligtvis har T3-M4, Mission Vao och Vao Wookiee-vän Zaalbar också blivit tillkännagivna och vi vet att en av Vos förmågor kommer att vara Mig och Big Z Forever, inspirerad av en karaktärs citat från det ursprungliga spelet, enligt StarWars.com artikeln.

Naturligtvis har tidpunkten för allt detta ännu inte meddelats, men vi på Gaming-fans.com uppmuntrar samhället att se till EA GameChangers för SWGoH för mer information och tecken avslöjar de kommande veckorna och månaderna.

Var den första att kommentera på "SWGoH: StarWars.com bekräftar New Sith Fighter Ship från KOTOR Kommer till Galaxy of Heroes"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.