TFEW: Bästa Power Cores för Slug & Rampage

TFEW - Transformers Earth Wars

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje transformator Earth Wars bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Slug och Rampage är två robotar med liknande förmågor på olika sidor av fältet. Medan båda krigare med Fire Rush-förmågan har dessa bots olika statistik. Båda har samma DPS, men Slug har högre HP och är därför "strikt" bättre i den jämförelsen. Så vilken kärna borde du lägga på dessa bots? Ändrar HP-skillnaden rekommendationen?

Bästa Power Core för Slug & Rampage:

Bästa kärnan: Rejuvinat - Den bästa kärnan på dessa botsar skulle förmodligen vara Rejuvinatkärnan eftersom de kommer att ligga på frontlinjen och ta några allvarliga skador under slaget. Med hjälp av Fire Rush-förmågan betyder det att de ofta kommer att ligga utanför paketet, ur ett healers sortiment. Om du känner att förmågan är av begränsad användning och de tenderar att dö mycket när du använder den, skulle Death Pulse Core vara ett bättre alternativ i den spelstilen.

Andra Power Core-alternativ: Death Pulse

Av LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Power Cores for Slug & Rampage"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.