TFEW: Bästa Bots för Vector Prime Core

TFEW - Transformers Earth Wars

Vector Prime Core

TFEW - Vector Prime CoreVector Prime Core är en av 12 Prime Cores i Transformers Earth Wars som erbjuder Primes kraft att förbättra de utrustade botens förmågor. Varje bot kan utrusta en enda Power Core för att förbättra sina förmågor, med 12 Prime Cores som kvalificerar som bäst av Power Cores i spelet. TFEW tillåter spelare att öppna en Prime Core från att samla 5,000 Prime Core Chips som är förtjänta från en mängd olika weekendevenemang.

Med början på nivå 1 läser den "På 0 hälsa går du tillbaka i tid till den plats och hälsa du hade 2.5 sekunder sedan. En användning per kamp! "

Nivå 1 - 2.5 sekunder

Nivå 6 - 5 sekunder

Nivå 7 - 5.5 sekunder

Bästa Bots för Vector Prime Core

Så vem är de bästa botsna till Vector Prime Core? Tecken som rusar in i försvaret för att utgöra kaos och förstöra eller inaktivera defensiva enheter verkar vara den bästa passformen, i grund och botten dina självmordsbotter. Star Saber / Deathsaurus, Kup / Dead End, Elita-1 / Lugnut, Drift / Barricade, Cheetor / Blackarachnia och Snarl / Hun Gurrr verkar vara bra passar såväl som Grimlock, Optimus Primal och Streetwise. Star Saber & Deathsaurus har Blazing Storm speciellt för att rusa in och inaktivera defensiva enheter, så vid besegra kan du hålla boten attackera tack vare tidsspetsen.

Rae av Primes Gone Wild, författare till kalkylbladet som vanligtvis ses på Discord and Line, ger Vector Prime Core en "C" -grad, den näst lägsta klassen för alla 12 Prime Cores med endast Nexus Prime Core lägre. Denna Prime Core måste nivåeras upp för att vara effektiv, så lycka till att prioritera hur du balanserar dina resurser.

Av CDUB, Alpha Cartel Alliance med hjälp av Rae, Primes Gone Wild
Uppdaterad 05.20 av LJ, innehållsdirektör

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Bots för Vector Prime Core"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.