SWGoH: Legend of the Old Republic Ancient Journey (Revan) Live Blog

SWGoH Jedi Knight Revan

Välkommen till Legend of the Old Republic Ancient Journey Live Blog från Gaming-fans.com. Nedan kommer vi att leva bloggar erfarenheterna av vår innehållsdirektör, LJ, när han kämpar sig igenom Revan-eventen, kallade den antika Journey Legend of the Old Republic. Precis som i Chewbacca händelse live blogg, målet med detta är att hjälpa spelare att bättre förstå kraven för varje nivå i händelsen som de arbetar mot att låsa upp Jedi Knight Revan. Gärna följa med och uppdatera sidan ofta på torsdag, oktober 18th, eftersom LJ ser ut att lägga till Revan till sitt personliga (val) konto. Gärna lägga till dina kommentarer nedan eller Tweet dem till @GamingFansDFN på dina erfarenheter också.



Legend of the Old Republic - Försök #1

Först av allt kommer detta att ske på mitt personliga konto, inte i GameChangers-kontot som referens. Jag har skuggat utrustningen i väntan på att behöva högre växellängder på KOTOR-karaktärerna, men jag hoppas att Bastila och T3-M4 kan leda mig till seger utan att behöva använda mycket av redskapet (eller Zetas och Omegas jag har redo) så att jag kan använda den på Revan själv eller någon annanstans. Jag kommer att försöka att detaljera allt nedan inklusive mods som vi på Gaming-fans.com hjälper dig gärna om du behöver hjälp modding SWGoH-tecken, men jag har inte idealiska mods på alla dessa karaktärer själv, eftersom jag inte använder tre av dem i något annat område i spelet. Förutom att spara allt redskap har jag också sparat mod skivmaterial och har bättre mods i reserven om det behövs för att se till att det här är en framgång i slutet. Alla fem tecknen är 7-stjärnor och nivå 85 vid tidpunkten för händelsen.

Tecken:

  • Bastila Shan (Leader) - GP 20,028 - Gear 11 w / 4 stycken - 4 Anfall & 2 Health mods, alla med 5-punkter (2 grön, 1 blå, 1 lila och 2 guld) - Hastighet 201, hälsa 32,108, CD 186% - Zeta på Leader förmåga, alla förmågor maxed
  • T3-M4 - GP 16,416 - Gear 11 w / 0 stycken - 2 styrka, 2 CC & 2 Hälsa mods med 5-punkter (3 gröna 2 blå, 1 lila) - Hastighet 194, CC 38.32%, CD 150% Styrka 83% - alla förmågor maxed förutom de två med Zetas - nej Zetas på T3
  • Jolee Bindo - GP 13,183 - Gear 8 w / 0 stycken - 4 Hälsa mods och 2 uthållighet mods med 5-punkter (1 grå, 1 grönt, 3 blå, 1 lila) - Hastighet 169, hälsa 23,451, Tenacity 45.44% - alla förmågor på nivå 7
  • Mission Vao - GP 12,700 - Gear 8 w / 0 stycken - 4 Anfall & 2 Health mods, alla med 5-punkter (1 grå, 1 grönt, 2 blå, 1 lila, 1 guld) - Hastighet 180, CC 37.01%, CD 186% - Alla förmågor på nivå 7
  • Zaalbar - GP 12,456 - Gear 7 w / 3 stycken - 4 Defense & 2 Hälsa mods, alla med 5-punkter (1 grå, 2 blå, 3 guld) - Hastighet 156, hälsa 22,594, CC 41.61%, CD 150% - alla förmågor på nivå 7

Resultat:

Okt. 18 @ 6: 57 är ET

Nivå I - Vi börjar med att använda Mission, Zaalbar och Revan i den första slaget med en Rancor. Kampen varade längre än förväntat med mina lägre växellägen för Mission och Big Z, men vinsten var aldrig i tvivel. Belöningarna var alla Rancor Raid belöningar så det var en fin touch!

Okt. 18 @ 7: 01 är ET

Nivå II - Bastila går med i gruppen för att följa Mission Vao, Zaalbar och Revan i denna kamp som är 4-vågor av fiender. Jag hittade AoE-attackerna från Revan och Zaalbar för att vara effektiva för att påskynda denna nivå. Sammantaget var denna nivå ännu enklare än den första och belöningarna var återigen mycket bra.

Okt. 18 @ 7: 06 är ET

Nivå III - Delta i Bastila, Mission Vao och Zaalbar från min roster och Jedi Knight Revan (Event Unit) är T3-M4 för Tier III som har 3-vågor av fiender. Först möter vi Sith Soldiers, sedan Sith Commandos, innan vi äntligen kämpar mot en Sith Marauder och en Sith Assassin tillsammans med en soldat och två kommandon i 3rd-vågan. En anteckning, Sith Commando måste ha en galen unik som ger dem 50% evasion när i Stealth eftersom jag saknade dem åtminstone hälften av tiden när de attackerade. En annan enkel seger med lila förmåga och levererar material som belöningar tillsammans med 55 mer Revan shards.

Okt. 18 @ 7: 13 är ET

Nivå IV - Efter att ha fyllt min kopp kaffe är jag tillbaka till Tier IV där Jolee Bindo äntligen har gått med i gruppen för att fylla den. Jag är nu i de nivåer där Bastila och T3 behöver göra tunga lyft på grund av mina dåliga växellådor. Ytterligare tre vågor av fiender som börjar med Tusken Raiders i de första två striderna, då en blandning av Tusken-fiender, som inkluderade en Tusken Champion, i 3rd-striden. Fortfarande ingen svårighet med mitt lag, men Zaalbar's Taunt får honom att döda så småningom eftersom han är svag på min lista. Belöningen för att slå Tier IV var 10 Omegas och 10 Ship Omegas tillsammans med 55 Revan Shards.

Okt. 18 @ 7: 19 är ET

Tier V - Tier V ska ha Gear 8-tecken, så det kan vara där jag börjar känna utmaningen med mina lägre växellådor. Gang 6 är tillbaka den här tiden för att möta fyra vågor av fiender som börjar med Sith Soldiers och Commandos med förladdad Turn Meter.

Dessa vågor av fiender är mycket svårare att möta när Zaalbar's Taunt har honom att flörta med döden. T3 förmåga att skingra defensiva buffs är bra mot dessa fiender, vilket är ganska knepigt, särskilt med den starkt inriktade Sith Solider som är en fin tank. I 4th-våget förlorade jag äntligen Zaalbar men slog fienderna relativt enkelt. Sith Spirit staty hologram sak tack och din belöning är 5 Zeta Materials och 55 mer shards.

Okt. 18 @ 7: 30 är ET

Nivå VI - Innan jag börjar har det varit jätte kul med några fina belöningar. Jag kommer sannolikt att kämpa med denna nivå och måste ta in de stora mods, men för ett ögonblick njuter jag bara av spelet. Detta är ett spel, eller hur? Vi alla blir så gripna i CG gjorde det eller gjorde det inte hela tiden. I slutet av dagen är det ett spel och det är gjort för att njuta av konkurrenskraftigt. Jag hoppas bara att du njuter av det så mycket som jag är idag.

På striderna är 6 tillbaka för att möta en ... Terentatek. Wow, det är som en piggy-headed Rancor och den ska vara kraftkänslig. Det här är coolt och jag antar att det kommer att riva mig ...

Först och främst slog mina hits på Terentatek på som 10% av den normala effekten innan en låst debuff över huvudet heter Öppet sår verkade som minskar försvar och tålighet. Nu är träffarna imponerande, men knappt chipping bort vid massiv hälsa. Efter ett par omgångar träffade Levl 90 Boss Terentatek en blå buff kallad Härdad Carapace med "massivt ökat försvar tills kritiskt slog 3 gånger." Jag markerade honom sedan med Revan och tog bort Härdad Carapace omedelbart. Att använda tandemet av Revan och Bastila visar sig fungera bra i den här striden, eftersom de två fortsätter att hjälpa varandra och klara sig för att förbättra mina chanser medan Jolee och T3 tar bort debuffs och Jolee läker. Överraskande, jag besegrade Terentatek utan att förlora några av mina toons eller justera några mods för att få de sista 55 shards och 15 MK 2 Pulse Modulator skivor mattor.

Var den första att kommentera på "SWGoH: Legend of the Old Republic Ancient Journey (Revan) Live Blog"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.