SWGoH: Bästa Mods för Bastila Shan (Fallen)

SWGoH - Bastilla Shan Fallen

Välkommen till den senaste artikeln i serien om det populära spelet Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning. Det här är modrekommendationer baserade på karaktärssatsen och den verkliga gameplayen som hjälper dig i din strävan att dominera Galaxy of Heroes holotables.

Bastila Shan Dark Side - SWGoHDagens karaktär för att granska mods för kommer att vara Dark Side-versionen av Bastila Shan i SWGoH, korrekt hänvisad till som Bastila Shan (Fallen), aka BSF. En icke-canon karaktär som är från den populära Star Wars: Riddare i Gamla republiken spel Bastila är känt för henne Legendarisk kampmeditation som var smart inbyggd i SWGoH som sin unika förmåga för henne Light Side-versionen, och nu också en del av hennes Dark Side-kit. Hon passar in i Gamla republiken och Sith Factions in-game, och hon har inte en Leader-förmåga som sin Light Side-version. Låt oss ta en titt på de bästa mods för BSF för att göra henne mer effektiv på din roster.

Huvudfokus: Fart. Medan utvecklarna fortsätter att försöka skaka bort från behovet av stora hastigheter på tecken i SWGoH, är det fortfarande den nödvändiga onda galaxen av hjältar vid tidpunkten för detta skrivande. Det är verkligen ingen att komma ifrån Speed, och Bastila Shan (Fallen) är en karaktär som, precis som hennes Light Side-version, har ett fantastiskt kit på papper och behöver snabbhet för att få ut det mesta av hennes förmågor. Hastigheten är ännu mer en faktor med henne Korrupta kampmeditation unik som tar bort 3-6% Turn Meter från fiender i början av sin tur och får henne att återfå 1% Protection för varje debut på sina fiender.

Ytterligare områden att fokusera på: Känsla, Offensiv, Kritisk Chans och Överlevnad i Former och Skydd. Medan Potency verkar klokt givet hennes grundläggande kan tillämpa Förmåga Block debuff, kom ihåg att under en Zeta Darth Traya-ledning får alla Sith + 40% Potency och under en Zeta Emperor Palpatine-ledning får de + 35% Potency. Detta betyder inte att blyga bort från Potency, eftersom BSF är en mycket effektiv ton med hög potential, men behåll denna statistik i åtanke. På överlevnadssidan är Försvar och Skydd de två fokusområdena. Bastila s Sith Apprentice unika bidrag + 50% Försvar till BSF och ledare för hennes lag, och henne Korrupta kampmeditation unik kommer att se BSF återfå 1% skydd för varje debuff på sina fiender i början av var och en av hennes svänger. Så om du förbättrar både den Defensive boosten kommer att ha mer värde och det extra skyddet, medan det inte är alltför sexigt på papper, känns som en stat som kommer att lägga upp i själva spelningen. Slutligen är Offense, CC och eventuellt CD definitivt värt att bygga på, men jag lutar mer mot Offense med tanke på att hennes attacker handlar om Special Damage och hennes Special Offense CC stat är ganska låg.

Feedback från gemenskapen: Wittster6 på Reddit lade till en av de bästa bitarna av feedback vi någonsin har fått, så jag ville inkludera det här. "Efter att ha studerat hennes kit kom jag till samma slutsats och modded henne för brott och hastighet. En shardmate tog tillfället i akt att göra några test mot mitt EP-setup och blev egentligen förstörd med sitt vanliga 4man Revan-team som är tillräckligt bra för att hålla bort alla andra på shard på grund av överlägsen mods. Han gav mig lite återkoppling och sade i grund och botten att hennes skada var försumbar men hennes chocker och stötar var super irriterande. Han rådde mig att gå för mer fart / skydd och bara glömma brott. Så jag gjorde och medan jag tittade på den optimala mängden potens för att landa stunkar på Jolee, vilket skulle kunna vara spelbrott. Mot Jolees grundhållfasthet av 39 och + 100 från sin unika, är en styrka av 90 (+ 35 från palp lead) tillräcklig för att ha maximal 85% chans att tillämpa debuffer. "

Modifieringar i spelet: Hastighet och hälsa. Medan hastighet är viktig för BSF, tyckte jag ursprungligen att antingen ett brott eller hastighetsuppsättning kunde fungera för henne. Hon har en bashastighet på bara 148 (136 före Gear 12 + bitar), och jag föredrar att använda Speed ​​mods på toons med en 150-160 + bashastighet (före Gear 12 +). Huvudskraparna här är hälsotillskottet. Jag testade Bastila Shan (Fallen) och läste sitt kit flera gånger för att se till att jag har rätt att säga att hälsa inte har något för henne på något speciellt sätt. Detta är ännu mer förbryllande 5 månader efter att hon släpptes, eftersom Darth Revans ledarskap Sith of the Sith inte har någon hälsoskydd. Även med en mini-rework för att göra BSF-synergier bättre med Darth Revan, fortsätter Speed ​​& Health-rekommendationerna i spelet, vilket, om jag är uppriktig, ser ut som dumt med tanke på hur hennes kit är strukturerat. Jag rekommenderar försvar och skydd ovan, både före hälsa, med tanke på att det finns fördelar med att fokusera på dessa överlevnadsområden, vilket gör både en effektivare användning av mods. Med Darth Revan nu i spelet och BSF spelar en stor roll på Sith META-teamen föreslår jag att jag får lika mycket fart på Revan, BSF och Sith Assassin som möjligt.Ideal Mod Setup för SWGoH Bastila Shan:

"Ideal mod setup" kan tolkas på några olika sätt. Om du riktar dig mot Speed, Offense, Potency, Defense och Protection genom mods bör du kunna maximera BSFs kit. Observera att om du får tillräckligt med resurser från andra sekundära statistik och Sith-ledaren som används med BSF, kan cross / plus-moden användas på ett primärskydd som jag gör på mitt personliga konto. Här är mina rekommendationer för de bästa mods för Bastila Shan (Fallen):

  • Sändare (Square) - Hastighetsmod med offensiv primär och sekundärt fokus på hastighet, skydd, styrka och brott
  • Mottagare (pil) - Motstånd mot hastighet primärt - Alla skydd, brott, försvar eller styrka som erhållits från sekundärstatistik är en bonus
  • Processor (Diamond) - Hastighetsmod med försvarets primära och sekundära fokus på hastighet, förolämpning, försvar och styrka
  • Holo-Array (Triangle) - Hastighetsmod med kritisk skada eller skydd primärt - Alla hastigheter, brott, styrka eller försvar som erhållits från sekundärstatistik är en bonus
  • Data-Bus (Circle) - Hastighetsmod med skyddsprioritet och sekundärt fokus på hastighet, styrka, försvar och brott
  • Multiplexer (Plus) - Motståndskraft mot kraft eller skydd primärt och sekundärt fokus på hastighet, förolämpning, försvar och styrka eller sekundärskydd

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mods för Bastila Shan (Fallen)"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.