Reys hjältes resa: Nya guider och tips!

Rey Jedi Training - SWGoH

Rey (Jedi Training) s speciella evenemang Reys hjältes resa har återvänt till SWGoH och Gaming-fans.com har skapat en ny guide specifikt för att hjälpa de som söker en av de mest värderade karaktärerna i spelet.

Rey (Jedi Training) anlände för två år sedan efter mycket spekulation och hennes kit har varit väletablerad som en nödvändighet på någon roster sedan dess. Från användning i Arena till Territory Battles, TerritoryWars, Grand Arena, och över flera raider, ger Rey (Jedi Training) unikt värde till spelet.

Händelsen Rey's Hero's Journey kräver specifika tecken och redskap, så ta en titt på vår SWGoH 101 artikel, Att slutföra Rey's Hero's Journey Event för detaljer om hur man förbereder sig för evenemanget samt strategier för att slutföra varje fas.

Oavsett om du förvärvar Rey (Jedi Training) för första gången denna runda eller förbereder dig för att få henne i framtida händelseutseende, var noga med att granska vår Sith Triumvirate Raid Guide, som Rey (Jedi Training) och hennes medföljande lag är nyckeln till framgång i ett av de svåraste angreppen hittills. Också granska Bästa Mods för Rey (Jedi Training) för att se till att din hjälte resans karaktär är bäst på din lista.

Glatt lek!

Kaitco of Efterkommande av imperiet
Gaming-fans.com Senior Staff Writer

Var den första att kommentera på "Reys hjältes resa: Nya guider och tips!"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.