SWGoH: Kejsarens Shuttle skjuter upp till grepp februari 8-12

SWGoH

Som tidigare nämnts på EA SWGoH-forumen introducerar Capital Games det nya Galactic Chase-evenemanget. Galactic Chase tillåter spelare att ”tjäna skärvor eller ritningar för en ny karaktär eller skepp genom att spela en viss typ av nod (hård, Dark Side, Cantina, Fleet, etc.).

Från och med midnatt februari 8th (Player Local Time) kommer ritningar för EMPEROR'S SHUTTLE att fås som en bonusbelöning på varje flodslagsknapp till februari 12th!

Detta nya skepps ritningar har en nedgång på 4% per poäng fartygsenergi per försök (8 = 32%, 10 = 40%, 16 = 64%, 20 = 80%). ”

Även om detta inte låter som en helt ny "händelse" eftersom spelare ofta ser en händelse som nytt innehåll, verkar det vara lite av en flashhändelse som gör det möjligt att göra skärvor tillgängliga på nya karaktärer och fartyg. Enligt min åsikt är något kreativt nytt sätt att introducera nya karaktärer och fartyg en bra sak.

Fler rese

Var den första att kommentera på "SWGoH: Kejsarens Shuttle shards upp till grabs februari 8-12"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*