SWGoH: Bästa Mods för Darth Malak

Darth Malak SWGoH

Välkommen till Darth Malak mods guide, den senaste artikeln i en serie om Star Wars Galaxy of Heroes där vi tar en titt på bästa mods för enskilda tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning, och Darth Revan är ett tecken jag har använt mycket. Dessa är modrekommendationer baserade på karaktärs kit och verkligt spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera Galaxy of Heroes holotables.

Darth Malak SWGoHIdag ska jag titta på mods för Darth Malak. Ursprungligen lagt till spelet några veckor efter Darth Revan först gick med i SWGoH, meddelade Capital Games Star Forge Showdown onsdagen den 10 april, en helghändelse för att låsa upp Darth Malak som körde 12-14 april 2019 för första gången. Tillägget av Darth Malak gjorde verkligen redan Darth Revan Sith Empire-lagen ännu starkare eftersom det omedelbart devalverades Sith Assassin, en karaktär som har lite värde i spelet annat än att ha varit en tillfällig femte Sith Empire-medlem på en gång. Låt oss ta en titt på de bästa moderna att placera på Darth Revan för att göra denna exklusiva karaktär ännu starkare.

Huvudfokus: Efter månader av spel med Darth Revan och Darth Malak ändrar jag det här lite. Jag har kämpat flera hundra Arena-strider, troligen i tusentals, med Malak i mitt lag och mot mig, och jag tror att hans överlevnad är området # 1 att fokusera på, särskilt skydd. Malak förlorar allt skydd och förvandlar det till hälsa i början av alla strider, och skyddet kan vara så högt som 24% som en primär modstatus medan hälsa bara kan klättra till 16%. Således kommer höga skyddsnummer från både primär och sekundär modstatistik att förvandlas till hälsa och kommer att vara högre än att använda mods med hög hälsostatistik.

Ytterligare områden att fokusera på: Hastighet, styrka, brott, uthållighet och mer överlevnad. Än en gång, trots ansträngningarna från Mods 2.0 för att betona hastigheten i Galaxy of Heroes, fortsätter stat att vara den största avgörande faktorn för de flesta META-matchningar, oavsett om Squad Arena, Territory Wars eller the Grand Arena. Medan du inte behöver Darth Malak för att vara lika snabb som hans kompis Darth Revan eller ens Bastila Shan (Fallen), att ha honom att vända sig oftare kommer bara att göra ditt lag svårare att slå. Styrka är en stat som du inte vill bli för galen på på grund av Darth Revans Force Storm special tillämpar 5 travar av Ferocity debuff till Sith Empire allierade som läser in-spelet som "-15% Defense and Tenacity per stack, + 8% Offense and Potency per stack." Således innebär en enda tillämpning av 5 staplar Ferocity + 40% brott och styrka på karaktären som visar varför vi inte vill fokusera för hårt på denna viktiga stat. Precis som med Darth Revan, notera att brott, till skillnad från styrka, är en stat du aldrig kan ha för mycket av. Ett fokus från sekundärstatistik om offensiv och kritisk chans, och eventuellt en triangel med primär kritisk skada, kan hjälpa att stapla brott träffa hårdare och hårdare, men för Malak är offense bättre än CC / CD. På sakernas överlevnadssida är skydd där du naturligtvis vill vara, men tillägg Hälsa och försvar är inte en dålig idé, bara gå till Hälsa och skydd inför försvar när du har möjlighet. Slutligen rekommenderas en stark Tenacity-stat starkt - som över 100% stark. När du kommer ner till de här striderna med Darth Malak mot 1-3 fiender eller vice versa, vare sig det är för brott eller försvar i SWGoH, kommer den uthållighetsstatusen och offensiven att vara de avgörande faktorerna för att vinna eller förlora.

Modifieringar i spelet: Envishet. Min första tanke var "wow, vad saknar jag?" Så när jag läser om satsen igen fokuserar jag in på Livets käkar unik förmåga. Den läser att Darth Malak får 35% uthållighet när mindre än 75% hälsa, fördubblats till mindre än 50% hälsa och tredubblats under 25%. Så om Malak börjar med 44% Tenacity (Gear 11 +3 delar bas Tenacity) och träffar 75% Health blir hans Tenacity 88%. Vid 50% hälsa kommer han då att ha 132% och vid 25% hälsa som blir 176% hållfasthet - säkert nog för att avvärja mer skadliga effekter. Men också faktor i att Revans ständiga tillämpningar av Ferocity betyder -15% uthållighet per stack, så detta kommer att bli sant sagt ett matematiskt pussel. Min slutsats härifrån och från mitt spel efter månader med ständig användning av Darth Malak är att Tenacity verkligen är en stor sak med hans kit, men att få rätt statistik från dina mods är nyckeln. Om du kan få 6 fantastiska Tenacity-mods med rätt sekundärstatistik (Speed, Offense, Tenacity, Power, Health & Protection), gå sedan för det.Ideal Mod Setup för SWGoH Darth Malak:

Med Darth Revan Sith Empire-teamet som fortfarande håller sig starkt som det bästa eller näst bästa laget i spelet nästan ett år efter hans frisläppande, kommer att ha bra mods på din Darth Malak bli nyckeln till din framgång. Du kommer att vilja ha en snabb, högt skyddande Darth Malak med lite mycket starka kränkningar och uthållighet samtidigt som du inte glömmer hälsa och styrka. Så här är mina modrekommendationer för Darth Malak:

  • Sändare (kvadrat) - Tålmodighet mod brott med primärt och sekundärt fokus på hastighet, skydd, förolämpning och styrka
  • Mottagare (pil) - Health / Tenacity mod med primär hastighet och ett sekundärt fokus på skydd, brott, uthållighet och styrka
  • Processor (Diamond) - Health / Tenacity mod med försvar primärt och ett sekundärt fokus på hastighet, skydd, brott och styrka
  • Holo-Array (Triangle) - Health / Tenacity mod med brott eller skydd primärt och ett sekundärt fokus på hastighet, uthållighet, hälsa och antingen brott eller skydd
  • Data-Bus (Circle) - Tålmodighet mod med primärt skydd och sekundärt fokus på hastighet, skydd, brott och hållfasthet
  • Multiplexer (Plus) - Health / Tenacity mod med primär skydd och ett sekundärt fokus på hastighet, brott, hälsa och hållfasthet (om du inte har 3 hållfasthetsuppsättningar överväg en primär fasthet för multiplexorn)

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mods för Darth Malak"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.