SWGoH: Bästa Mods för Darth Malak

Darth Malak SWGoH

Välkommen till Darth Malak mods guide, den senaste artikeln i en serie om Star Wars Galaxy of Heroes där vi tar en titt på bästa mods för enskilda tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt varje ton jag skriver i stor utsträckning, och Darth Revan är ett tecken jag har använt mycket. Dessa är modrekommendationer baserade på karaktärs kit och verkligt spel för att hjälpa dig i din strävan att dominera Galaxy of Heroes holotables.

Darth Malak SWGoHIdag ska jag titta på mods för Darth Malak. Lades till spelet några veckor efter Darth Revan först gick med i SWGoH, meddelade Capital Games det nya (otroligt svårt) Star Forge Showdown på onsdag, april 10th, en helghändelse för att låsa upp Darth Malak som körde april 12-14, 2019 för första gången. Tillägget av Darth Malak har säkert redan gjort Darth Revan Sith Empire-lagen ännu starkare eftersom det verkar som alla har anpassat sig Sith Assassin är in för en nedgång. Låt oss ta en titt på de bästa mods att placera på Darth Revan för att göra detta exklusiva tecken ännu starkare.

Huvudfokus: Fart. Än en gång, trots Mods 2.0s ansträngningar att avvärja Hastighetens Galaxy, fortsätter staten att vara den största avgörande faktorn för de flesta META matchningar, oavsett om Squad Arena, Territory Wars eller Grand Arena. Medan du inte behöver Darth Malak för att vara lika snabb som hans kompis Darth Revan, får han att vända sig oftare bara göra ditt lag svårare att slå.

Ytterligare områden att fokusera på: Känsla, Offensiv, överlevnad i form av skydd och uthållighet. Känsla är en stat du inte vill bli för galen på på grund av Darth Revans Force Storm speciellt gäller 5-staplar av Ferocity debuff till Sith Empire-allierade som läser in-game som "-15% Försvar och täthet per stapel, + 8% Offense och Potency per stack." Således innebär en enda applikation av 5-staplar av Ferocity + 40% Anfall och Känsla på karaktären som visar varför vi inte vill fokusera för mycket på denna viktiga stat. Precis som med Darth Revan, notera att Brott, till skillnad från Potency, är en stat du aldrig kan ha för mycket av. Ett fokus från sekundärstatistik på Offense och Critical Chance, och eventuellt en triangel med kritisk skada primär, kan hjälpa den stackning offensiven hårdare och hårdare, men för Malak Offense är bättre än CC / CD. På överlevnadssidan av saker är skydd där du vill vara, främst på grund av försvarsinspirationen från Darth Revan-spegelkampanjer. Men på grund av Darth Malaks Livets käkar unik förmåga, nyckeln här är allt i siffrorna. Malak förlorar allt skydd och förvandlas till hälsa i början av alla strider, och skydd kan vara så hög som 24% som primär modstat medan Health bara kan klättra till 16%. Således kommer höga skyddstal från både primär och sekundär modstatistik att omvandlas till hälsa och kommer att vara högre än att använda mods med hög hälsostatistik (hälso mods med + 1100 Protection sekundär statistik är en bra passform!). Slutligen är viss uthållighet inte en dålig idé, och jag skulle till och med säga att en tålighetssats kan vara i spel. Mer om detta nedan ...

Modifieringar i spelet: Envishet. Min första tanke var "wow, vad saknar jag?" Så när jag läser om satsen igen fokuserar jag in på Livets käkar unik förmåga. Det lyder som att Darth Malak får 35% Tenacity när mindre än 75% Health, fördubblats till mindre än 50% Health och tredubblats under 25%. Så om Malak börjar med 44% Tenacity (Gear 11 + 3-bitars bashöghet) och träffar 75% Hälsa blir hans tålighet 88%. Vid 50% Hälsa kommer han då att ha 132% och vid 25% Hälsa som blir 176% Tenacity - säkert nog att avvärja mer skadliga effekter. Men också faktorn i att Revans konstanta tillämpningar av Ferocity betyder -15% Tenacity per stack, så det här kommer att vara ett matematiskt pussel minst sagt. Min slutsats från detta och från min spelning hittills är att tålamod verkligen är något att lägga till som sekundärt fokus, men jag skulle inte fokusera på tålighet och offra någon snabbhet eller skydd som ett resultat.Ideal Mod Setup för SWGoH Darth Malak:

Med Darth Revan Sith Empire, META, som nu har full kraft med bra mod på din Darth Malak, kommer att vara nyckeln till din framgång. Du kommer att vilja ha ett snabbt, högt skyddande Darth Malak med en del Offense, Tenacity och Potency. Således är här min modrekommendationer för Darth Malak:

  • Sändare (kvadrat) - Tålmodighet mod brott med primärt och sekundärt fokus på hastighet, skydd, förolämpning och styrka
  • Mottagare (pil) - Hälso mod med snabb primär och sekundärt fokus på skydd, brott, fasthet och styrka
  • Processor (Diamond) - Hälso-mod med försvarets primära och sekundära fokus på hastighet, skydd, förolämpning och styrka
  • Holo-Array (Triangle) - Hälso mod med brott eller skydd primärt och sekundärt fokus på hastighet, hållfasthet, hälsa och antingen brott eller skydd
  • Data-Bus (Circle) - Tålmodighet mod med primärt skydd och sekundärt fokus på hastighet, skydd, brott och hållfasthet
  • Multiplexer (Plus) - Hälso-mod med primärt skydd och sekundärt fokus på hastighet, brott, hälsa och fasthet

Obs! Sändare, Processor och Data-Bus mods är mycket vanligare. Om du kan maximera statistiken från dessa med en MK V, Tier A mod som är idealisk.

Bilder med tillstånd av SWGOH.gg

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mods för Darth Malak"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.