SWGoH: Darth Malak händelse tillkännagavs

Darth Malak SWGoH

Capital Games har meddelat på EA SWGoH forum följande:

"Star Forge Showdown börjar denna fredag ​​(4 / 12) med två faser som kan slutföras i vilken ordning du väljer. Det här är en helt ny evenemangstyp och blir mer komplicerad och svår än någon händelse som vi har kört tidigare.
I den första striden kommer du att möta Darth Malak med Jedi Knight Revan och någon av de fyra tecknen som behövs låser upp Jedi Knight Revan (Bastila Shan, Jolee Bindo, T3-M4, Mission och Zaalbar).

Den andra striden kommer att kräva Darth Revan med någon av de fyra tecknen som låste upp Darth Revan, Canderous Ordo, Carth Onasi, Juhani, HK-47 och Bastila Shan (Fallen). Darth Malak shards kommer att dyka upp i Guild Event Store när du låser upp Darth Malak på Five Stars.

För att upprepa är detta ett extremt svårt slag och för första gången i ett evenemang behöver du var och en av dina karaktärer vara åtminstone vid 17,500 Power för att komma in. Du har också bara en begränsad tid för att slutföra den här prestationen och tjäna Darth Malak. Evenemanget startar fredag ​​4 / 12 12: 01AM (UTC) och går igenom söndag 4 / 14 11: 59PM (UTC). "

Var den första att kommentera på "SWGoH: Darth Malak händelse tillkännagav"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.