MSF Karaktärsgranskning: Räddning

MSF - Räddning

Välkommen till den senaste artikeln i vår serie av karaktärsrecensioner om det populära spelet Marvel Strike Force där vi bryter ner kitsna för att berätta hur bäst du kan använda Rescue och alla andra hjältar och skurkar i MSF. Medan vi inte hävdar att vi har alla svaren i det här spelet, gör vi vår forskning och har använt varje tecken vi skriver om i stor utsträckning samtidigt som vi ger dig en liten bakgrund till sin historia. Dessa är recensioner baserade på karaktärs kit och aktuell gameplay för att hjälpa dig i din strävan att dominera Marvel Strike Force.

MSF - Räddning

Rädda

MSF Farm Plats: Sonic Resonance Orbs, kommande andra Rescue Blitz

Primär roll: Kundservice

Bakgrund / Ursprung:

Virginia "Pepper" Potts, som först ses i Tales of Suspension #45 (September 1963), var ursprungligen anställd av Stark efter att ha fastställt ett bokföringsfel som han hade gjort och fortsatte att ta en plats i en kärlekstriangel mellan sig själv, Stark och Happy Hogan . Efter att ha lämnat Stark Industries för att börja en familj med Happy i Cleveland, försvinner Pepper från den stora Iron Man-storylinen tills hon fångas av Obadiah Stane och slutligen återansluter Tony på Stark Solutions. Senare blir Starks personal sekreterare, fångas Pepper i en terrorist explosion och upprätthåller märkliga liknande skador till Tony själv och han placerar i sin tur en magnet i hennes bröstkorg för att stoppa shrapeln från att döda henne, igen precis som han hade. Skillnaden mellan hans bågreaktor och hennes var att Peppers inte vapnades och istället litade på elektromagnetisk teknik från Rand Industries som härdade hennes tinnitus och kände elektromagnetiska fält.

Tony gav så småningom Pepper sin egen kostym, Mark 1616, som Pepper själv heter "Rescue" beväpnad med repulsorteknik samt portabla elektromagnetiska superfältgeneratorer som inte bara ger Peppers flygning och extra styrka, men förmågan att i stor utsträckning manipulera magnetfält guidad av JARVIS artificiell intelligens.

Strategier i Marvel Strike Force:

Räddning: En pansarhjälte som skyddar allierade med hennes barriär och ökar angrepp från Power Armor-allierade, gör verkligen vad det står på tennet, men hennes prestanda för många har varit lite underväldigande, med särskilt låg rustning för en karaktär med kraftpansar märka. Hon är pionjärkaraktär för att utnyttja den nya mekaniken "barriär" och har extra användningsområden i Alliansskrigen. Hennes drag är:

  • hjälte
  • Global
  • Tech
  • Kundservice
  • Power Armor

En bra uppsättning taggar speciellt för Tech-fraktionen att hålla sig på Tech-specifika banor i räder. Hennes förmågor är:

  • Sonic Repulsor: Attack huvudmål för 180% skada. Kedja till ett intilliggande mål för 100% skada. Applicera alltid långsamt för varje mål.
  • Tech Shield: Barrier alla allierade för 2,500 + 10% av denna karaktärs maximala hälsa. Applicera Regeneration till alla allierade. I WAR, använd 2 Regeneration till alla allierade istället.
  • Brandvägg: Rensa 3 (förbättrad till alla) negativa effekter från själv och alla allierade. Applicera brott mot själv och makten rustning allierade. I krig tillämpa immunitet mot själv och alla allierade för 2-vändningar.
  • Stark Tech: I WAR, på gyckel, Barrier Power pansar allierade för 1,500 + 5% av denna karaktärs max hälsa. I WAR, när en allierad faller under 50% hälsa, kan 50% chansera dem för 1500 + 5% av denna karaktärs maximala hälsa. Gain + 10% Max hälsa.

Som tidigare nämnts använder Rescue den nya barriärmekanikern till en blandad effekt. Hon synergiserar bäst med de andra tre Power Armor-karaktärerna, Iron Man, War Machine och Falcon, men det enda som idag är "odlingsbart" karaktär är Iron Man genom hans Legendariska händelse och även då, Iron Man är smärtsamt på grund av en omarbeta för att komplimangera Rescue och Power Armor laget. Från det jag spelat har Rescue inga "Link Up" -attacker som Iron Man / Captain America, Rocket Raccoon / Groot eller Scarlet Witch / Vision, så jag kunde definitivt se att en kommer med Iron Man, möjligen något som liknar Magneto kontroll över teckenpositioner. Detta skulle då också förbättra effektiviteten hos War Machine Missile Systems för nära gruppering. Jag har för närvarande Redning med Power Armor-laget under ledning av Captain America för hans synergi med Iron Man och förmåganergin som kan beviljas över laget, vilket ger mycket bra AoE-skador över laget, kompletterat av Barriär ges av rescue.

Andra spelare har föreslagit Vision som en bra ersättning för Cap, eller Crossbones, som båda har mer AoE-skador, samt Vision's Hero, Global, Tech och Avenger och Crossbones Global och Tech-taggar. Kanske borde Crossbones också ges Power Armor-taggen eftersom det inte är begränsat till Starks skapelser som Falcons rustning gjordes av militären. Tre av de fyra förmågorna Räddning besitter får extra bonusar när de används i krig, vilket gör henne idealiskt för försvar, bättre än att hon används en gång, men hon är fortfarande ganska underväldigande när det gäller hennes makt, eftersom hennes barriärer verkar snabbt negeras av skador och hennes brist på rustning gör ingen mening. Eftersom kraftslaget är för närvarande nästan helt oförmögligt sätter det Redning på lite av ett lågt i närheten av hennes frisläppande men jag har stora förhoppningar om att en förbättring tillsammans med en Iron Man-omarbeta och en femte Power Armor-karaktär kan förbättra användningen avsevärt och lagets popularitet för alla spellägen.

Skriven av Smudge, Gaming-fans.com Staff Writer

Ursprung / bakgrunder tas helt eller delvis från Marvel Fandom wiki.

Infografisk artighet av MSF Envoy Content Creator Chewburger84 & Alterner Reality

Var den första att kommentera på "MSF Character Review: Rescue"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.