MSF: Fear The Darkness Live Blog - Mission 4

MSF - Skräck Mörkets 4

Fear The Darkness är det ultimata slutspelet i Marvel Strike Force, och började slåss knutpunkt #1 för några dagar sedan. Medan jag erkände förut att detta lag (nedan) kanske inte är en ideal lagsmakeup för detta spelläge, kommer jag att leva blogga mina dagliga försök när jag ser till att besegra Mörk Dimension och öppna Ultron.

MSF - Skräck Mörkets 4Också vara säker på att kolla in videon kopplad i bilden nedan från Marvel Strike Force sändebud YouTuber Khasino som han granskar Rädda Mörkets slag 4 också. Observera att Khasinos innehåll är betygsatt PG-13 (språk).

Min Fear The Darkness-laget:

  • Svart panter - 69,548-kraft, Nivå 70, Gear 13, Nivå 6 attack förmågor, Nivå 5 unik förmåga - 7 Stars, 6 Red Stars
  • Minn-Erva - 52,249-kraft, Nivå 70, Gear 13, Nivå 6 attack förmågor, Nivå 5 unik förmåga - 6 Stars, 4 Red Stars
  • Black Widow - 50,719-kraft, Nivå 70, Gear 13, Nivå 6 attack förmågor, Nivå 4 unik förmåga - 6 Stars, 4 Red Stars
  • Thanos - 49,920-kraft, Nivå 70, Gear 13, Nivå 6 attack förmågor, Nivå 5 unik förmåga - 7 Stars, 2 Red Stars
  • Kapten Marvel - 48,132-ström, Nivå 70, Gear 13, Nivå 7 grundläggande, Nivå 6 andra attack förmågor, Nivå 5 unik förmåga - 6 Stars, 2 Red Stars
  • Nick Fury - 61,554-kraft, Nivå 70, Gear 13, Nivå 7 Förstärkningar, Nivå 6 Andra attack förmågor, Nivå 5 unik förmåga - 6 Stars, 5 Red Stars

Rädsla The Darkness - Mission 4

Wasp, 1.59 miljoner kraft

06.22.19 - 28 fiender att slå är uppgiften framför mig och första gången jag mötte Slag #4 var det en känsla av process. Sedan dess har jag lagt till Nick Fury (detaljer ovan) till mitt lag, och när du byter ut Black Panther kommer det att bli en maktmissbruk, jag tror att användningen av Fury kommer att gynna gruppens synergi lite och hjälpa till med att överleva mitt lag. Jag kunde ta bort HAND Sentry som var en stor seger för första striden och få Rocket till gul hälsa.

06.23.19 - 27 av 28 fiender kvarstår, och Rocket blir mitt första mål att ta bort för att eliminera hans brott. Tillägget av Fury är redan en fantastisk för överlevnad och tillägget av förstärkning SHIELD-tecknen.

Jag bedövade Raket för att börja och tog honom ut några träffar senare. De två Ant-Mans är mina nästa mål eftersom hans förmåga att kopiera buffs och land debuffs gör denna karaktär en smärta i rumpan. Jag finner den första Ant-Man som är mer utmanande att döda än den andra, och vrid mitt fokus till båda Wasps och lämnar de två Wolverines. Innan jag kan döda kommer andra Wasp-förstärkningar i Ant-Man, Thor, Rakettbjörn och två Luke Cages. Nu kvarstår 23 of 28 fiender med 8 på skärmen. Med de nya fienderna på brädet är Rocket och Ant-Man nu de två jag ska rikta in. Medan jag fokuserar på Rocket med alla mina attacker, tar mitt lag många träffar och Minn-erva är i rött. Jag kan ta ut Ant-Man och Wasp men förlora Thanos i processen. Lyckligtvis landar jag en läkning från ME och mina fyra levande är tillbaka till full hälsa med 20 av 28 kvarstående fiender. Jag kan ta ut Thor och det är dags att samla.

19 av 28 fiender förblir med två Luke Cages och två Wolverines. Jag fokuserar på Luke Cages och stöter på en Wolverine för att sakta sitt brott, och laget ser bra ut. Efter att båda Luke Cages är nere, kommer en grupp förstärkningar att lägga till en HAND Sentry, två raketbjörnar, Ant-Man, Wasp och Star-Lord. Detta kommer att bli tufft ... Jag börjar börja fokusera på HS med tanke på den smidiga skräp som han gör, och Black Widow landar en stun på honom, men alla attacker får mig bara till om 55% hälsa. Båda raketerna landar AoE-attacker som dödar Thanos, som jag återkommer med mig nästan omedelbart, men mina fem är alla antingen gula eller röda hälsa nu. Thanos är död igen innan en annan Rocket AoE dödar alla men Fury, då Nick Fury har inget stöd och jag är klar för idag.

06.23.19 - Går med samma fem som igår - ingen Black Panther. 17 av 28 fiender förblir när jag börjar striden, 7 av 8 fiender på skärmen har grön hälsa, en (HAND Sentry) har gul hälsa och kommer att få mitt offensiva fokus. Jag kan läka laget med Minn-erva några attacker som dödar HS och lägger en Rocket i gult, så det är där jag ska fokusera nu. Black Widows stuns är ett fantastiskt verktyg för att ha tillgång till när jag stunter den svagare raketten och dödar honom men tar en kritfull AoE från den andra raketbjörnen. Jag förlorar Thanos och Black Widow, men ME återupplivar Thanos strax innan jag förlorar Nick Fury. Nu med alla tecken i det röda (ME, Thanos och Captain Marvel) landar jag en läkning från ME som gör att denna kamp förändras lite, men jag är fortfarande outnumbered med en 3 vs 5 på skärmen och 14 fiender (totalt) kvar. Jag fokuserar på Star-Lord som tillsammans med Wasp är röd på hälsan. MIG återupplivar Black Widow, då slår CM av Star-Lord och jag har mina sidor på Ant-Man nästa. En Thanos AoE dödar Wasp och jag har Ant-Man och de två Wolverinesna kvarstår. Som du kan se har jag ingen respekt för Wolverine i det här spelet (för nu). Ant-Man dör och in kommer en ny Ant-Man, en annan Wolverine (3 på skärmen nu), Thor, Wasp och Rakett Raccoon (igen), den senare kommer att få mitt offensiva fokus. Medan Nick Fury fortfarande är död har jag en anständig 4 vs 7 match-up som jag hoppas jag kan fortsätta att överleva och eventuellt avsluta detta idag. Jag tar en runda från de dåliga killarna och landa CM: s stora hit på Rocket och återuppliva Fury för att göra det 5 v 7 som en annan läkning från ME, bringa Fury och Thanos nära full hälsa som var mycket behövs. En stun av Rocks från BW försenar sin AoE, men han får mig nästa gång. Lyckligtvis är Fury Defense Up upp på så det är inte så illa. Några träffar senare Rocket är död, och det är dags att samla.

10 av 28 fiender förblir med 6 på skärmen - 3 Wolverines, alla nära full hälsa. Thor på ungefär 80%, Ant-Man ungefär samma och Wasp runt 70%. Jag kommer att fokusera attacker mot Ant-Man och Thor för att ta bort irriteringen och brottet som de måste försöka se målstregen idag. Thanos dör igen och är omedelbart återupplivad av Minn-erva, lätt en av toppkaraktärer i Marvel Strike Force IMO, och mitt lag tar flera fler träffar för att få det mesta av laget till 50% hälsa eller så, men MIGs läka igen är ett skott i armen. Ant-Man går ner och fokus ligger inte på Wasp och Thor, och det tar bara några träffar att avsluta båda. Nu är tre Wolverines kvar på skärmen och 7 av 28 förblir totalt, så jag kommer att använda grunderna på en specifik Wolverine som jag väntar på förstärkningarna. Efter två omgångar av attacker verkar det jag måste hämta detta till två Wolverines innan förstärkningarna förekommer, så det tar ett tag men jag kommer att ha nästan full styrka och ingen nedkylning på nästan alla möjligheter när de kommer fram. Jag dödar en Wolverine och en attack senare kommer HAND Sentry, Ant-Man, Wasp och en annan stinkande Wolverine.

6 av 28 fiender kvar med HAND Sentry, Ant-Man, Wasp och tre Wolverines att döda för segern. HS kommer naturligtvis att vara mitt huvudfokus med Ant-Man och Wasp direkt efter. En stun från BW och en särskild attack från CM följs av raseri förstärkningar som jag tappar bort på HS i ett försök att hålla stealth verksamhet händer. Efter ett ton attacker på båda hållen avslutar jag HS med mina fem nästan i full hälsa och en SHIELD Operative hjälper ut. Jag stöter på Ant-Man och börjar kippa bort i hans hälsa och de tre blöderna ovanför Ant-Man-huvudet gör honom slutligen. Nu har Wasp i mina crosshairs, jag har bara 4-fiender kvar och en SHIELD Operative som hjälper min 5 som den här striden ser ut Bra. Medan Wasp dodger alltför många attacker, kan jag ta ut henne och lämna mig en 6 vs 3-fördel. Vid denna punkt spamar jag dem med grundläggande attacker som bara blandas i specialerbjudanden från Nick Fury för att lägga till fler allierade, Black Wido för att påskynda saker och stun och ME, om någon läkning behövs. Jag avslutar 4th-striden om Fear The Darkness med all 5 vid full hälsa och alla attacker som är tillgängliga för att starta Battle #5 strong.

Min belöning är 200k guld och 2k Mega Orb Fragments.

Efter att ha öppnat Ultron:

Efter att ha öppnat Ultron kämpar du igen dessa strider för att tvinga upp honom och få fler belöningar, bara den här gången har du mycket mer orange redskap och (förhoppningsvis) fler Gear 13-tecken. Medan jag inte kommer att leva blogga dessa strider, kommer jag att dela mina team och resultat i fall som hjälper andra att se vad som är effektivt. Jag har nu 11 på Gear 13: Black Panther, Black Widow, Captain Marvel, Jessica Jones, Minn-erva, Nick Fury, Phoenix, Quake, Star-Lord, Thanos och Vision.

Dag 1, Battle 1 (1 totalt): Captain Marvel, Star-Lord, Thanos, Minn-Erva och Jessica Jones (260k) - Med samma team som slutade uppdrag #1 igår fortsatte jag Star-Lord / Thanos energispamstrategi för förmåga och kommer att göra det när jag har det här teamet är tillgängligt. Du måste besegra 28 totala fiender och jag gick efter Rocket Raccoon först den här gången när han kom ut från Hand Sentrys stealth tidigt båda gångerna. Jag landar den blinda debuffen på honom och andra när jag använder Star-Lord's special för skräppost, men så småningom är deras sortiment för stark. Jag slutligen faller med 25 av 28 fiender kvar och Wasp i röd hälsa, så en fin förbättring från första gången.

Dag 1, Battle 2 (2 totalt): Vision, Phoenix, Black Panther, Nick Fury och Black Widow (288k) - Jag lämnade min senaste Gear 13 ute i Quake eftersom jag gillade hur detta lags brott kan göra betydande bucklor i tuffa motståndare. Jag kämpade genom fienderna och förlorade Vision när 19 av 28 återstod, och såg till att fokusera på Rocket så fort han kom som en förstärkning. När jag fick ner dem till 17 fiender kom en ny våg av förstärkningar och krossade mig eftersom Hand Sentry's stealth var det stora slaget eftersom jag blev distraherad för att attackera den nyaste raketen. Detta visade sig vara min ångring eftersom jag förlorade utan att besegra en annan fiende.

Dag 2, Battle 1 (3 totalt): Captain Marvel, Star-Lord, Thanos, Minn-Erva och Jessica Jones (260k) - Det här är mitt go-to-team på allt i FTD och förmågan att spamma energi är bara kul. Rocket and Hand Sentry är de första fokusområdena, och när jag började den här var utmaningen allt i början. Jag tog fram en av de två raketerna och var tvungen att överleva två av Hand Sentrys stealthbomber, och så småningom tog det igenom. Ant-Man & Wasp-kombinationer är irriterande, men jag tyckte att att ta ut Ant-Man först är bäst eftersom han skickar stulna buffs till Wasp från sin bas, så att eliminera honom innebär färre fördelar för det paret. En annan raket kommer nära det sista kvartalet av striden och en Hand Sentry anländer i slutet som en del av den sista förstärkningsgruppen, men totalt sett var detta ett smidigt försök med en seger i slutet.

Rädsla Mörkets Live Blog Battles:

Var den första att kommentera på "MSF: Fear The Darkness Live Blog - Mission 4"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.