SWGoH: Bästa Mods för Geonosian Brood Alpha

SWGoH - Geonosian Brood Alpha

Välkommen till Geonosian Brood Alpha - den senaste artikeln i serien om den populära Star Wars Galaxy of Heroes där vi tittar på bästa mods för varje SWGoH-tecken. Medan jag inte hävdar att jag har alla svaren i det här spelet, gör jag min forskning och har använt alla toner jag skriver i stor utsträckning. Dessa är mod rekommendationer och de är verkligen inte det enda alternativet. Vi ser dock ut för att hjälpa spelare att maximera sina karaktärer i SWGoH och vi är alltid öppna för feedback om du har en mod-inställning som fungerar bra för din spelning.

SWGoH - Geonosian Brood AlphaDagens toon för att granska mods för kommer att vara Geonosian Brood Alpha, den nyaste Geonosianen till SWGoH. En av nu fem geonosiska tecken i spelet vid skrivningstidpunkten, förenar Geonosian Brood Alpha Poggle The Lesser som de enda två geonoserna med en ledarförmåga. Så låt oss ta en titt på vilka mods som passar bäst och vilka statistik vi vill förbättra för Geonosian Brood Alpha.

Huvudfokus: Hälsa. Ser över Geonosian Brood Alphas kit är hans styrkor hans ledarskapsförmåga, hans höga bas Health State och hans Drottningens vilja unik. Eftersom du måste hålla GBA levande för att få fördelarna med Drottningens vilja unik och Hive Mind buff, och givet sin 51,021-bas Hälsa är andra i spelet bara till General Grievous, procentuell hälsoökning är den bästa vägen att ta med Geonosian Brood Alpha. Observera att på Gear 11 + 4 bitar (max växel för aa 1-6 stjärna GBA) har han ungefär 20k Health, så hälsofokuset kommer att bli mycket mer inverkande när du kommer till Gear 12 och närmar dig Gear 13. När du når Gear 13 kommer reliker också att spela och Geonosian Brood Alpha's Relic-uppgradering i SWGoH ger några fina statliga ökningar för hans överlevnad.

Ytterligare områden att fokusera på: Hastighet, kritisk chans, modighet, tålighet och mer överlevnadsförmåga. Hastighet är ett måste för 98% av alla SWGoH-tecken. Med tanke på det mycket bra kit som Geonosian Brood Alpha har, är ytterligare Speed ​​från sekundär mod statistik klokt. Kritisk chans kommer att bidra till att Geonosian Brood Alpha blir mer effektiv eftersom han kan skingra alla buffs på en fiende på en kritisk träff. Medan det här är en bra fördel med GBAs kit, skulle jag inte offra mycket hälsa för att höja sin CC eller att jag skulle lägga till kritisk skada på sina sekundära fokusområden eftersom det skulle ta bort en plats för ett 5.88% -16% Hälsostöd från triangels primära stat. Kärlek kommer att hjälpa hans Glave Sweep special land Exponera och ta bort TM från debuffed fiender, och debuffs ge TM till Geonosian Spy, så att göra honom mer potent är ett bra drag. Fasthet är alltid ett plus för att hålla negativa statuseffekter borta, men notera att GBA har + 60% Tenacity per Drottningens vilja unik. Slutligen skulle jag föreslå mer överlevnadsförmåga läggas till Geonosian Brood Alpha för att komplettera hans höga hälsostatistik. Ytterligare försvar och skydd kommer bara att göra det svårare att döda GBA som hjälper dig i någon Geonosis: Separatist kan Territory Battle eller någon annanstans används han.

Modifieringar i spelet: Hastighet och tålighet. Självklart behövs mer spelprovning för att vara säker, men min första tanke är att hälsa är lika viktigt som hastigheten på sitt kit och båda är viktigare med tanke på + 60% Tenacity per Drottningens vilja unik. Att ha sagt att jag kommer att omvärdera detta efter nästa Geonosis TB för att se om tillagt Tenacity är viktigare än en hälsa i denna slot.Ideal Mod Setup för SWGoH Geonosian Brood Alpha:

Geonosian Brood Alpha har ett kit som är i linje med SWGoHs riktning - mer hälsa drivs med (lite) mindre tonvikt på Speed. Rekommendationerna i spelet kallar Speed ​​and Tenacity-uppsättningar, medan jag tycker att 6 Health mods (3-uppsättningar) är det bättre alternativet. Således är här mitt rekommenderade tillvägagångssätt för GBA: s mods

  • Sändare (Square) - Hälso mod med ett primärt fokus på brott och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, styrka och kritisk chans
  • Mottagare (pil) - Hälso mod med primärt fokus på hastighet och sekundärt fokus på hälsa, styrka, kritisk chans och försvar eller skydd
  • Processor (Diamond) - Hälso mod med ett primärt fokus på försvar och ett sekundärt fokus på hastighet, hälsa, styrka och hållfasthet
  • Holo-Array (Triangle) - Hälso mod med ett primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, styrka, skydd och kritisk chans
  • Data-Bus (Circle) - Hälso mod med primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, hälsa, styrka och skydd
  • Multiplexer (Plus) - Hälso mod med ett primärt fokus på hälsa och sekundärt fokus på hastighet, styrka, skydd och kritisk chans eller fasthet

Bild med tillstånd av SWGOH.gg

Var den första att kommentera på "SWGoH: Bästa Mods för Geonosian Brood Alpha"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.