SWGoH: B1 Battle Droid's "Droid Battalion" unik, och hur det fungerar

B1 Battle Droid - SWGoH

När jag först öppnade B1 Battle Droid var det svårt att komma förbi min förutfattade uppfattning att B1 Droids var svaga och i princip placerade på slagfältet för icke-mänsklig slakt. Att titta på Prequels och The Clone Wars gjorde detta svårt att komma förbi eftersom de alla i princip har samma "Roger, Roger" -röst och ingen personlighet, och de dör varje 30 sekunder. Men när jag fortsatte att bygga upp karaktären i mitt eget spel växte och växte hans värde. Medan B1 är bra på ett Separatist Droid-lag i Grand Arena Championships och Territory Wars, med tillägget av Geonosis: Separatist Might Dark Side Territory Battle, B1s värde har aldrig varit högre. Tack vare en ny video från Operation Metaverse fick jag reda på att B1: s offensiva statistik får de av de största ökar i spelet när jag avancerade till Gear 13, så jag bestämde mig för att lita på denna ansedda YouTube-kanal och kollega tidigare SWGoH GameChanger och redigera honom.

Även om övergången till Gear 13 verkligen har varit mycket klok, kan inte alla förståelse karaktärer vara någon spelares undergång. Jag tillbringar mycket av min egen tid på att förstå karaktärsatser för sajten och mitt eget spel, men idag kommer vi att bryta ner Droid bataljon Unikt för B1 för att bättre förstå hur dessa staplar fungerar och hur de kan hjälpa dig in Territory Battles eller andra spellägen.

Så här läser Droid-bataljonen unikt i spelet på nivå 8 (med en Zeta):

B1 kan inte göra kritiska träffar eller återupplivas. B1 har inget skydd, 1 Health och 100 travar av Droid Battalion, och kan inte beseglas eller förstöras medan de har Droid Battalion. När alla staplar av Droid Battalion går ut förstörs B1 omedelbart. B1 är immun mot skador över tid, och deras maximala hälsa och maximala skydd kan inte ökas.

När B1 tar skada, tar de bort alla debuffs på sig själva och förlorar 8-stackar av Droid Battalion. I början av B1s tur får de 3-stackar av Droid Battalion.

Droid Battalion: Varje stapel ger B1 + 2% Offense och alla separatistiska allierade + 0.5% Tenacity och Critical Avoidance

Att bryta ner detta är Zeta för B1 Battle Droid ett måste. Om inte bara för den extra överlevnad, linjen i slutet som lyder "Varje bunt ger B1 + 2% brott och alla Separatistiska allierade + 0.5% uthållighet och kritiskt undvikande" är enormt. Således betyder fler staplar av Droid-bataljonen inte bara mer brott för B1, utan hans Separatistiska allierade får sedan upp till 50% uthållighet och 50% kritiskt undvikande.

I Geonosis Territory Battles vad jag ville bättre förstå var mekaniken bakom stackarna i Droid Battalion och hur de ökar, eftersom jag minns -8 för varje gång skadad. Så varje gång B1 attackerar får han + 3 travar av Droid Battalion som uppenbarligen kan öka till långt över 100 totalt. Även om detta är trevligt för ökad överlevnadsförmåga, är lätt förlorade i allt detta återigen "Varje stack ger B1 + 2% brott och alla Separatistiska allierade + 0.5% Uhållsamhet och kritiskt undvikande." Så, om du kan hålla dina fiender attackera andra Separatister karaktärer, i synnerhet IG-100 MagnaGuard, detta kommer att göra det möjligt för din B1 att få ännu mer brott och förse sina separata teamkamrater med ännu mer uthållighet och kritiskt undvikande. I kombination med höger mod på B1 Battle Droid och du kan verkligen få honom att slå hårt.

En ytterligare anteckning, på B1 Battle Droid's Blast dem! Med en speciell attack får han också 1-stacken av Droid-bataljonen för varandra Separatistisk allierad, så detta ger dig ytterligare en möjlighet att stapla dessa ovanför 100 och få mer offensiv, uthållighet och kritisk undvikande.

Separatist Droid Gameplay Strategi Tips: När min B1 tur är uppe och Blast dem! AoE-attack är ett alternativ jag alltid använder den och väljer allierad vem som är det lägsta hälsa / skyddet, vanligtvis IG-100 MagnaGuard. Denna förmåga ger faktiskt den valda allierade 0.5% hälsa och 0.5% skydd för varje stack av Droid-bataljonen på B1, så igen kan du återfå 50% hälsa och 50% skydd (eller mer) när du använder det här sättet. Så om du håller på med MagnaGuard och B1 fortsätter att fylla på hans hälsa / skydd, ställer du in dina Separatister för några galna höga statersökningar.

Jag hoppas att detta hjälper dig i ditt spel med Separatist Droids. Jag vet att genom att bryta ner detta kit, en som jag har granskat flera gånger tidigare, har det hjälpt mig att bättre förstå hur jag kan använda B1 och andra Separatist Droids och det är mitt hopp som hjälper dig att utbilda dig också.

Var den första att kommentera på "SWGoH: B1 Battle Droid's" Droid Battalion "Unik, och hur det fungerar"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.