SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fas 1 Geonosian Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Geonosis Territory Battles

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 från och med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might. Det första riktiga slutspelet PVE (Player Versus Environment) -innehåll som släppts av Capital Games sedan Sith Triumvirate Raid i februari 2018, Geonosis: Separatist Might Territory Battle är oerhört svårt och kräver karaktärer på 6-stjärnor eller högre, ofta med 16,500-kraft eller mer i strid och specialuppdrag.

Geonosis: Separatist Might Territory Battle har fyra faser som, åtminstone i början, varar 36 timmar vardera. Upp till 33 stjärnor kan erhållas med betydande belöningströsklar vid 22, 29 och 33 stjärnor. Efter den första fasens 2-territorier att slåss in på marken har faserna 2, 3 och 4 alla 3-territorier som alla har 2-mark och ett fartygsområde.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 1 som kan uppdateras över tid. Fas 1s Combat Mission som kräver 3-specifika geonosianer har upp till 792k poäng möjligt.

Fas 1 Combat Mission Krav:

 • Minsta 6-stjärniga tecken
 • Poggle the Lesser, Sun Fac, Geonosian Soldier
 • Inget minimikrav för tecken

My Roster of Geonosians:

 • Poggle The Lesser - 18,282 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 3 - 6 guld, 5-punktslägen (hastighet och styrka uppsättningar) - alla förmågor maxade, 249 hastighet
 • Sun Fac - 18,537 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 4 - 1 6-punktmod, 5 guld, 5-punktsläge (2 Health sets & 1 Defense set) - alla förmågor maxade, 183-hastighet
 • Geonosian Soldier - 17,752 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 4 - 1 6-punktsmod, 5 guld, 5-punktlägen (hastighets- och CC-uppsättningar) - alla förmågor maxade, 259 hastighet
 • Geonosian Brood Alpha - 24,963 effekt - Gear 13 - 7-stjärnor - 2 6-punktsläge, 4 guld, 5-punktlägen (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 268 hastighet
 • Geonosian Spy - 18,072 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 2 - 6 guld, 5-punkt-lägen (CC & CD-uppsättningar) - alla förmågor maxade, 207 hastighet

Fas 1 Combat Mission Battle Notes:

08.12.19 - 4 strider är i detta Combat Mission och 5 fiender är i det första slaget. Jag försöker alltid ta bort Clone Trooper Medic (CTM) först i dessa strider för att hindra dem från att ta för lång tid, eftersom det är mitt största klagomål om detta spelläge - hur mycket tid det tar att slåss i striderna.

CTM är nere efter två attacker och efter ett kapacitetsblock på Clone Trooper är Clone Sharpshooter nästa på min kill-lista följt av Clone Captain, Clone Trooper och slutligen Jedi Guardian. Den här striden är enkel och 187,500-poäng bankeras ganska snabbt.

Det andra slaget ser 4 fiender och igen är CTM mitt huvudmål, denna gång tar 4 attacker från Geonosians svärmar. Clone Trooper är nästa och sedan Jedi Consular och Jedi Guardian eftersom dessa strider visar sig vara en kaka för mitt lags styrka. 297,500 poäng i böckerna.

Den tredje striden ser 5 fiender och ingen medicin, så Clone Sharpshooter är först på min lista, men först efter att Poggle landar och Ability Block på Clone Trooper. Efter Sharpshooter är Clone Sergeant och Trooper nästa till att lämna Fives och Jedi, som jag dödade med Geonosian Spy så snabbt att jag inte kunde notera hans namn.

Den fjärde och sista striden har 6 fiender och är mycket svårare. Jag tar ut CTM först efter flera svärmande attacker och arbetar sedan på Clone Sergeant och Sharpshooter. Clone Captain har inte låst förankrade buff, så jag går ur ordning och tar bort honom, sedan tillbaka till Sharpshooter och Clone ARC Trooper, som båda är förankrade. Sharpshooter och ARC Trooper går ner med en kamp efter att jag först Ability Block Kit Fisto, sedan Jedi Master som såg ut som en Youngling upp mot Palpatine i avsnitt 3, sedan tar jag bort honom från skärmen för 792k-poäng i North Territory.

Fas 1 Combat Mission Battle Notes (Ta 2):

Med anteckningarna ovan har jag beslutat att utöka detta innehåll när min vaktlista blir starkare. Här är ändringarna i min lista sedan förra gången:

 • Geo Brood Alpha - inga ändringar
 • Geo Soldier - inga ändringar
 • Geo Spy - nu Gear 13, 18,912 effekt, 227 hastighet
 • Poggle - inga ändringar
 • Sun Fac - inga ändringar

08.27.19 - Den första striden är en bris eftersom jag tror att jag bara attackerades 3 gånger totalt. Geo Spy slår ännu hårdare än någonsin - tack vare Operation Metaverse för tipset om att ta honom till Gear 13! Den andra striden använder jag nästan enbart basattacker och går över fienderna. Utan det finns någon Clone Trooper Medic tillgänglig att slå först i Battle #3 går jag efter Clone Sharpshooter först, och efter honom är jag irriterad över Fives så borta går han. På dessa växelnivåer är detta inte riktigt en utmaning, eftersom jag är verkligen nöjd med att jag spenderade så mycket tid och energi på att ge den här Geonosianska fraktionen upp

För att starta den fjärde och sista striden går jag efter CTM för att starta och efter att ha tagit ut honom tar jag på någon allvarlig fiendebrand. Efter att ha överlevt och återkallat Geo Brute börjar jag på Clone Captain, eftersom han är den ensamma klonen som inte är förankrade. Efter att han är död börjar jag på Kit Fisto eftersom han är den enda andra fienden i styrelsen inte förankrade, men jag tappar mig Geo Soldier. Jag kan ta bort Clone Sergeant nästa utan skador och har nu en 5 v 2 FTW. ARC Trooper är mina enda alternativ med Sharpshooter i Stealth, och G13 Geonosian Spy betalar bigtime. En enorm hit sparar mig massor av tid och trolig skada eftersom mitt skydd nästan är borta på hela mitt team, och jag har nu en 5 v 1. GBA rensar debuffs och assistansattackerna är på igen när jag får 792k för vinsten.

Fas 1 Combat Mission - Ytterligare kampanteckningar:

Nu med reliker i spelet är dessa strider ännu enklare än tidigare. Eftersom mitt ursprungliga mål var att hjälpa spelare att se var de behöver vara för att slå vart och ett av dessa Combat & Special Missions kommer jag inte att fortsätta med den detaljerade walkthrough-stilen och istället, när relevant, lägger jag till ytterligare anteckningar om detta Combat Mission nedan . Observera att Gaming-fans.com har startat en komplett serie av SWGoH Relic Reviews för nyckeltecken i spelet, så om du letar efter råd om vilka karaktärer som ska uppgraderas först eller hur bra Relic-statistiken ökar är det, kolla in dessa artiklar!

 • Uppgradering av Poggle och Geo Soldier till Gear 12 + 5 & Geo Spy till nu Gear 13 gjorde det här slaget ännu enklare, då har tillägget av Relics verkligen förändrat denna första CM.
 • Mina första Relic-uppgraderingar var Geo Brood Alpha och Geonosian Spy

Var den första att kommentera på "SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fas 1 Geonosian Combat Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.