SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fas 2 Acklay Special Mission Walkthrough

SWGoH - Acklay Special Mission Geonosis

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 från och med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might. Det första riktiga slutspelet PVE (Player Versus Environment) -innehåll som släppts av Capital Games sedan Sith Triumvirate Raid i februari 2018, Geonosis: Separatist Might Territory Battle är oerhört svårt och kräver karaktärer på 6-stjärnor eller högre, ofta med 16,500-kraft eller mer i strid och specialuppdrag.

Geonosis: Separatist Might Territory Battle har fyra faser som, åtminstone i början, varar 36 timmar vardera. Upp till 33 stjärnor kan erhållas med betydande belöningströsklar vid 22, 29 och 33 stjärnor. Efter den första fasens 2-territorier att slåss in på marken har faserna 2, 3 och 4 alla 3-territorier som alla har 2-mark och ett fartygsområde.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 2 som kan uppdateras över tid. Fas 2s Combat Mission med Count Dooku och Asajj Ventress var en framgång för mig och nu kämpar jag för Acklay Special Mission för bara andra gången (första gången jag har loggat in resultaten). Acklay Special Mission är särskilt mycket svårt och har en belöning av 20 Mk II Guild Event Tokens som priset för att slå det.

Fas 2 särskilda uppdragskrav:

 • Minsta 6-stjärniga Geonosian-tecken
 • 16,500 minsta effektbehov för tecken

My Roster of Geonosians:

 • Poggle The Lesser - 18,282 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 3 - 6 guld, 5-punktslägen (hastighet och styrka uppsättningar) - alla förmågor maxade, 249 hastighet
 • Sun Fac - 18,537 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 4 - 1 6-punktmod, 5 guld, 5-punktsläge (2 Health sets & 1 Defense set) - alla förmågor maxade, 183-hastighet
 • Geonosian Soldier - 17,752 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 4 - 1 6-punktsmod, 5 guld, 5-punktlägen (hastighets- och CC-uppsättningar) - alla förmågor maxade, 259 hastighet
 • Geonosian Brood Alpha - 24,963 effekt - 7-stjärna - Gear 13 - 2 6-punktsläge, 4 guld, 5-punktlägen (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 268 hastighet
 • Geonosian Spy - 18,912 effekt - 7-stjärnor - Gear 13 - 6 guld, 5-punktlägen (CC & CD-uppsättningar) - alla förmågor maxade, 227 hastighet

Fas 2 Acklay Special Mission Battle Notes:

08.28.19 - Låt mig börja med att tacka min kompis Krigare för sin video om Acklay Special Mission. Jag var inte på väg att gå in på detta och göra mig lur, och jag vill se min guild få de extra 20 Mk II Guild Event Tokens eftersom bara ett par av våra medlemmar har besegrat detta uppdrag tidigare. En sak som jag oroar mig för är att medan jag har mina Geonosians välutrustade, har jag inte de Mk 12 ArmaTek Fusion Furnaces på Poggle eller Geo Soldier som är 6,500 hälsa som jag saknar.

Stridstid, och till skillnad från de andra Combat och Special Missions, har denna bara en strid / fas / nivå / möte. Mot Acklay måste jag också ta itu med en Jedi Vanguard (JV) och Jedi Sentinel (JS) till vänster och en Jedi Consular (JC) och Ima-Gun Di (IGD) till höger. Jag börjar med GBA först och, medan jag riktar mig till JV tar jag bort Acklays förargning som kallar min Geos att attackera JV och tillämpar det välbehövliga förmålsblocket. Per Wariors video nämnts och länkade ovan, att få Förmåga Block debuff är den föredragna metoden för att hantera JV och JS på grund av deras hårda AoE-attacker. Nästa upp är Geo Soldier och han riktar sig till JS och assistenterna får också Ability Block på honom vilket är en perfekt start i striden. Vid denna punkt börjar jag attackera Acklay och håller avskräckningarna, särskilt Daze, från mina Geonosians. När Poggles tur kommer upp har jag inga debuffs och JVs Ability Block har slitnat, så jag använder det grundläggande och applicerar på nytt som solkräm på en solig dag. Efter några attacker båda vägarna använder jag Sun Fac's special för att lägga till en Blind debuff till Acklay och jag har honom på ungefär 35% skydd kvar. Efter att ha tagit bort Acklay's Protection skyddar jag upp och tillåter en JV AoE-attack som dödar min Geo Spy och jag känner mig ganska dum.

Efter några ytterligare attacker är Acklay rasande och ger en JS och JC för vänster sida för att ersätta de jag dödade, men GBA tar bort förargningen med Acklay på cirka 85% hälsa. Jag kan förmåga att blockera JS och mina buggar hänger där inne ... Precis när jag får Acklay till 50% hälsa dödar han JS, vilket är bra RNG för mig sedan Ability Block hade slitit och hans Turn Meter var oroande mig, men alla mina geos är skyddade.

SWGoH - Besegra Acklay Special MissionAcklay är återigen upprörd, och jag kan ta bort den just i tid och tillämpa ett annat förmålsblock på den senaste JS för att gå med i partiet. Acklay har nu ungefär 40% hälsa och 10% Bonusskydd medan mina Geos har all hälsa och har återhämtat ungefär 10% skydd för sig. Poggle hjälper till att ta bort debuffs, men Acklay återkommer och sedan samma dans med JS som är Ability Blocked igen.

Nu är Acklay i röd hälsa och mina Geos är starkare än tidigare. JS är i stealth, men Ability Blocked, och efter några fler attacker är Acklay igen rasande trots kanske 10% hälsa och dödar min Poggle. Nu har GBA ingen möjlighet att ta bort Enrage och jag har problem. Jag överlever på något sätt en omgång attacker och Jedi-attacken och försvagar Acklay mer innan Geo Soldier landar dödens skott och jag (på något sätt) får vinsten. Wow.

Min avhämtning härifrån är att jag definitivt behöver de Mk 12 ArmaTek Fusion Furnaces på Poggle och Geo Soldier om jag vill göra den här striden mer en säker satsning i framtiden.

Fas 2 Acklay Special Mission Battle Notes (Ta 2):

Nu ännu starkare än tidigare ser jag för att säkerställa att denna kamp är en vinst varje gång. Här är förändringarna i min lista sedan första gången jag kämpade Acklay framgångsrikt (ovan):

 • Geo Brood Alpha - ingen förändring
 • Geonosian Spy - ingen förändring
 • Geonosian Soldier - nu 17,962 ström - Gear 12 + 5, 265 hastighet
 • Poggle The Lesser - nu 18,537 ström - Gear 12 + 4 - 1 6-punktsmod & 5 guld, 5-punktlägen, 256 hastighet
 • Sun Fan - ingen förändring

09.11.19 - Nu kämpar jag med lite starka Geonosianer, jag har lagt till två Mk 12 ArmaTek Fusion Furnaces (Poggle & Geo Soldier) som är 6,500 hälsopris, så jag hoppas att detta slag kommer att börja bli lättare ...

Stridstid och jag har en JS och JC till vänster, JV och Kit Fisto till höger. AoE-attacker är min fiende och Kit Fisto gör en 3rd fiende med en AoE så detta kan vara lika tufft som det blir ... Jag får ett block på JS och bestämmer mig för att bara döda Jedi på höger sida för att göra detta mer hanterbart. Jag har hälften av skyddet från Acklay och dödar av JS till vänster och lämnar bara JC för nu, allt som gör att jag kan fokusera på Acklay. Geo Spy är fantastisk och får två av sina stora hits in och jag är redan på Acklays hälsa till synes snabbt. Jag har Acklya till cirka 75% hälsa när han ringer Jedi tillbaka och får bonusskydd.

Nu inför två JC till vänster och en JS och JV till höger, alla mina Geos har ungefär 30% skydd kvar. Jag landar kvarter på de två till höger och har Acklay under 50% hälsa, tack igen till Geo Spy, innan de vänder sig. Jag har nu 50% -skydd på alla Geos, kapacitetsblock på både JS och JV och Acklay vid ungefär 40% hälsa och detta är på väg i rätt riktning ... för tillfället. Jag dödar båda Jedi till höger och försöker blockera dem igen och landar sedan en Expose på Acklay med Geo Spy med sin speciella redo. En annan massiv hit har Acklay på cirka 10% hälsa. Ytterligare två svärmar av träffar och mitt mål har uppnåtts - vinna striden och inte svett medan du gör det. 20 Mk II Guild Event Tokens för DotE.

Fas 2 specialuppdrag - Ytterligare kampanteckningar:

Nu med reliker i spelet är dessa strider ännu enklare än tidigare. Eftersom mitt ursprungliga mål var att hjälpa spelare att se var de behöver vara för att slå vart och ett av dessa Combat & Special Missions kommer jag inte att fortsätta med den detaljerade walkthrough-stilen och istället, när relevant, lägger jag till ytterligare anteckningar om detta Combat Mission nedan . Observera att Gaming-fans.com har startat en komplett serie av SWGoH Relic Reviews för nyckeltecken i spelet, så om du letar efter råd om vilka karaktärer som ska uppgraderas först eller hur bra Relic-statistiken ökar är det, kolla in dessa artiklar!

 • Jag gjorde inga växeländringar på min Geonosians sedan den senaste striden, men Geo Brood Alpha är nu Relic Level 2 och Geo Spy Relic Level 5.
 • Jag vågar säga att striden var ganska "lätt" i mitt tredje försök. Relikkraften från Geo Spy var uppenbar och jag kunde vinna utan att förlora någon medan jag kämpade lite mer slurvig än tidigare.

Var den första att kommentera på "SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fas 2 Acklay Special Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.