SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fas 3 Separatist Droids Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Geonosis TB-fas 3

The Geonosis: Separatist Might Territory Battle i SWGoH har fyra faser som varar 36 timmar vardera. Fas 3 har 3-territorier när spelare kämpar med fartyg och mark trupper. På Mellanterritoriet i fas 3 finns ett stridsuppdrag som kräver användning av Separatistiska droider såväl som Geonosians specialmission som kämpar för Wat Tambor-skärvor. För att kämpa i fas 3 Combat Mission måste du ha 7-star Separatist Droids och det finns inget strömbehov.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i Phase 3 Combat Mission som kan uppdateras över tid.

Fas 3 Combat Mission Krav:

 • Separatistiska droger
 • Inget minimikrav för tecken

My Roster of Separatist Droids:

Min Separatistiska Droids totala kraft för denna strid är 107,365 med General Grievous som min (uppenbara) ledare.

 • General Grievous - 24,358 effekt - 7-stjärnor - Gear 13 - 6 6-punktlägen (3 Health sets) - alla förmågor maxade, 218 hastighet
 • B1 Battle Droid - 20,454 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 3 - 6 guld, 5-punktlägen (hastighetsuppsättning + 2 slumpmässigt med hög hastighet sekundärer) - alla förmågor maxade, 250 hastighet
 • B2 Super Battle Droid - 21,153 effekt - 7-stjärnor - Gear 13 + 4 - 1 6-punktsmod, 5 guld, 5-punktslägen (hälsa, styrka och hållfasthetsuppsättningar) - alla förmågor maxade, 148 hastighet
 • droideka - 20,478 effekt - Gear 12 + 3 - 7-stjärnor - 6 guld, 5-punktslägen (Offense & Health set) - alla förmågor maxade, 109 hastighet
 • IG-100 MagnaGuard - 20,898 effekt - 7 stjärnor - Gear 12 + 5 - 6 guld, 5-punktlägen (3 Health sets) - alla förmågor maxade, 167 hastighet

Fas 3 Combat Mission Battle Notes:

08.16.19 - I det första slaget ser 5 fiendens kloner, en med laddad TM slå min MagnaGuard omedelbart och få en assist. B2 är först för mig och använder Hailfire Tank som är i full styrka, sedan träffar de nästa två attackerna Staggered fienderna för att ta bort deras TM. Grievous får en AoE, jag kallar B2 Rocket Trooper och här går vi. På hans ursprungliga AoE Grievous landade flera Target Lock-debuffs vilket är bra för Turn Meter, och jag ställer in det där han dödar tre av Clones för att få 3-travar av Separatisttillhörighet och jag går vidare.

Den andra striden ser mig njuta av att använda detta lag lite och jag glömde att notera hur många fiender, men jag tror att det fanns 4 eller 5. En Jedi-konsulär och flera kloner är ingen match för det här laget när jag tar ut en klon Sergeant och Medic och jag tror att en Sharshooter lämnar en Clone Trooper och den svaga Jedi Consular för slutet och utplånar dem med lätthet. När jag avslutar den här striden har jag 69 travar av Droid bataljon och 5 travar av Separatisttillhörighet på väg in i nästa strid.

Den tredje striden har två Jedi, Vanguard och Eeth Koth, tillsammans med två Clone Sharpshooters och en Clone Trooper. Jag får en tidig Hailfire Tank-attack och AoE från Grievous för att få betydande fart. Denna tidiga start innebär att denna strid är en vind eftersom jag inte har några problem med att gå vidare.

Den fjärde och sista striden ser min B1 med 48 travar av Droid bataljon och teamet med 6 travar av Separatisttillhörighet när jag står inför 6 fiender. Jedi Vanguard åtföljs av 5-kloner, varav 2 är Elite och 3 redan är förankrade. JV är mitt fokus att starta och efter 4-5 attacker är jag förvånad över hur bra det går. Min B2 heter Hailfire Tank och Grievous är uppe med en AoE som landar ett mållås på alla fiender. RNG ler mot mig idag ... Jag börjar spamma dem med AoE-attacker när det är möjligt och tar snabbt bort JV och Clone Trooper Medic så att jag kan flytta mitt fokus till deras angripare. De återstående 4 är alla förankrade så jag går efter Clone Sergeant och Sharpshooter först, får mer död för Grievous och uppgraderar min buff till det ganska värdefulla Separatistisk lojalitet. Vid denna punkt med bara dammar och Elite ARC Trooper kvar tar jag ut dammarna först och kan fokusera 6 kontra 1 på ARC Trooper för den förvånansvärt bekväma vinsten och 1,352,000 territoriella poäng.

Fas 3 Combat Mission Battle Notes (Ta 2):

Med anteckningarna ovan har jag beslutat att utöka detta innehåll när min vaktlista blir starkare. Här är ändringarna i min lista sedan förra gången:

 • General Allvarligt - inga ändringar
 • B1 Battle Droid - nu Gear 13, 21,108 effekt, 6 guld, 5-punktlägen och 276 hastighet
 • B2 - inga ändringar
 • Droideka - inga förändringar
 • IG-100 MagnaGuard - inga ändringar

08.30.19 - I början av Gear 13 var det tydligt att General Grievous var en stor karaktär att ta för att g13 tidigt, och jag har ännu inte blivit besviken ännu lite. I en ny video från Operation Metaverse meddelade de att B1 var en fantastisk Gear 13-karaktär för all den extra stötande eldkraften, så här testar jag det igen (och hittills gillar jag det jag ser).

Hailfire Droid (full styrka) för att starta och debuffs överallt, sedan ett par attacker senare B2 träffar och AoE som utlöser alla Stagger debuffs och jag har en fantastisk start. Den första striden är så lätt att jag nästan känner mig dålig och Grievous har redan två travar av Separatisttillhörighet buff (klicka för att lära dig mer om Separatistpartnerskap och Separatisters lojalitet).

När jag går in i den tredje striden är det enda problemet jag har Droid bataljon staplarna på min B1 är nere till bara 63 (Droid Bataljon förmåga förklaras), men i slutet av den här striden förlorar jag bara två så jag har 61 som går in i den sista striden tillsammans med 6 travar av Separatisttillhörighet. Jag tar ut den svagaste Jedi, Eeth Koth (gå figur) och går sedan vidare till dammar eftersom han har några galna raketattacker AoE som slår hårt. B2 Rocket Trooper kallar GG för att döda honom, GG dödar Aayla och jag är upp till 9 travar av SA och rullande. Grievous fortsätter att krossa Galactic Republic och döda Clone Sharpshooter och jag är all-in med fullständig Separatistisk lojalitet, en enorm buff som definieras i länkarna ovan och en verklig nyckel till framgång i dessa längre strider. Detta visar sig vara ett enormt uppsving och detta Combat Mission har verkligen blivit "lätt" vid denna tidpunkt, lika svårt som det är för mig att säga det. Vinna. 1,352,000 territoriella poäng.

Fas 3 Combat Mission Battle Notes (Ta 3):

09.13.19 - Den enda verkliga skillnaden i min lista är att jag har lagt till Relikförstärkare till General Grievous, B1 och B2. Det har inte varit någon valaktivitet här ännu, men GG och B1 är reliknivå 2, och B2 är nivå 1.

Den första striden går enligt plan med att Grievous får två dödar för 2-travar av Separatist-anknytning, och den andra striden speglar den första som lämnar mig vid 4-travar. Den tredje striden är också lätt på dessa växelnivåer (och tillägget av ett par relikförstärkare).

Fas 3 Combat Mission - Ytterligare kampanteckningar:

Nu med reliker i spelet är dessa strider ännu enklare än tidigare. Eftersom mitt ursprungliga mål var att hjälpa spelare att se var de behöver vara för att slå vart och ett av dessa Combat & Special Missions kommer jag inte att fortsätta med den detaljerade walkthrough-stilen och istället, när relevant, lägger jag till ytterligare anteckningar om detta Combat Mission nedan . Observera att Gaming-fans.com har startat en komplett serie av SWGoH Relic Reviews för nyckeltecken i spelet, så om du letar efter råd om vilka karaktärer som ska uppgraderas först eller hur bra Relic-statistiken ökar är det, kolla in dessa artiklar!

 • Inga ändringar i redskap för min Separatist Droids den här gången, men jag har uppgraderat Allmänt hårt relik till nivå 7, B1 till nivå 4 och B2 till nivå 2.
 • Min tredje gång, med lite cocky "Jag fick den här strategin" ångade jag genom de tre första striderna och förlorade IG-100 MagnaGuard i 4th striden, men 1,352,000 Territory Points var aldrig ifrågasatt eftersom den andra stannade vid liv för en enkel vinst.

Var den första att kommentera på "SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fas 3 Separatist Droids Combat Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.