SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fas 4 Dooku & Separatist Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Geonosis TB - Fas 4

The Geonosis: Separatist Might Territory Battle i SWGoH har fyra faser som varar 36 timmar vardera. Fas 4 har 3-territorier när spelare kämpar med fartyg och mark trupper. På Mellanterritoriet i fas 4 finns det ett stridsuppdrag som kräver användning av greve Dooku och separatörer samt Wat Tambor specialmission. För att kämpa i fas 4 Combat Mission måste du ha en 7-stjärna Count Dooku och 7-star Separatists, alla på 16,500 eller högre makt.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i Phase 4 Combat Mission som kommer att uppdateras över tid.

Fas 4 Combat Mission Krav:

 • 7-stjärna greve Dooku
 • 7-stjärniga Separatister
 • 16,500 + effekt för varje enskilt tecken

Min lista med separatorer används:

 • Count Dooku - 21,262 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 3 - 6 guld, 5-punktslägen (hastighet och styrka uppsättningar) - alla förmågor maxade, 277 hastighet
 • Asajj Ventress - 23,713 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 4 - 1 6-punktsmod, 5 guld, 5-punktlägen (CD & Health set) - alla förmågor maxade, 200 hastighet
 • Nute Gunray - 21,307 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 3 - 1 6-punktsmod, 5 guld, 5-punktlägen (hastighets- och försvarsuppsättningar) - alla förmågor maxade, 268 hastighet
 • B1 Battle Droid - 20,478 effekt - 7-stjärnor - Gear 12 + 3 - 6 guld, 5-punktlägen (hastighetsuppsättning + 2 slumpmässigt med hög hastighet sekundärer) - alla förmågor maxade, 250 hastighet
 • IG-100 MagnaGuard - 20,898 effekt - 7 stjärnor - Gear 12 + 5 - 6 guld, 5-punktlägen (3 Health sets) - alla förmågor maxade, 167 hastighet

Fas 4 Combat Mission Battle Notes:

08.17.19 - Jag gick med detta team för att hålla mitt Geonosian-team intakt eftersom jag känner mig lite mer bekväm med att använda dem än mitt Separatist Droid-team. Den första striden har 5 fiender och är en massa skit. Innan jag svänger Shaak Ti och hennes laddade TM döda Dooku i en enda hit. Vad är det för den här skiten? B1 ringer Hailfire-tanken, och avfallet avlägsnas omedelbart av Rex, sedan dödar Clones också min MagnaGuard. Jag lägger till B2 Rocket Trooper och försöker attackera Rex men detta är en meningslös strid. Nu är Asajj död, alla fiender har vedergällning och jag har bara B1 och Nute Gunray med den svaga Be Rocket Trooper kvar. Jag försöker fokusera på Rex för att döda honom, men kan inte komma förbi hans skydd, eller skyddsförnyelsen från Shaak Ti, då är Nute och B1 döda några varv senare. Jag tyckte att det första Padme-evenemanget var dumt, men det tar titeln för det dummaste jag någonsin har försökt i det här spelet. Jag blir svår, men ger mig en paus. Detta får mig att tänka om pengarna jag tänkte spendera för att få några av dessa Separatister till Gear 13 ...

Fas 4 Combat Mission Battle Notes (Ta 2):

Med anteckningarna ovan har jag beslutat att utöka detta innehåll när min vaktlista blir starkare. Här är ändringarna i min lista sedan förra gången:

 • Räkna Dooku - nu Gear 13, 21,892 effekt, 299 hastighet
 • Jango Fett - 21,370 kraft, 7 stjärnor - Gear 12 + 1 - 5 guld & 1 blå, 5-punktlägen (Speed ​​& Health set) - alla förmågor maxade utom Notoriskt rykte, 263 hastighet
 • Nute Gunray - inga ändringar
 • Asajj Ventress - nu Gear 12 + 5, 23,968 effekt, 235 hastighet
 • IG-100 MagnaGuard - inga ändringar

08.31.19 - Även om jag inte är bekväm med att göra detta team, och jag önskar verkligen att vi kunde få en 15th karaktär läggs till Separatistiska fraktionen, kände jag att detta tillät mest flexibilitet i andra Combat Missions i fas 4. Så vi får se om jag kan prestera bättre än förra gången ...

Räkna Dooku markeras omedelbart och slås en gång av klonsersjefen och dödas. Växel 13. Hur mycket kostar det Capital Games? Gear 13 och han dör på en hit? Allvarligt? Jag får äntligen en tur med bara Jango, Magna och Nute vid liv. Vilken mängd ... En AoE från klon Sergeant dödar Nute och Magna och Jango kan knappt ta bort skyddet från en enda klon. Enkelt den dummaste striden jag någonsin har mött i SWGoH.

Fas 4 Combat Mission Battle Notes (Ta 3):

Med anteckningarna ovan har jag beslutat att utöka detta innehåll när min vaktlista blir starkare. Här är ändringarna i min lista sedan förra gången:

 • Räkna Dooku - Gear 13, 23,532 effekt, 300 hastighet, Relic Level 2, 1 6-punkt mod
 • Jango Fett - inga ändringar
 • Nute Gunray - nu 21,517 ström - Gear 12 + 4 - 272 hastighet
 • Asajj Ventress - nu Gear 12 + 5, 23,968 effekt, 235 hastighet
 • IG-100 MagnaGuard - inga ändringar

09.14.19 - Låt mig förordna denna kamp med detta - Jag hatar det här brädet. Det är dumt. Det finns ingen anledning till att något innehåll ska döda ett Gear 13-tecken med 300-hastighet innan de tar en tur. Det är bara dumt, men det kommer sannolikt att hända mig ännu en gång.

Som ett resultat av dumheten i denna strid, från min erfarenhet, kommer jag att använda Dooku, Asajj, Nute, Jango och den mest förbrukande av 10 kvarvarande Separatister - Droideka. Jag hoppas att jag kan få poäng någon annanstans som gör det på detta sätt eftersom den här striden är vad den är.

Till slaget markeras Droideka omedelbart och ingen attackerar - det är Droidekas tur ... Jag får faktiskt starta en strid, en ny upplevelse för mig, och medan Clone Sergeant och ARC Trooper förstör mitt lag, känner jag åtminstone inte så rippade av mig spelet, åtminstone inte förrän Ponds 1-skott halva mitt lag. Min bästa ansträngning ännu, men allt jag får är 110k som används för att försöka slåss.

Fas 4 Combat Mission Ytterligare anmärkningar:

Jag planerar inte att fortsätta dessa genomgångar förrän jag faktiskt kan tävla i den här striden, och det återstår att vara en dröm som går in i oktober 2019. Även med Relic Level 2 Count Dooku är fortfarande för knepig eftersom jag bara inte kan tävla.

10.13.19 - I mitten av låser upp General Anakin Skywalker, Jag bestämde mig för att se hur dessa nybyggda Separatistiska Droid-karaktärer skulle hålla upp. Med B1 och B2 med förbättrade reliker, IG-100 MagnaGuards relik på nivå 7, och Droideka på Gear 12 + 5 Jag kunde kämpa en lång strid och få vinsten i den andra striden om Grand Master Yoda, General Kenobi och den yngre Anakin. Resultatet är ett välkommet + 2,033,200 territoriumspoäng.

Var den första att kommentera på "SWGoH: Geonosis Separatist Might - Fas 4 Dooku & Separatist Combat Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.