SWGoH: General Skywalker Zeta Prioritetslista

SWGoH - General Anakin Skywalker

Med tillägget av General Anakin Skywalker till Star Wars Galaxy of Heroes har spelet en första - den första karaktären som har fyra Zeta-förmågor. Naturligtvis med alla nya multi-Zeta-karaktärer blir frågan "vilken förmåga placerar jag ett Zeta-material först?" Vi på Gaming-fans.com är här för att hjälpa dig. Naturligtvis vill du först se till att du har det höger mod på GS att se till att han är så effektiv som möjligt, och när du väl har honom till 7-stjärnor och har förmågan att ta honom till Gear 13, General Skywalkers Relic-uppgradering kommer att vara viktigt att undersöka, men idag vill vi se över dessa fyra Zeta-uppgraderingar, så låt oss ta en titt på var och en.

Till att börja med har General Skywalker en Zeta-förmåga på sina grundläggande och ledarförmågor samt båda sina unika förmågor. Så här formuleras de med Zeta-texten i kursiv stil.

Se också till att kolla in DBofficial's 501: e Zeta-prioritetsguide för hjälp med att bygga General Skywalkers 501: e team.

Furious Slash (Basic) - Deal fysisk skada på fienden. Denna attack kan inte undvikas och ignorerar försvar.
Om detta är den första förmågan som General Skywalker använder under sin tur använder han omedelbart Specialförmågan Telekinesis, om det är möjligt.
telekinesi: Deal fysisk skada på fienden. Om möjligt kommer denna attack kritiskt att träffa fiender med Armor Shred. Om målfienden är Dazed, minska General Skywalkers förmåga att kylas med 1. Denna attack ignorerar försvar.

Gaming-fans.com Anteckningar: Basens Zeta känns som en mycket viktig som säger att "Om detta är den första förmågan som General Skywalker använder under sin tur använder han omedelbart den specialförmåga Telekinesis”- den här extra attacken kan vara en riktig skillnadstillverkare.

General för 501st (Leader) - Alla enheter kan inte återupplivas. Alla 501st allierade har + 50% kritisk skada. När en fiende får en buff, får alla 501st allierade 2% brott (stapling) till slutet av mötet.

Medan det finns andra aktiva 501st-allierade, General Skywalker:

 • Kan inte sjunka under 100% hälsa
 • Framsteg om han har 100% -skydd och tar skydd om han har 0% -skydd i slutet av varje tur
 • Tar bort alla andra statuseffekter när han tar Cover
 • Leaves Cover och tar en bonusvänd när alla andra 501st allierade besegras

Förskott:

 • Taunt, som inte kan förhindras eller förhindras
 • Andra 501st allierade kan inte förlora hälsa

Omslag:

 • Kan inte riktas
 • Immune mot skador och statuseffekter
 • Hastighet inställd på 0
 • Återställ 10% -skydd och vrid mätaren i slutet av varje varv, vilket inte kan förhindras.

Gaming-fans.com Anteckningar: General Skywalkers ledarförmåga är redan mycket stark utan Zeta, och i detta fall "När en fiende får en buff, får alla 501st allierade 2% brott (stapling) till slutet av mötet.”Staplingsbrottet kan verkligen lägga till.

Den utvalda (unik) - General Skywalker använder en extra förmåga under sin tur. När General Skywalker kritiskt träffar en fiende under sin tur, öka deras koldon med 1 (exklusive raidbossar), som inte kan motstå Om han drabbas kritiskt, försvinner general Skywalker alla avskott på sig själv. Fiender som attackerar ur tur kan inte drabbas kritiskt. Om målfienden inte har något skydd när General Skywalker använder en förmåga, minska deras nuvarande Max Health med 20% för resten av striden (stapling, exklusive raidbossar), som inte kan motstås.

Gaming-fans.com Anteckningar: Denna Zeta-text är påverkande eftersom minskningen av Max Health med 20%, stapling, har potential att bli enorm. AhnaldT101 påpekade detta i en ny video som ganska effektiv mot Darth Malak och liknande karaktärer som har en hög hälsopool.

Hjälte utan rädsla (unik) - I början av striden får General Skywalker 25% Defense, 15% Max Protection och 25% Tenacity för varandra 501st allierad tills alla andra 501st allierade har besegrats.

Om alla allierade är 501st i början av striden får General Skywalker följande:

 • 100% motchans och 50% kritisk chans
 • När alla andra allierade är besegrade, kan General Skywalker inte bli kritiskt träffad och får 35% Turn Meter efter varje fiendens tur

Gaming-fans.com Anteckningar: Denna Zeta lägger inte till mycket text, men 100% räknaren och + 50% CC är ett häftigt uppsving. Eftersom du vill ha mycket offensiva vinster från General Skywalkers mods kan denna Zeta verkligen packa ett slag.

Vilka zetor som ska tillämpas först?

När jag tittar på var och en av dessa förmågor gillar jag att dela upp dem i kategorierna "Måste ha" och "Trevligt att ha". För General Anakin Skywalkers Zetas listar jag dem nedan i ordningsföljd (som jag ser det):

 1. Furious Slash (Basic) - Måste ha
 2. Den utvalda (unik) - måste ha
 3. Hjälte utan rädsla (unik) - måste ha
 4. General för 501st (Leader) - Trevligt att ha

Var den första att kommentera på "SWGoH: General Skywalker Zeta Priority List"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.