SWGoH Relic Review: Emperor Palpatine

Kejsaren Palpatine - SWGoH

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från våra modguider och nyheter som EA GameChanger till våra Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relic-förstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

I en annan upplaga av Relic Review-serien, den här artikeln kommer att fokusera på kejsaren Palpatine och hans relik, kejsarrotten. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 med reliknivå 7 och mods är inte beaktade i.

Kejsaren Palpatine får något under genomsnittet Hälsa ökning av 16,830, som när vi läser in Palpatines modsguide, hans hälsa och skydd statistik är ganska viktigt. 14.58% Rustning och 7.56% Resistens ökningar kommer säkert att förbättra hans överlevnad. Dessutom får Palpatine ytterligare 13.5% Fysisk kritisk undvikande och Särskild kritisk undvikande.

På den offensiva sidan får kejsaren Palpatine en stor Särskild skada ökning av 3,336, vilket ger hans totala värde till 9,537. Den enda andra offensiva statens vinst är emellertid 13.5% Särskild noggrannhet lyft. Eftersom Palpatine endast hanterar specialskador kan ökningarna av hans fysiska skada, fysiska kritiska chanser och fysiska noggrannhet ignoreras.

Emperor Palpatine är en ganska användbar karaktär vars ledarförmåga kraftigt ökar hans mångsidighet under hela spelet. Emellertid är statens höjningar från hans relik relativt besviken med undantag för ökningen av specialskador. Jag placerar Palpatine mitt på mitten av Medium Prioritet nivå på grund av dessa faktorer när vi håller ut hopp om en ny omarbetning till hans kit kring Skywalkers uppkomstdebuterar.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Gästförfattare, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Emperor Palpatine"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.