SWGoH Relic Review: Shaak Ti

SWGoH - Shaak Ti

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relikförstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

I fortsättningen av serien Relic Review kommer den här artikeln att titta på Shaak Ti och hennes Relic, en lyssabel. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 med reliknivå 7 och moderna tas inte in i.

Att starta Shaak vinner något bättre än fältet Hälsa ökning av 19,422. Hennes 10.72% Rustning öka och 9.64% Resistens ökning är mycket båda användbara mitten av vägen vinster. Dessutom får hon en mycket värdefull 15.75% -ökning till båda Dodge Chance och Avböjningsrisk.

Titta på hennes offensiva vinster, 1,631 Fysisk skada ökning är lite nedslående, men hennes 32.92% Fysisk kritisk chans öka mer än som kompenserar för det. Slutligen får Shaak Ti en 13.5% Kritisk skada för att hjälpa de ökade kriterierna drabbas ännu hårdare. Eftersom hon bara hanterar fysisk skada kan ökningarna till Shaak Tis specialskada och särskilda kritiska chanser ignoreras.

Shaak Ti har mycket värde och mångsidighet när Star Wars Galaxy of Heroes kan spela in i flera sortiment med Jedi, Clones eller andra Galactic Republic-karaktärer eller leda sitt eget lag. Dessutom kommer hon att vara en nyckelfigur på det nya Republic Offensive Territory Battle kartlägga och vi vet att hon kommer att behöva tjäna Ki-Adi-Mundi-skärvor (med ett 23k GP-krav för uppdraget). Shaak Tis övergripande värde i spelet idag, plus de ganska användbara statliga vinsterna från hennes relik, sätter henne i mitten av Hög prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Gästförfattare, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Shaak Ti"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.