SWGoH Relic Review: Wat Tambor

SWGoH - Wat Tambor

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relikförstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

Fortsätter serien Relic Review kommer den här artikeln att titta på Wat Tambor och hans Relic, en teknisk kontrollmodul. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 med reliknivå 7 och mods tas inte in i. Eftersom Wat inte hanterar skada, kommer jag att ignorera alla hans stötande statliga vinster i den här artikeln.

Först och främst får Wat Tambor en användbar Hälsa ökning av 16,830. Även om detta inte är högt jämfört med vinsterna för andra SWGoH-karaktärer, är det en stat som ändå gynnar hans kit mycket. Tyvärr hans Rustning och Resistens ökning är mycket låg; 6.43% respektive 4.4%. Slutligen får Wat en 13.5% boost till båda Fysisk kritisk undvikande och Särskild kritisk undvikande.

Medan Wat Tambor är en oerhört värdefull och mångsidig karaktär, är statens vinster från hans relik mycket, mycket nedslående. Medan jag tänker ta Wat till Gear 13 för mitt eget konto på grund av statistiken från hans efterbehandlare, måste jag ranka Wat Tambor's Relic-uppgradering som en mycket Låg prioritet.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Gästförfattare, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Wat Tambor"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.