SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 1 Padme Special Mission Walkthrough

Geonosrepublik stötande

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som åtminstone i början varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna av evenemanget har ett specialuppdrag som belönar Mk II Guild Event Tokens i faserna 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi skärvor i fas 3.

Följande är en genomgång av mina erfarenheter i fas 1 som kommer att uppdateras över tiden. Fas 1: s specialuppdrag kräver en 7-stjärnig, 16,500 15+ makt Padme Amidala och fyra andra Galaktiska republikkaraktärer av samma styrka för att delta och belönar XNUMX Mk II Guild Event Tokens till alla guildmedlemmar för en seger.

 

Fas 1 särskilda uppdragskrav:

 • Minsta 7-tecken, 16,500 + Power
 • Padme Amidala
 • 4 andra Galactic Republic-karaktärer

 

My Roster of Galactic Republic Heroes:

 • Padme Amidala - 26,593 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 3 - 6 guldmodeller med 5 punkter (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 264 hastigheter
 • Jedi Knight Anakin - 29,347 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 7 - Sex 6-punktsmods (Offense & Potency sets) - alla förmågor maxade, 277 hastigheter
 • General Kenobi - 26,506 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 5 - Sex moderna med 6 punkter (2 hälsouppsättningar och 1 försvarssats) - alla förmågor maxade, 273 hastigheter
 • Ahsoka Tano - 23,613 13 kraft - Växel XNUMX, Relik 3 - 7-stjärnor - 6 guld-, 5-punktsmods (2 hälsouppsättningar och 1 CC-uppsättning) - alla förmågor maxade, 212 hastigheter
 • C-3PO - 27,297 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 2 - En 6-punktsmod, fem guld-, 5-punktsmods (2 hälsouppsättningar, 1 styrka) - alla förmågor maxade, 264 hastigheter

 

Fas 1 Special Mission Battle Notes:

12.02.19 - Baserat på mina siffror ovan och behovet av karaktärer med 16,500 XNUMX styrka borde jag ha det bra med det här första specialuppdraget, eller hur? Vi håller på att ta reda på det.

Med en kombinerad truppkraft från 133,356 går mitt team in i striden för att hitta flera Separatistiska Droider som får en massa attacker innan jag kan blinka och lämnar Ahsoka redan i gul hälsa. Jag bedövar BX-serien Commando Droid och tar sedan ut B2 Super Battle Droid först, följt av Commando Droid, men sedan tar GK några träffar och är nu i gul hälsa. Jag kan ta ut MagnaGuard och få GK läkt och lämnar bara B1 och Droideka som inte utgör något hot av sig själva.

Den andra vågen av fiender inkluderar en B2, två standard B1, en MagnaGuard, en Droideka och en B1 Heavy Gunner som ser ut som att han väntar på att titta genom ett teleskop på stjärnorna. MagnaGuard är den första som dör, men inte riktigt av mitt val, då B2, men jag förlorar Ahsoka. Därefter förlorar jag Padme och GK eftersom denna strid upplöses helt. JKA skjutas ner och återigen, precis som General Skywalker-slöseri med pengar och en helg, är "rekommendationerna" från Capital Games fullständiga och fulla skit.

 

Fas 1 Special Mission Battle Notes (Ta 2):

Så här ser min lista ut nu:

 • Padme Amidala - 27,580 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 4 - 6 guldmodeller med 5 punkter (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 264 hastigheter
 • Jedi Knight Anakin - ingen förändring
 • General Kenobi - ingen förändring
 • Ahsoka Tano - 25,887 13 kraft - Växel XNUMX, Relik 5 - 7-stjärnor - Fem 6-punktsmods, 1 guld, 5-punktsmod (2 hälsouppsättningar och 1 CC-uppsättning) - alla förmågor maxade, 218 hastigheter
 • C-3PO - ingen förändring

12.16.19 - För det första är mina förväntningar låga. Efter att ha sett hur detta spelade ut första gången är min övergripande tanke helt enkelt detta - att spendera pengar på dagens SWGoH är värt mindre än någonsin tidigare. Människor som har investerat flera hundra dollar sedan Relics debut spelas för dårar av Capital Games om detta spelläge faktiskt är inställt på de nivåer de verkligen vill ha. Missförstå mig inte, jag är allt för en utmaning och har alltid gjort det. Men jag vet också hur mycket människor häller i det här spelet och jag vet hur svårt det är att ha en lista som är lika stark som min. Om fas 1 verkligen är tänkt att vara så svårt visar det bara hur kontakten studion är med deras spel och spelare på alla nivåer.

(Kliver av tvålboxen) ... När det gäller striden tar jag ut B2 först men tar några träffar OCH han får en sårande buffdispel på mitt lag. Droideka gör några galna saker och min GK är död och får mig att slå tillbaka förbannelser. Gear 13, Relic 5 och sex 6-dot mods på GK och han är död precis så ... Padme tar ett par träffar och jag dödar av Droideka, men det är klart hur detta kommer att sluta. Padme kan läka och jag dödar av BX Series Command Droid och lämnar Magna och B1 för att avsluta den första vågen av fiender. Flera grundläggande attacker senare är jag på den andra vågen av fiender.

Den andra vågen av fiender är annorlunda än tidigare med B2 som nämnts ovan ersatt av en Command Battle Droid (CBD). Efter att ha tagit ut MagnaGuard tar jag massor av träffar och börjar arbeta på CBD och får honom i gul hälsa men förlorar Padme när jag ritar ut. Jag kan inte ens döda honom innan de tar ut Padme, JKA och slutligen Ahsoka för att avsluta mig. Detta är i fas 1-folk ... fas 1.

 

Fas 1 Special Mission Battle Notes (Ta 3):

Så här ser min lista ut nu:

 • Padme Amidala - 27,670 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 4 - Två 6-punkt mods, 4 guld, 5-dot mods (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 279 hastigheter
 • Jedi Knight Anakin - ingen förändring
 • General Kenobi - 29,922 7 kraft - 13 stjärnor, Gear XNUMX, Relik 7, sex 6-punkts mods (2 Health, 1 Defense set) - alla förmågor maxade, 273 hastigheter
 • Ahsoka Tano - 27,450 13 kraft - Växel XNUMX, Relik 6 - 7-stjärnor - Sex moderna med 6 punkter (2 hälsouppsättningar och 1 CC-uppsättning) - alla förmågor maxade, 219 hastigheter
 • C-3PO - 27,342 7 kraft, 13 stjärnor - Gear XNUMX, Relik 2 - Två 6-dot-mods, fyra guld-, 5-dot-mods (2 Health sets, 1 Potency set) - alla förmågor maxade, 267 hastigheter

01.17.20 - Medan jag har gjort några förbättringar av det här teamet från den senaste omgången är mina förväntningar fortfarande låga. Utanför mitt JKR Jedi-teamets framgång, Jag har inte hittat något annat som fungerar i denna galna hårda territoriella strid, som jag, jag menar CG_NotADev, känner respekterar fullständigt tidigare investeringar som gjorts i SWGoH. Nu för kampen ...

Den första vågen av fiender börjar med en spärr av attacker innan jag ens går igång, och verkligheten har kommit in på hur dum denna kamp är. Så fort jag kan slå ut B2 dödar jag min 27,670 kraft, Relic 4 Padme i en enda attack. Freaking löjligt. Jag kan avsluta denna våg av fiender, men det finns ingen chans efter denna våg ändå.

Den andra fiendens våg tillåter mig åtminstone ta de första svängarna, men innan jag kan besegra en enda fiende är min Relic 7 GK och JKA döda tillsammans med C-3PO och lämnar Relic 6 Ahsoka en hit från att bli besegrad. Hon tar sin tur och det är över.

Jag måste tappa den här frustrationen och öppna flaskan nästa gång CG lägger ett av de dumma dyra relikpaketen framför mig. Inget spelläge kommer att bli kul när tidiga strider är så orörliga trots att så mycket pengar redan har ...

Efter att ha slutfört detta försök skickade en guildmedlem detta till mig - en guide för att pålitligt slå Padme-uppdraget

Fler rese

Var den första att kommentera på "SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Phase 1 Padme Special Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*