SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 1 Padme Special Mission Walkthrough

Geonosrepublik stötande

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som åtminstone i början varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna av evenemanget har ett specialuppdrag som belönar Mk II Guild Event Tokens i faserna 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi skärvor i fas 3.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 1 som kommer att uppdateras över tid. Fas 1s specialuppdrag kräver en 7-stjärna, 16,500 + power Padme Amidala och fyra andra Galactic Republic-karaktärer av samma styrka för att delta och belöner 15 Mk II Guild Event Tokens till alla guildmedlemmar för en seger.

Fas 1 särskilda uppdragskrav:

 • Minsta 7-tecken, 16,500 + Power
 • Padme Amidala
 • 4 andra Galactic Republic-karaktärer

My Roster of Galactic Republic Heroes:

 • Padme Amidala - 26,593 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 3 - 6 guld, 5-punktlägen (3 Health sets) - alla förmågor maxade, 264 hastighet
 • Jedi Knight Anakin - 29,347 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 7 - Sex lägen för 6-punkter (Offense & Potency sets) - alla förmågor maxade, 277-hastighet
 • General Kenobi - 26,506 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 5 - Sex 6-punktlägen (2 Health sets & 1 Defense set) - alla förmågor maxade, 273 hastighet
 • Ahsoka Tano - 23,613 effekt - Gear 13, Relik 3 - 7-stjärnor - 6 guld, 5-punktlägen (2 Health sets & 1 CC set) - alla förmågor maxade, 212 hastighet
 • C-3PO - 27,297 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 2 - En modul med 6-punkter, fem guld-, 5-punktlägen (2 Health sets, 1 Power set) - alla förmågor maxade, 264 hastighet

Fas 1 Special Mission Battle Notes:

12.02.19 - Baserat på mina siffror ovan och behovet av karaktärer med 16,500 power skulle jag ha det bra med det första Special Mission, eller hur? Vi håller på att ta reda på det.

Med en kombinerad truppkraft från 133,356 går mitt team in i striden för att hitta flera Separatistiska Droider som får en massa attacker innan jag kan blinka och lämnar Ahsoka redan i gul hälsa. Jag bedövar BX-serien Commando Droid och tar sedan ut B2 Super Battle Droid först, följt av Commando Droid, men sedan tar GK några träffar och är nu i gul hälsa. Jag kan ta ut MagnaGuard och få GK läkt och lämnar bara B1 och Droideka som inte utgör något hot av sig själva.

Den andra fienden vågen inkluderar en B2, två standard B1, en MagnaGuard, en Droideka och en B1 Heavy Gunner som ser ut som han väntar på att titta genom ett teleskop på stjärnorna. MagnaGuard är den första som dör, men inte riktigt efter mitt val, sedan B2, men jag tappar Ahsoka. Därefter förlorar jag Padme och GK eftersom den här striden uppenbarar sig helt. JKA slås ner och än en gång, precis som General Skywalker slöseri med pengar och en helg, är "rekommendationerna" från Capital Games fullständiga och fullständiga skräp.

Fas 1 Special Mission Battle Notes (Ta 2):

Så här ser min lista ut nu:

 • Padme Amidala - 27,580 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 4 - 6 guld, 5-punktlägen (3 Health sets) - alla förmågor maxade, 264 hastighet
 • Jedi Knight Anakin - ingen förändring
 • General Kenobi - ingen förändring
 • Ahsoka Tano - 25,887 effekt - Gear 13, Relik 5 - 7-stjärnor - Fem 6-punkts mods, 1 guld, 5-punkts mod (2 hälsouppsättningar & 1 CC-set) - alla förmågor max, 218 hastighet
 • C-3PO - ingen förändring

12.16.19 - Först och främst är mina förväntningar låga. Efter att ha sett hur detta spelade ut första gången kring min övergripande tanke är helt enkelt detta - att spendera pengar på dagens SWGoH är värt mindre än någonsin tidigare. Människor som har investerat flera hundra dollar sedan Relics debuterar spelas för dårar av Capital Games om detta spelläge faktiskt är inställt till de nivåer de verkligen vill ha. Missförstå mig inte, jag är allt för en utmaning och har alltid varit det. Men jag vet också hur mycket människor som häller i det här spelet och jag vet hur svårt det är att ha en lista så lika stark som min. Om fas 1 verkligen ska vara så svårt visar det bara hur berörda studion är med deras spel och spelare på alla nivåer.

(Steg av tvålboxen) ... När det gäller striden, tar jag ut B2 först men tar några träffar OCH han landar en sårande buff dispel på mitt team. Droideka gör några galna saker och min GK är död och får mig att slå tillbaka förbannelse ord. Gear 13, Relic 5 och sex 6-punkts mods på GK och han är död precis så ... Padme tar ett par träffar och jag dödar Droideka, men det är klart hur detta kommer att sluta. Padme kan läka upp och jag dödar BX Series Command Droid och lämnar Magna och B1 för att avsluta den första fienden. Flera grundläggande attacker senare går jag på den andra vågen av fiender.

Den andra vågen av fiender är annorlunda än tidigare med B2 som nämns ovan ersatt av en Command Battle Droid (CBD). Efter att ha tagit ut MagnaGuard tar jag massor av träffar och börjar arbeta på CBD och har honom i den gula hälsan men förlorar Padme när jag går ut. Jag kan inte ens döda honom innan de tar ut Padme, JKA och slutligen Ahsoka för att avsluta mig. Det här är i Fas 1-folk ... Fas 1.

Fas 1 Special Mission Battle Notes (Ta 3):

Så här ser min lista ut nu:

 • Padme Amidala - 27,670 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 4 - Två 6-punktslägen, 4 guld, 5-punktslägen (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 279 hastighet
 • Jedi Knight Anakin - ingen förändring
 • General Kenobi - 29,922 7 effekt - 13 stjärnor, Gear XNUMX, Relik 7, sex 6-punktslägen (2 hälsa, 1 försvarsuppsättning) - alla förmågor maxade, 273 hastighet
 • Ahsoka Tano - 27,450 effekt - Gear 13, Relik 6 - 7-stjärnor - Sex 6-punktslägen (2 hälsouppsättningar & 1 CC-set) - alla förmågor maxade, 219 hastighet
 • C-3PO - 27,342 7 kraft, 13-stjärnor - Gear XNUMX, Relik 2 - Två 6-punktslägen, fyra guld, 5-punktslägen (2 hälsouppsättningar, 1 styrka) - alla förmågor maxade, 267 hastighet

01.17.20 - Medan jag har gjort några förbättringar av det här laget från den senaste omgången, förblir mina förväntningar låga. Utanför min JKR Jedi-teamets framgång, Jag har inte hittat något annat som fungerar i denna galna hårda territoriella strid, som jag, jag menar CG_NotADev, känner respekterar fullständigt tidigare investeringar som gjorts i SWGoH. Nu för kampen ...

Den första vågen av fiender börjar med en spärr av attacker innan jag ens går igång, och verkligheten har kommit in på hur dum denna kamp är. Så fort jag kan slå ut B2 dödar jag min 27,670 kraft, Relic 4 Padme i en enda attack. Freaking löjligt. Jag kan avsluta denna våg av fiender, men det finns ingen chans efter denna våg ändå.

Den andra fiendens våg tillåter mig åtminstone ta de första svängarna, men innan jag kan besegra en enda fiende är min Relic 7 GK och JKA döda tillsammans med C-3PO och lämnar Relic 6 Ahsoka en hit från att bli besegrad. Hon tar sin tur och det är över.

Jag måste tappa denna frustration och öppna flaskan nästa gång CG lägger en av de dumma dyra Relic-förpackningarna framför mig. Inget spelläge kommer att bli kul när tidiga strider är detta orörliga trots så mycket pengar som redan spenderats ...

Efter att ha gjort detta försök skickade en guildmedlem detta till mig - en guide för att pålitligt slå Padme-uppdraget

Var den första att kommentera om "SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 1 Padme Special Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.