SWGoH Relic Review: Bastila Shan

SWGoH - Bastila Shan

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relikförstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

I ett annat tillägg till serien Relic Review, kommer vi att titta på Bastila Shan och hennes relik, en dubbelblad lyssabel. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 med reliknivå 7 och moderna tas inte med i.

Att starta Bastila Shan (den lätta sidoversionen) får lite av under genomsnittet Hälsa ökning av 16,830. Det här passar bra med hennes 11.68% Rustning öka och 7.53% Resistens öka för att lägga till lite trevlig överlevnad. Dessutom får hon extra 13.5% Fysisk kritisk undvikande och Särskild kritisk undvikande.

Offensivt får Bastila Shan en imponerande 3,336 Särskild skada öka. Men en extra 13.5% Särskild noggrannhet är den enda andra statliga vinsten som gynnar henne eftersom Bastila Shan inte hanterar fysisk skada, så de relaterade ökningarna är irrelevanta.

Medan Bastila Shan är väldigt bra med Jedi och kan passa i flera laguppställningar som ledare eller medlem, känns hennes relikvist ganska genomsnittligt. Statistikökningarna är inte dåliga, men de är inte heller imponerande. På grund av detta placerar jag henne runt mitten av Medium Prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Gästförfattare, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Bastila Shan"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.