SWGoH Relic Review: Sun Fac

SWGoH - Acklay Special Mission Geonosis

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relikförstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

Fortsätter serien Relic Review kommer den här artikeln att titta på Sun Fac och hans relik, Sonic Blaster. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på reliknivå 0 med reliknivå 7 och moderna tas inte in i.

Från och med Sun Fac får något över genomsnittet Hälsa ökning av 19,728. Dessutom får han en användbar 9,900 Skydd lyft. Men hans 9.99% Rustning öka och 5.91% Resistens ökning är något nedslående för en tank.

Sun Fac ser en 1,535 Fysisk skada öka tillsammans med en 15.58% Fysisk kritisk chans öka. Slutligen får han en 6.75% Hälsa stjäla. Eftersom hans skada är så låg är dessa statliga ökningar ganska försumbara. Samtidigt kan ökningarna till Sun Facs specialskada ignoreras eftersom han endast hanterar fysisk skada.

Geonosianer är ett mycket användbart team i flera spellägen (särskilt Geonosis Territory Battle) och Sun Fac är en viktig medlem i det laget. På grund av det och det faktum att statens ökning från hans relik är i bästa fall medeltal placerar jag honom mitt i Medium Prioritet tier.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Gästförfattare, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Sun Fac"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.