SWGoH GAC Live Blogg: GameChanger vs. GameChanger Edition?

SWGoH - Grand Arena Championships

Grand Arena Championship är ett innehåll som visuella innehållsskapare, som huvuddelen av de tidigare SWGoH (och fortfarande nuvarande EA) GameChangers, älskar att täcka. Att visa matchningar av PVP i en liveström, ofta med val- eller krakenivåkonton, är innehåll som tittarna brukar njuta av. Medan Grand Arena förblir ett ämne som den här webbplatsen ännu inte behärskar, har vi planer på att öka vår GAC-täckning när Star Wars Galaxy of Heroes fortsätter att utvecklas.

Grand Arena ChampionshipsI Grand Arena Championships matchas ofta mitt 6 miljoner Galactic Power-konto med många av spelets bästa och kraftfullaste spelare. Medan jag vinner mer än jag förlorar, är jag ingen GAC-expert. Men i denna GAC ​​måste jag vara ärlig, jag uppmärksammade inte mycket på första omgången och min motståndare placerade en defensiv uppsättning som utmanade mig lite, men när han hängde på min kejsare Palpatine / BSF / Darth Malak lag jag visste att jag hade vinsten i handen. Efter den 2,433 1,924-2,460 2,448-segern gick min andra motståndare, StormMasterExt, lätt på försvar i (sannolikt) hopp om att slå mig på effektivitet. Men medan vi båda rensade den andras försvar, går jag bort med en 8-101-vinst för att gå vidare till mästerskapen i denna XNUMX-man-konsol. Men när jag först tittade på min pool av motståndare i morse, fick jag ett välbekant namn - AhnaldTXNUMX.

SWGoH - McMole2Medan Ahnald inte är det första bekanta namnet jag någonsin har varit i samma fäste som i GAC, kan detta vara min första match-up i Championship-rundan med en så hög profilmotståndare. Naturligtvis var det tillbaka i april när jag kunde toppa före detta GameChanger McMole2.

Så hur kommer denna GAC ​​att spela ut? Ahnald planerar att leva strömma sina GAC ​​offensiva strider senare i dag som vi gärna kommer att länka till när vi har den informationen. Naturligtvis om vi möter i mästarrundan planerar jag att täcka det och jag är säker på att Ahnald kommer att göra det också.

12:30 ET uppdatering: Jag pratade med AhnaldT101 om Discord och fick reda på att hans GAC-motståndare är mycket starkare (över 500 XNUMX GP) än han är. Låter inte bra ...; (

Här är en titt på vad vi kan hitta:

LINK till Ahnalds livestream!

5:XNUMX ET Uppdatering: Ingen tur på match-up eller den föreslagna (på Reddit) Pay-Per-View. Annald hade en tuff matchup med en 600k stansning mot Franksrnr, medan jag bara är nere på 300k. Nu är mitt hopp att Frank inte ser sin ström eller läser sajten så att jag vet vad som kommer imorgon ...

Var den första att kommentera på "SWGoH GAC Live Blog: GameChanger vs. GameChanger Edition?"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.