SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 1 Jedi Combat Mission Walkthrough

Fas 1 Geonosis Territory Battle - Jedi

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som åtminstone i början varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna av evenemanget har ett specialuppdrag som belönar Mk II Guild Event Tokens i faserna 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi skärvor i fas 3.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 1 som kommer att uppdateras över tid. Fas 1 har fyra totala stridsuppdrag och ett specialuppdrag, med två av stridsuppdragen som kräver 7-stjärniga Jedi utan kraftkrav. Nedan är vad jag använde på Jedi CM i södra territoriet.

Fas 1 (södra) Jedi Combat Mission Krav:

  • Minsta 7-stjärniga tecken
  • Jedien

My Roster of Jedi Heroes:

  • Jedi Knight Revan - 29,844 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 3 - Sex 6-punktslägen (Offense & CC-uppsättningar) - alla förmågor maxade, 293 hastighet
  • Bastila Shan - 24,496 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 2 - Fem 6-punkts mods och 1 guld, 5-punkts mod (Offense & Health set) - alla förmågor maxade, 252 hastighet
  • Grand Master Yoda - 25,399 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 4 - Fem 6-punktslägen och 1 guld, 5-punktsmod (CD & CC-uppsättningar) - alla förmågor maxade (utom ledarförmåga), 288 hastighet
  • Jolee Bindo - 30,042 effekt - Gear 13, Relik 7 - 7-stjärnor - Fyra 6-punktsmods och 2 guld, 5-punktslägen (hälsa, försvar och hållfasthetsuppsättningar) - alla förmågor maxade, 232 hastighet
  • Hermit Yoda - 24,397 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 1 - Två 6-punkts mods, fyra guld 5-punkts mods (Speed ​​& Health set) - alla förmågor maxade, 305 hastighet

Fas 1 (södra) Jedi Combat Mission Battle Notes:

01.17.20 - Låt mig förorda detta med att säga att a Nivå 7-relik på Jolee Bindo är nyckeln till framgången för detta team och vi har uppdaterat bedömningen av hans relik i motsvarande granskningsartikel.

Striden börjar med två Geonosian Soldiers, en B1, en MagnaGuard och en stealth Geo Spy som den första fienden vågen. Jag beviljar Master's Training från HYoda till Jolee för att börja få hans försvar upp och arbeta med B1 först, sedan försöker jag slå Geos så mycket som MagnaGuard tillåter mig. Att ta bort Geo Spy är viktigt för att undvika hans stora hits, så när JKR är uppe riktar jag mig till Geonosian Spy och försöker få Yoda att ta bort Turn Meter. Utöver detta plockar jag bara fienderna en och en för att avancera och vinna 523,900 XNUMX territoriepoäng.

Den andra vågen av fiender har en B2, en Geo Soldier, en BX-serie Commando Droid, två B1 och en Sniper Droid. Jag fokuserar alla attacker på B2 för att ta bort honom innan han tar en enda sväng (HYoda's Master's Training plus extra attacker från GM Yoda hjälper till att göra detta möjligt), använd sedan JKRs mål för att börja ta bort B1 Battle Droids. Efter att ha tagit ut dessa tre tittar jag äntligen på Sniper Droid's blå "Charge" buff och inser att han får 5% brott per stack. Med tanke på att han redan är på 18 travar ändrar jag min attackstrategi för att fokusera på honom nu ... Jag kan överleva för att ta honom från kartan och sedan riktar jag mig mot Commando droid som lämnar Geo Soldier till sist, vilket inte erbjuder någon utmaning, men jag missade Territory Points totalt så jag kan inte rapportera hur många efter två vågor av fiender.

Den tredje fiendens våg är en B2, två B1, en B1 Heavy Gunner och en Command Battle Droid (Elite). B2 är mitt fokus och medan jag gör en attack från fienderna innan han är nere, visar reliknivåerna och moderna jag har på det här laget att hålla sig ganska bra. Osäker på hur jag vill fortsätta, jag bestämmer mig för att ta ut dessa B1: er och se hur detta påverkar B1 Heavy Gunner. Som jag misstänkte, när B1: erna är båda nere, tar Heavy Gunner ett enda skott för att döda, så jag är nu ner till Elite Command Battle Droid som inte är lätt, men jag kan besegra utan för mycket besvär. Jag är nu på 1,092,000 XNUMX XNUMX territoriepunkter efter tre fiender.

Den fjärde och sista fiendens våg är ett fullt team av (5 + 1) geonosianer ledda av Geonosian Brood Alpha. Jag kan landa flera träffar på GBA och rikta honom med JKR, bara för att bli frustrerad över hur Geos hälsa fortsätter att reglera. När de äntligen börjar attackera dödar de av JKR och Bastila, då återupplivar Jolee dem båda, men momentumet är till förmån för de dåliga killarna. Geos nästa mål Jolee och när han är död finns det inget sätt att vinna denna strid. 1,092,000 XNUMX XNUMX territoriepoäng är min sista räkning, ett litet mirakel enligt min åsikt i detta löjliga territoriella slag.

Fas 1 (södra) Jedi Combat Mission Battle Notes:

Så här ser min lista ut andra gången jag kämpar mot detta uppdrag (med anteckningar):

  • TBD

Var den första att kommentera om "SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 1 Jedi Combat Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.