SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 2 Galactic Republic Combat Mission Walkthrough

SWGoH - Geonosis Territory Battle

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som åtminstone i början varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna av evenemanget har ett specialuppdrag som belönar Mk II Guild Event Tokens i faserna 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi skärvor i fas 3.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 2 som kommer att uppdateras över tid. Fas 2 har tre stridsuppdrag i mellersta territoriet, med en av stridsuppdragen som kräver 7-stjärniga, 21,000 XNUMX+ Galactic Republic-karaktärer. Nedan är vad jag använde i detta specifika uppdrag.

Fas 2 (South) Galactic Republic Combat Mission Krav:

  • Minsta 7-tecken, 21,000 + Power
  • Galaktiska republiken

My Roster of Jedi Heroes:

  • Padme Amidala - 27,715 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 4 - Tre 6-punktslägen, 3 guld 5-punktslägen (3 hälsouppsättningar) - alla förmågor maxade, 280 hastighet
  • Jedi Knight Anakin - 29,347 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 7 - Sex lägen för 6-punkter (Offense & Potency sets) - alla förmågor maxade, 277-hastighet
  • General Kenobi - 29,922 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 7 - Sex 6-punktlägen (2 Health sets & 1 Defense set) - alla förmågor maxade, 273 hastighet
  • R2-D2 - 27,781 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 4 - Fem 6-punktslägen, 1 lila, 5-punktsmod (hastighets- och styrkauppsättningar) - alla förmågor maxade, 286 hastighet
  • C-3PO - 28,252 7 kraft, 13-stjärnor - Gear XNUMX, Relik 3 - Två 6-punktslägen, fyra guld, 5-punktslägen (2 hälsouppsättningar, 1 styrka) - alla förmågor maxade, 267 hastighet

Fas 2 (South) Galactic Republic Combat Mission Battle Notes:

Observera att jag inte använder Ahsoka Tano på 5: e plats eftersom hon kommer att krävas för GAS / Ahsoka Combat Mission som jag för första gången kommer att försöka nästa omgång för denna dumma hårda territoriella strid.

01.22.20 - Capital Games rekommenderar ett team på 105 143 för att bekämpa detta uppdrag. Min trupp är XNUMX XNUMX. Så hur kommer detta att spela ut?

Jag börjar arbeta för att ta bort B2 från skärmen som går mycket långsammare än hoppats. Strax efter att ha gjort det, sköt Droideka min maxed, Relic 7 General Kenobi på ett fas 2-stridsuppdrag. En annan representation av CG: s totala och fullständiga brist på respekt för investeringar som spelare har lagt i detta spel. Lägg de galna hårda sakerna i fas 3 och särskilt 4, och gör detta till en progression. Just nu, även med mitt 6 miljoner GP-konto, känns det knappast som ett spelläge värt min tid ... Efter att ha dödat B1 tar jag ut Droideka och klipper sedan ner resten av fienderna.

Den andra fiendens våg inkluderar en B2, en Sniper Droid, två BX-serien Commando Droids, en MagnaGuard och en Geo Soldier. Efter att ha landat ett par träffar på B2 bedövade jag Sniper Droid med R2 vilket är en bra hjälp, men MagnaGuard har nu svårt. R2: s AoE dödar B2, men fienderna får sin tur och R2 är nere. Jag tar ut Sniper Droid och Padme läker laget, sedan är Commando Droids och Geo Soldier sist att dö.

Den tredje vågen av fiender kommer att bli min sista idag, med bara Padme, JKA och C-3PO kvar för att möta en B2, en Droideka, en Sniper Droid, en Command Battle Droid och en Elite B2 Rocket Trooper. Jag kan döda B2 och ingen annan och avslutar denna körning med 704 XNUMX territoriella poäng.

Fas 2 (South) Galactic Republic Mission Battle Notes (Ta 2):

Så här ser min lista ut nu:

  • TBD

Var den första att kommentera om "SWGoH: Geonosis Republic Offensive - Fas 2 Galactic Republic Combat Mission Walkthrough"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.