SWGoH - Geonosis: Republic Offensive Phase 3 Combat Mission, South - Jedi, 22,000+ Power

Geonosis Territory Battles

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som åtminstone i början varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna av evenemanget har ett specialuppdrag som belönar Mk II Guild Event Tokens i faserna 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi skärvor i fas 3.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 3 som kommer att uppdateras över tid. Fas 3 har fem kampuppdrag, inklusive Ki-Adi-Mundi skärvmission, tillsammans med ett av de stridsuppdrag som kräver 7-stjärniga, 22,000 XNUMX+ Jedi-makt. Nedan är vad jag använde i detta specifika uppdrag:

Fas 2 (södra) Jedi Combat Mission Krav:

  • Minsta 7-tecken, 21,000 + Power
  • Jedien

My Roster of Jedi Heroes:

  • Jedi Knight Revan - nu 29,844 7 effekt - 13-stjärnor - Gear XNUMX, Relik 3 - Sex 6-punktslägen (Offense & CC-uppsättningar) - alla förmågor maxade, 293 hastighet
  • Bastila Shan - nu 24,496 7 effekt - 13-stjärnor - Gear XNUMX, Relik 2 - Fem 6-punkts mods och 1 guld, 5-punkts mod (Offense & Health set) - alla förmågor maxade, 252 hastighet
  • Grand Master Yoda - 25,399 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 4 - Fem 6-punktslägen och 1 guld, 5-punktsmod (CD & CC-uppsättningar) - alla förmågor maxade (utom ledarförmåga), 288 hastighet
  • Jolee Bindo - 30,042 effekt - Gear 13, Relik 7 - 7-stjärnor - Fyra 6-punktsmods och 2 guld, 5-punktslägen (hälsa, försvar och hållfasthetsuppsättningar) - alla förmågor maxade, 229 hastighet
  • Hermit Yoda - nu 24,397 7 effekt - 13-stjärnor - Gear XNUMX, Relik 1 - Två 6-punkts mods, fyra guld, 5-punkts lägen (Speed ​​& Health set) - alla förmågor max, 305 hastighet

Fas 3 (södra) Jedi Combat Mission Battle Notes:

01.20.20 - Den här striden kan vara den största visningen av hur dumt denna Territory Battle-händelse i sin helhet verkligen är. När karaktärer som har $ 100 plus investerat i dem kastas eller förstörs innan de tar en tur visar det bristen på förståelse från utvecklarna enligt min mening. Detta visar noll respekt för de investeringar, nyligen eller tidigare, som spelarna har gjort i spelet.

Efter att GMY har tappats och automatiskt återupplivats av JKR: s ledarförmåga börjar jag arbeta med B2 och tappar JKR. Efter att ha återupplivat honom och fått alla mina karaktärer till nästan full hälsa och skydd, skjuter Geo Spy min Relic 2 Bastila. Nu en 4 mot 3, har jag JKRs mål på Geo Spy eftersom jag ser ut att ta bort honom först, sedan den andra Geo Soldier, lämnar MagnaGaurd tills sist. Men för nu försöker jag utrymma detta så att jag kan få en ny återupplivning från Jolee innan denna våg är klar. Jag kan tid det rätt och gå in i den andra vågen med mitt fulla team.

Den andra fiendens våg har två B1: er, en B1 Heavy Gunner, en Sniper Droid, en BX-serie Commando Droid och en Geonosian Spy. På grund av Sniper Droid: s staplingsbrott riktar jag honom till JKR och kan ta ut honom ganska snabbt, men då får fienderna 8-10 attacker när jag lämnar JKR och GMY knappt vid liv. Jag kan ta bort båda B1: erna från skärmen och förlorar GMY till Geo Spys galna attack. Jag tar ut den tunga Gunner och sedan stun Geo Spy och döda honom också, sedan återuppvänder Jolee GMY och jag har bara kommando Droid kvar och mitt fulla team i styrelsen. Nu med 775,500 XNUMX territoriepoäng går jag vidare.

Den tredje fiendens våg är ett komplett lag med 5 (+1) geonosianer med GBA i spetsen. Denna kamp visar sig vara ungefär lika svår som de kommer, där jag återigen använder JKR för att rikta sig till GBA och försöka ta bort honom bara för att få noll framgång. JKR och GMY dödas ganska snabbt och återupplivas senare, men momentumet är allt i fiendens fördel och jag är nere och ute med 775,500 XNUMX territoriepoäng att visa för mina ansträngningar.

Var den första att kommentera om "SWGoH - Geonosis: Republic Offensive Phase 3 Combat Mission, South - Jedi, 22,000+ Power"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.