SWGoH: Hur man slår General Skywalkers 501: e team

SWGoH Squad Arena w / General Skywalker

Vi börjar SWGoH Squad Arena Guide här på Gaming-fans.com med Hur man slå General Skywalkers 501: e team. Sedan hans (pengargrepp) tillägg till Star Wars Galaxy of Heroes, har General Skywalker sakta jobbat sig till toppen av spelet, till stor del på grund av den löjliga 5-stjärniga upplåsningen av GS och grinden för att få Guild Event Tokens att köpa sina skärvor. Men med det sagt, besegrade GS, särskilt en 7-stjärnig version, om ingen enkel uppgift. Nedan utvärderar vår senaste författare, ohpoodoo, strategin för strider med GS, eller som han på lämpligt sätt kallar honom, G $.

Problemet: General Skywalkers skydd måste skäras igenom innan du kan attackera de andra 501: e trupperna. Han får + 25% försvar, + 25% hållfasthet och + 15% skydd för varje 501: e allierad (i princip kommer alla comps att ha 4 501st allierade, vilket ger honom + 100% försvar och + 60% skyddsökning vilket gör det mycket svårt att få genom hans skydd och det är i princip omöjligt att landa de flesta debuffs). Hans skada ramper upp när kampen också pågår (laget får + 2% stapelskador för varje buff som läggs till i ditt lag tills kampen är över). Varje gång du träffar G $ räknas han tillbaka (den som dubbelattacker tar 2 tillbaka, assists och sned toons naturligtvis inte lider räknare). Om du lyckas få igenom det skyddet och få G $ att knä, står du inför de 501: e allierade innan G $ står upp igen (väldigt få lag kan överleva flera toppar). Dina val är att fatta genom Fives som räknar (och slår ganska hårt själv), eller att döda en annan klonallierad som utlöser hans offer (från hans Taktisk medvetenhet Zeta) som ger andra 501: e klon tropper allierade sin maximala hälsa, max skydd, hastighet och brott statistik utöver sina egna för resten av striden (innebär i grund och botten om du dödar en annan först bör du inte låta de andra klonerna gå igen). Om du lyckas få alla de 501 allierade eliminerade, måste du ta ner en G $ med uppskadade skador som inte kan drabbas kritiskt (han rensar när han är krit så han åtminstone inte kommer att rensa under detta) och döda honom innan han dödar dig. Dessutom får han 35% varvmätare varje gång ditt team får en tur när han är ensam.

Aktuell metakomposition: För den här guiden antar vi att du står inför General Skywalker (G $), Rex, Echo, ARC Trooper och Fives. Vi antar också att laget du kämpar är ett av de bästa av de bästa; ett helt Relic 7-team med fantastiska mods och alla Zetas. De flesta testfilmerna i den här guiden gjordes mot de två flaggskeppsteamen för MAW som mina skärmkamrater och jag ofta måste slåss varje dag på arenan. De är de valaste av valarna från världens 2: a största guild. Deras guild har gjort det till en vana att dominera alla i TW under ett tag. Du hittar inte många lag som är bättre än dessa i världen.

Om du använder en Darth Revan-komposition måste du svara på en viktig fråga innan du fortsätter: Kan min Darth Revan överskrida deras G $? G $ får en 20% hastighetsbonus från Rex unik så ta G $ hastighet x 1.2 och det är G $: s faktiska hastighet. G $ jag måste kämpa varje dag är 261 hastighet för närvarande (261 * 1.2 = 313.2 så länge min DR är över 315 vet jag att jag är säker). Om du kan göra din DR snabbare än din motståndares G $: s faktiska hastighet, fortsätt till alternativ A. Om inte, fortsätt till alternativ B.

 • Darth Revan (DR), Bastila (Fallen), Darth Malak, Thrawn, Han Solo
 • framgångsgraden är nästan 100% om du vet vad du gör och din DR kan överskrida deras G $ (även med 20% hastighetsbonus från rex unik, se matematik ovan). Det kräver bra modding, gameplay och skador för att vinna. Ett potentiellt fallgrop är om din motståndare har en riktigt, riktigt snabb ARC Trooper och din Thrawn är för knubbig, det kan spåra hela striden.
 • Växelminimum: G13 på alla 3 sith empire toons (mer hjälper dig att göra mer skada och överleva lättare så vi föreslår minst r3 + för att göra detta arbete konsekvent), g12 + Han Solo och g12 ++ Grand Admiral Thrawn (han måste överleva det initiala angreppet även om Fives eller en annan klon riktar sig till honom så medpacerna och andra överlevnadsförstärkare hjälper). Om han dör innan han kan bryta, eller till och med efter att han har brott, stoppar du inte längre G $ -räknarna vilket är dåliga nyheter. Ju starkare desto bättre. Ett potentiellt fallgrop är om din motståndare har en riktigt, riktigt snabb ARC Trooper och din Thrawn är för knubbig, det kan spåra hela striden.
 • YouTube-videoreferens: https://youtu.be/AuX69RATNY8

 • mods
  • Darth Revan: Fokusera på hastighet. Mod-primärer spelar egentligen ingen roll om det tar bort från din hastighet för mycket och du kan inte längre gå över G $. Hastighetsinställning (de senaste 2 moduppsättningarna är inte följaktligen). CD-triangel föredras alltid på sith empire eftersom de kritiserar så ofta, men inte ger upp för mycket hastighet för det. Du vill kunna få rädsla upp för dem så snart som möjligt.
  • Bastila (Fallen): Fokus på hastighet / brott. Hastighetsinställning (de senaste 2 moderna, igen, spelar ingen roll). Speed ​​Arrow, CD / Offense triangel, Offense (eller Power om dina brott suger) korsar medan du bibehåller fantastisk hastighet. Jag fokuserar på att få så mycket brott och cd på henne som möjligt medan jag håller mig över 120 extra hastighet.
  • Darth Malak: Hälso- / försvarsuppsättningar (försvarslägen är bara riktigt effektiva om 6 punkter). Fokus ligger på skydd för primärer. Sekundärer du vill ha skydd (både rå och% är bra), viss hastighet och försvar%. Hastighetspilen med lite extra skydd eller skyddspil med stor sekundärhastighet föredras. Skyddstriangel, skyddscirkel, skyddskors. Han måste kunna ta några allvarliga slag.
  • Grand Admiral Thrawn: Hastighetsinställning. Fokusera på hastighet och överlevnad. Han måste vara snabb (280 hastighet eller högre föredras) så att han kan använda sprickor snabbt. Hastighetspilen är ett måste. Skyddsprimärer på triangel, kors och cirkel föredras för att hjälpa honom att överleva men ge inte upp hastigheten.
  • Han Solo: CC- och CD-apparater. Speed ​​Arrow, CD-triangel, Offense Cross. Han behöver bara ta ut några skador. Han är verkligen bara här för den första stun på rex. Eventuella extra skador han kan göra är en bonus

Gameplay:

 1. Han borde bedöva Rex för att hindra honom från att ge laget 60% varvmätare och gå ut före dig (det är därför Han är här).
 2. Att träffa Rex kommer att mata Fives någon varvmätare så att du troligen måste ta några träffar, men din DR kommer att gå ganska snabbt. Bli rädd för teamet genom att använda galenskapen på G $.
 3. För mig är Fallen Bastila nästa. Du vill inte att hon ska ta räknare från G $ så att du alltid använder hennes rädsla förmåga på G $ om han inte är sprickad så hon överlever så länge som möjligt.
 4. Trasiga frakturer G $. Detta stoppar honom i hans spår och hjälper dig att ta ner honom utan att behöva drabbas av räknare.
 5. Få G $ att knä.
 6. Attackera fem och få honom död så snart som möjligt. Döda INTE NÅGON ELLER FÖRSTA! VAR FÖRSIKTIG!
 7. Döda resten av klonerna innan G $ kommer tillbaka.
 8. Nu är det bara du och G $ så döda honom. Inlåning kommer att hålla fast och han kan inte rensa dem längre när han drabbas kritiskt.

 • Darth Revan (DR), Bastila (Fallen), Darth Malak, Wat Tambor, Han Solo
 • framgångsgraden är beroende av att DR går före G $ (Weapon Mod ger DR 15% varvmätare i början av varje fiendens varv). Framgångsgraden är 50-60% om du får DR att gå före G $ och du har tillräckligt med hastighet och skador på din sith empire toons.
 • Gearminimum: Reliker på alla 3 sith empire-toons (mer hjälper dig att göra mer skada och överleva, vi föreslår minst r4 +), g12 han solo och g11 på Wat Tambor
 • YouTube-videoreferens: https://youtu.be/zZ1dZTfHVi4
 • mods:
  • Darth Revan: Fokusera på hastighet och skada (målet är 8k + specialskada). Mod primaries spelar inte nödvändigtvis om det väsentligen tar bort från din hastighet, men CD-triangeln hjälper verkligen att höja skador och brott primära korset är också bra för att hjälpa dig att överstiga den speciella skadorna Hastighetsinställning är naturligtvis ett måste. De sista 2 moderna spelar ingen roll vad gäller uppsättning. De behöver bara vara snabba och kanske ge lite extra brott om du kan.
  • Bastila (Fallen): Fokus på hastighet / brott. Hastighetsinställning (de senaste 2 moderna, igen, spelar ingen roll). Speed ​​Arrow, CD-triangel, Offense (eller Power om du måste) korsa medan du bibehåller fantastisk hastighet.
  • Darth Malak: Hälso- / försvarsuppsättningar (försvarslägen är bara riktigt effektiva om 6 punkt). Fokus ligger på skydd för primärer. Sekundärer du vill ha skydd (både rå och% är bra), viss hastighet och försvar%. Hastighet eller skyddspil med stor sekundärhastighet, skyddstriangel, skyddcirkel, skyddskors. Han behöver kunna ta några allvarliga slag men han behöver tillräckligt med hastighet för att hålla jämna steg.
  • Wat Tambor: Hastighetsinställning. Fokus är endast på hastighet. Han måste vara snabb (110 extra hastighet föredras men vi har sett mindre arbete). Zeta är ett krav.
  • Han Solo: CC- och CD-apparater. Hastighet (eller brott) Pil, CD-triangel, Offense Cross. Han behöver bara ta ut några skador efter sin första stun. Han kommer sannolikt att dö ganska snabbt i denna kamp om han attackerar G $ innan han välter så att du vill att han ska vara den långsammaste. Cirka 225-235 hastighet är vad vi har.

Gameplay:

 1. Stun Rex med Han Solo och använd Wat Tambor för att ge Weapon Mod till DR så att han får 15% varvmätare varje gång fienden rör sig.
 2. Använd DR: s vansinne flytta på G $
 3. Vem som går nästa kommer att vara teamberoende men det kommer att bli en kombination av följande för att få G $ till Kneel: Använd Fallen Bastilas rädsla för att hon inte tar en räknare från G $; Malaks första vändning kommer att vara tortyr och hans andra kommer att avta liv. och DR kommer att använda Force Storm. Förhoppningsvis är G $ stört nu.
 4. Gå sedan rakt efter femmor. Ta ner honom.
 5. Döda Rex. Sedan de andra 2
 6. Nu måste du döda G $ ensam. Du bör försöka rädda Han's stun för den här delen av kampen. Försök kontrollera G $ med rädsla och stun och döda honom.
 7. DU VINNER!

Var den första att kommentera på "SWGoH: Hur man slår General Skywalkers 501: e team"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.