SWGoH: Fas 2 Special Mission, South - General Kenobi, Cody & Clone Sergeant

Geonosian Territory Battles lanserades i juni 2019 med början med Dark Side-striderna, officiellt benämnda Geonosis: Separatist Might och följdes därefter av Geonosis: Republic Offensive on the Light Side i december.

The Geonosis: Republic Offensive Territory Battle har fyra faser som åtminstone i början varar 36 timmar vardera. Var och en av de fyra faserna av evenemanget har ett specialuppdrag som belönar Mk II Guild Event Tokens i faserna 1, 2 och 4 och Ki-Adi-Mundi skärvor i fas 3.

Följande är ett genomgång av mina erfarenheter i fas 2 som kommer att uppdateras över tid. Fas 2 specialuppdraget belönar 21 Mk II Guild Event Tokens för varje medlem av ditt guild som kan fullfölja striderna. Nedan tittar vi på min erfarenhet av Fas 2-specialuppdraget.

Fas 2 (södra) särskilda uppdragskrav:

  • Minsta 7-stjärniga tecken
  • General Kenobi, Cody & Clone Sergeant - Fas I

My Roster of Galactic Republic Heroes:

  • General Kenobi - 29,922 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relik 7 - Sex, 6-punkts mods (2 Health & 1 Defense set) - alla förmågor max, 273 hastighet, 157k H / P, 72.2% Armor, 63.7% Resistance
  • CC-2224 "Cody" - 21,207 7 effekt - 13-stjärnor - Gear 3, Relic 5 - Sex guld 2-punkts lägen (1 Health & 8 CC set) - Förmågor 8-8-7-222, 77.87 hastighet, XNUMX% CC
  • Klonserge - Fas I - 21,595 effekt - 7-stjärnor - Gear 13, Relic 4 - Four Gold 5-dot mods & 2 Purple (3 Power sets) - alla förmågor maxade, 201 hastighet, 101.63% CC, 156% CD, 5,525 Physical Damage

Fas 2 (södra) Special Mission Battle Notes:

01.19.20 - Jag har investerat mycket i den här trekanten och hoppas se att det lönar sig. Hur mycket Capital Games respekterar våra investeringar är dock en helt annan historia ...

Ja ... Jag börjar på B2 och min Clone Sergeant är död innan jag kan döda honom. WTH. Cody är i det gula när jag dödar B1 och jag besegrar knappt Geo Soldier för att gå vidare.

Jag startar den andra vågen av fiender med Cody en hit från döda och inget sätt att läka eller återuppliva honom. Med två Geo-soldater och en B1 kommer denna kamp att vara kort. En hit på B2 och Cody är död, men GK klarar sig mycket bättre än väntat. Med hjälp av AT-TE (Full Strength) eliminerade GK B1 och en Geo Soldier och är nere på gul hälsa när han möter den slutliga Geo Soldier. På något sätt kan jag gå vidare och gå vidare ...

Den tredje vågen avslutar striden snabbt, bedövar GK och tillåter honom inte en enda vändning.

Fas 2 (södra) Special Mission Battle Notes - Ta 2:

Så här ser min lista ut nu eftersom jag bara gör ändringar i mods med tanke på slip för Relic-material för den väntande Galactic Legend-händelser:

  • General Kenobi - ingen förändring
  • CC-2224 "Cody" - 21,477 7 effekt - 13-stjärnor - Gear 3, Relic 6 - Sex, 3-punkts lägen (8 CC-uppsättningar) - Förmågor 8-8-7-262, 81.99 hastighet, XNUMX% CC
  • Klonserge - Fas I - 21,799 7 effekt - 13-stjärnor - Gear 4, Relic 6 - Fyra 2-punkts lägen, 5 guld 3-punkts lägen (230 styrka uppsättningar) - alla förmågor max, 91.17 hastighet, 156% CC, 5,845% CD, XNUMX XNUMX Fysisk skada

02.19.20 - Det här kommer att bli en ny kamp där jag undrar varför jag gör det. Studion brukade ”värdera våra investeringar” och hela denna stridsstrid för Light Side Geonosis är ett bevis på att de inte längre gör det.

Cody är den första som dör, men först efter att jag dödat B2 och har B1 ner till 7 staplar kvar. GK och Clone Sergeant avslutar dem för att gå vidare. Jag startar den andra vågen av fiender med AT-TE och försöker sedan fokusera på Sniper Droid, få honom till gul hälsa, men när det är GKs tur att gå igen är Sniper Droid full hälsa med bonusskydd och 6 travar av laddning. Det som händer därefter är så ful och smärtsam att jag inte bryr mig att fortsätta ...

Var den första att kommentera om "SWGoH: Fas 2 Special Mission, South - General Kenobi, Cody & Clone Sergeant"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.