SWGoH Relic Review: Geonosian Soldier

SWGoH Geonosian Soldier

Gaming-fans.com har varit en bas i Star Wars Galaxy of Heroes-samhället sedan början. Från vår Mod Guides och nyheter som EA GameChanger till vår Sith Raid Guide och mer, vår webbplats försöker hjälpa till att utbilda spelare om detta mycket komplexa mobilspel. Med Relikförstärkare nu i spelet har Gaming-fans.com täckt när vi försöker fortsätta att göra samhället smartare när det gäller hur man får ut det mesta av Star Wars Galaxy of Heroes.

Fortsätter serien Relic Review kommer den här artikeln att titta på Geonosian Soldier och hans relik, Sonic Blaster. Som alltid jämför dessa recensioner en karaktär på relikens nivå 0 med relikens nivå 7 och moderna tas inte med i.

Först ut får Geonosian Soldier 17,910 XNUMX Hälsa öka. Dessutom får han respektabla ökningar till Rustning och Resistens11.24% respektive 7.93% för att avrunda ökar överlevnaden.

Om man ser på de stötande siffrorna får Geonosian Soldier utmärkta 2,883 Fysisk skada öka. Han får också 13.5% Kritisk skada stöta. Det imponerande Fysisk kritisk chans ökning med 33.88% ger sitt slutliga nummer till 84.21% CC. Men hans unika ger honom en extra 15% kritisk chans, vilket tar hans totala till 99.21%. Eftersom Geo Soldier vinner 25% varvmeter varje gång han kritiserar och hjälper varje gång en geonosian allierad använder en förmåga (när Geonosian Brood Alpha är närvarande), kommer han att få enorma mängder turmätare under hela striden och öka antalet varv han kommer att ta. Eftersom Geo Soldier endast hanterar fysisk skada kan ökningarna till hans specialskada och särskilda kritiska chanser ignoreras.

Medan ett fullständigt Geonosian-lag är huvudhemmet för Geonosian Soldier, är han en nyckelmedlem och laget är mycket värdefullt under hela spelet. Dessutom får han mycket bra statistikökningar från sin relik. Jag kommer att placera honom i den övre änden av Medelprioritet tier.

Av Zalandas Gosular
DotE & The Empire Alliance
Staff Writer, Gaming-fans.com

Var den första att kommentera på "SWGoH Relic Review: Geonosian Soldier"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.