SWGoH: Zeta Priority List for General Skywalker & the 501st

SWGoH - 501: e Zeta List

Hur är läget folk? Det är DB och jag är här med en fullständig Fördelning av Zeta-prioritet för 501st fraktion. Läs prioritetsnivåerna nedan eller bläddra till botten för att kolla in min video om hur du bäst kan prioritera dina Zetas för 501: e fraktionen i SWGoH. Se alltid som alltid prenumerera på DBofficial125 YouTube-kanalen där jag täcker Star Wars Galaxy of Heroes, Knights of the Old Republic och mer, och gillar videon inbäddad nedan.

501: e - högprioritetszetor:

General Skywalker (hjälte utan rädsla) - Denna zeta ger 100% räknare och garanterar alla kritiska träffar om du har moderat rätt. Det ger ytterligare 50% kritisk chans ovanpå hans bas 43% och Echos 20% för 501st allierade. När Anakin är ett tvingat mål leder detta till en hel del fria attacker som alla landar stora skador.

Femmor (Taktisk medvetenhet) - Oavsett om du använder Fives med General Skywalker, Rex, Shaak Ti eller någon annan, detta är den mest krävda Zeta. Det tvingar honom som första mål för din motståndare och straffar AI som kan rikta in sig på en annan. Om en annan 501: e trupper först dödas, offrar Fives sig själv i deras ställe och de återstående trupperna får sin maximala hälsa, skydd, hastighet och brott under resten av striden. Detta gör Rex blixt snabbt och Echo superfarligt!

501: a - Medium Prioritet Zetas:

Rex (kapten på 501: e) - 501: e kloner minskar sina koldon i början av sina svängar. Mycket värdefullt för att få Echos ao snabbare, särskilt när Fives offrar sig själv och rusar upp hastigheten.

ARC Trooper (ARC Arsenal) - Blaster-tornet kommer att hjälpa när Arc attackerar ur sin tur. Alltid praktiskt för extra skador mot de tuffa Relic-motståndarna.

General Skywalker (den utvalda) - Minskar målets maximala hälsa med 20% när deras skydd har försvunnit. Det staplar, kan inte motstås och händer när Anakin använder en förmåga. Mycket praktiskt med tanke på Malak har inget skydd och förvandlar allt till hälsa.

General Skywalker (501: e generalen) - Det är en anständig zeta att runda ut laget. 501: e allierade får 2% stapelbrott när som helst en fiende får en buff. Gör det ännu enklare att slå Jedi och liknande lag. Inte egentligen någon användning mot lag som Darth Revan men på grund av de minimala buffs.

Ahsoka Tano (Daring Padawan) - När som helst en galaktisk allierad allierad använder en speciell, assisterar Ahsoka. Hon har en mycket hög bas Kritisk chans och det sky rakets med Relic så hon nästan alltid landar dem. Det är en fantastisk zeta men för detta specifika team är det inte viktigt eftersom det ofta är en platshållare för ARC. Om du inte har Arc så stiger den definitivt i värde eftersom du definitivt kommer att behöva den för att få verklig användning av henne.

501: e låg lågprioritetszeta:

Femmor (Domino Squad) - Femmor kommer att få 15% varvmätare när en annan klon eller 501: e allierad tar skada. Det här är ganska coolt såvida du inte är en av de människor som hånar med Fives direkt, i vilket fall det till stor del är meningslöst. Om du använder Fives på rätt sätt så har det värde, nackdelen är att AI alltid spelar Fives fel så det ger lite till ingenting för försvar och endast minimal boost för brott. Om Fives skulle kunna använda sin special utan att hånar skulle det vara bra men han kan inte. Denna zeta verkar ha mer användning under Shaak Ti-ledning än General Skywalker.

Echo (Domino Squad) - På papper är detta en fantastisk zeta. Echo kommer att hantera 20% skada på fiendens maximala hälsa om de undviker en attack från en klon eller 501: e allierad. Problemet är att det inte finns mycket framsyn eller undvika i topplagen nu OCH 501 har några attacker som inte ens kan undvikas. Så medan en cool klingande zeta, det är bara inte en prioritet och i tester har jag inte funnit att det är väsentligt alls.

General Skywalker (Furious Slash) - Det här är en av de zetor som återigen låter häftigt på papper men i verkligheten har den aldrig riktigt gjort en hel del trots kraftigt test. Du dubbla attacken fortfarande utan den, den garanterade kritiska hiten med Armor Shred betyder inte så mycket när din kritiska chans troligen redan är 120% +, på grund av zetas och Echos boost, kommer du att kritiskt träffa ändå.

Och om fienden är förvånad kommer du att minska Anakins nedkylningar, även om efter ett par varv är slaget vanligtvis tappat eller förlorat och du måste göra ett nytt drag innan det här för att till och med tillföra Daze. Så igen i testen är det roligt men har inte hittat att det har en överväldigande effekt på slutresultatet. När du behöver koldån minskade är striden över.

Kolla in videoguiden där jag kommer att studera lite mer i hur och hur, gilla och prenumerera på min kanal för mer i den här serien! Fram till nästa gång ... Vi är här ute!

Var den första att kommentera på "SWGoH: Zeta Priority List for General Skywalker & the 501st"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.