TFEW: Bästa kraftkärnor för Cybertron Jetfire & Cybertron Starscream

TFEW - Transformers Earth Wars

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje TFEW bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Cybertron Jetfire och Cybertron Starscream är bots med speciella förmågor som är specifikt designade för Raids in Transformers: Earth Wars. Från och med nivå 1 läser Cybertronian Laser-specialen "Brandlaserhantering (186) skador på vanliga byggnader eller 558 skador och en 7 sekunders bedövning till Cybertron-byggnader (förutom HQ)." För de som inte är snabba med matematiken blir du trippel skadan om den byggnad du riktar dig till är en Cybertron-byggnad. Låt oss ta en titt på vilka Power Cores som bäst passar dessa bots och denna Raid-fokuserade specialförmåga.

Bästa kraftkärnan för Cybertron Jetfire & Cybertron Starscream:

Förbättrad förordning - Cybertron Jetfire och Cybertron Starscream kan vara den bästa användningen av Enhanced Ordinance Power Core i hela spelet eftersom denna kärna ökar den speciella kapacitetsskadorna med 14% upp till mer än 20% med en guldkärna. Den speciella förmågan är redan starkt på, men att lägga till så mycket som 20% till attacken kan verkligen "förbättra" den för att hjälpa dig göra större poäng i Raid-strider. Andra kärnor att överväga skulle också vilja fokusera på att öka de skador som behandlas som Attack Core eller till och med Amagamous Prime Core eftersom det ökar all skadad skada.

Andra kärnor - Attack Core, Amalgamous Prime

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa kraftkärnor för Cybertron Jetfire & Cybertron Starscream"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.