TFEW: Bästa kraftkärnor för Jetfire Skystriker och Skywarp Nightraven

TFEW - Transformers Earth Wars

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje TFEW bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

Flygattacker Jetfire Skystriker & Skywarp Nightraven är lite annorlunda än traditionella angripare från himlen. Både Jetfire Skystriker och Skywarp Nightraven är osynliga när de attackerar i luften tack vare deras Ninja Strike speciell förmåga som läser “Fire 4 kraftfulla raketer på en målbyggnad som behandlar skador. Du avfyrar också 16 missiler som hanterar skador i ett område. I flygläge är Sky Striker osynlig för fienderna. ”Medan de första fyra raketerna är mycket kraftigare än attackens andra våg, kan denna special visa sig vara ganska effektiv, särskilt med tanke på stealth-läget när man attackerar. Så vilka kraftkärnor är bäst för Jetfire Skystriker & Skywarp Nightraven och säkerställer att denna speciella förmåga förbättras?

Bästa strömkärna för Jetfire Skystriker & Skywarp Nightraven:

Förbättrad förordning - Varje kärna som förbättrar den speciella förmågan för Jetfire Skystriker & Skywarp Nightraven kommer att passa, men Enhanced Ordinance är verkligen perfekt för dessa bots. Att lägga till 14% till potentiellt över 20% till denna attack kommer att göra det mycket effektivare, och med tanke på den höga tillgängligheten av Enhanced Ordinance kraftkärnor finns det verkligen ingen anledning att lista andra alternativ.

Andra kärnor: N / A

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa kraftkärnor för Jetfire Skystriker & Skywarp Nightraven"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*


Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.